Întâi PUBLICITATE ELECTORALĂ şi apoi MANUALE ŞCOLARE!

Guvernul Ponta III (P.S.D.+U.D.M.R.) a reuşit pentru prima dată în Istoria Învăţământului din România, să nu asigure manuale şcolare la 15 septembrie 2014, la începutul noului an şcolar pentru elevii din clasele a I-a, a II-a şi a III-a. Regimurile post-decembriste, conduse de reprezentanţi ai P.S.D., P.N.L., P.D.L., P.N.Ţ.C.D. şi U.D.M.R., au acţionat , sub comandă străină, împotriva Poporului Român, pentru distrugerea Învăţământului românesc şi creşterea anuală a numărului analfabeţilor.

Premierul Victor Viorel Ponta a promis, după deschiderea acestui an de Învăţământ, că în maxim o lună vor fi tipărite manualele şcolare, identice cu cele din anul precedent. Dar, minciuna are picioare scurte.În aceste zile a ieşit la suprafaţă adevărul în legătură cu întârzierea tipăririi manualelor şcolare pentru elevii din clasele a întâia şi a treia.

Guvernul Ponta III a acordat prioritate absolută tipăriturilor pentru campania electorală a candidaţilor, asasinilor şi hoţilor de Stânga şi de Dreapta care au fost împinşi la alegerile din noiembrie a.c. de stăpânii străini ai României, de asasinii economici şi asasinii politici internaţionali.

Se ştie că, premierul Victor Viorel Ponta a promis că până în 15 octombrie a.c. vor fi tipărite şi vor ajunge la micuţii elevi manualele şcolare. A trecut această zi şi acum se promite de către guvernanţi o altă dată, după 16 octombrie a.c., când prin voinţa Poporului Român şi votul alegătorilor va fi înlăturată dictatura politicienilor.

Până la 16 noiembrie a.c., elevii din clasele I-III vor rămâne tot fără manuale. Prioritate au pentru guvernanţi afişele şi pliantele electorale ale celor care sunt vinovaţi de dezastrul naţional din ultimii 25 de ani, ale celor care cred că mai pot minţi şi păcăli Poporul Român, ale celor care au ca obiectiv fraudarea alegerilor pentru funcţia de Preşedinte al României. Hoţii post-decembrişti de Stânga şi de Dreapta vor să fie ales hoţul şef ca Preşedinte al României.

De ce le este frică nu vor scăpa toţi cei pe care îi vedeţi acum afişaţi şi agăţaţi pe stâlpi, garduri şi prin intersecţii, iar după alegeri o să-i vedeţi duşi cu duba în altă parte, acolo unde merită pentru faptele lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*