Primim la redacție: „Ich Hatt Einen Kameraden!”

În lumea pe care ați creat-o, voi intelectualii din cafenele din Saint-Germain, sau, mult mai rău ciorile revopsite din spațiul ex-sovietic, o lume bi-polară fără nuanțe de gri – bine sau rău – vă mirați că unii sunt extremiști, așa îi considerați voi deoarece nu sunt ca voi și sunt NORMALI. Stimați kominterniști, nu veți înțelege niciodată vorbele sau gândurile mele, dar nu mă afectează, deoarece sunteți devianți ai naturii.

Vedea-v-aș pe voi ciorile vopsite ale tranziției, alde Ponta, Iohannis, Băsescu, Tăriceanu, Mazăre, Udrea, Firea și alte nume comune ce compun lunga noastră listă de „demnitari”, cum veți reacționa când noi vom veni cerându-vă socoteală! Vă reamintesc, păcate amărâte ce sunteți, că până și atleții la Jocurile Olimpice se rugau pentru victorie sau moarte. Voi, viermi moderni, vă mândriți cu un loc șapte sau opt la simulacrele de alegeri ce țin loc de „democrație” pe plaiurile noastre mioritice.

Târâtoarelor, mai sunteți pe fotoliile acelea pentru foarte puțin timp! A început numărătoarea inversă. Otrepe nenorocite, veți fugi de frica noastră, a oamenilor normali ce vă vom alunga cu țăruși din divanele în care vă lăfăiți fără voia și acordul nostru. Aș fi putut lua exemplul lui Lenin, Stalin, oricare dintre „bine-gânditorii” voștri paraziți, dar numai pentru a vă enerva am luat exemplul Furher-ului. Când veți avea și voi un conducător care să depună coroană fiecărui soldat în parte, în prezența familiilor, reveniți să discutați despre demnitate, onoare, noțiuni ce vă sunt cu totul străine.

Voi ce guvernați pe Facebook, trădători de neam și de țară, plagiatori ai proprilor vieți, nu aveți și nu veți avea niciodată curajul și demnitatea omului din clipul de mai jos, nu doriți nicidecum să dați ochii cu văduvele soldaților ce au murit pe străinele meleaguri. Nu doriți acest lucru deoarece acei bărbați în floarea vârstei nu și-au vărsat sângele pentru a vă apăra plagiatul nenorocit sau învârtelile șmechere, ci printre străini, încercând să aducă o leafă în țara pe care voi ați vândut-o cu de-a amănuntul. Nu aveți curajul să veniți printre 100 de cetățeni ai țării voastre ne-protejați de sepepiștii voștri.

V-am văzut vreodată depunând vreo coroană la căpătâiul lor? Salutându-i? Ei bine nu. Oricum, v-ar scuipa din mormânt, precum v-ar blestema văduvele lor dacă ați avea nesimțirea să apăreți printre noi la înmormântare. Transmiteți mizerii pe Facebook sau pe site-ul Guvernului…

Dragi „guvernanți”, actuali și viitori, să vă temeți de mânia noastră. Om fi noi aproape prostiți de televiziunile voastre, dar suntem mulți. Iar acum, la sfârșit de boscorodeli, vă îndemn cu toată seriozitatea să urmăriți atent clipul de mai jos. Dincolo de faptul că are 752 245 de vizionări (vi s-au tăiat deja picioarele de emoție), vă rog să mă credeți că orice femeie din România s-ar mărita pe loc cu orice soldat purtător de steag din acest clip, de ofițeri nu mai vorbesc. Deoarece respingem ființial generația porcină pe care o reprezentați.

Și pentru a nu avea vorbe la proces, vă dedic câteva strofe dintr-o poezie din temnițele noastre comuniste (da, acelea la care părinții voștri erau gardieni, mânca-i-ar viermii !):

„Iar tovarășii netoți,
Să fugă ca niște hoți.
Politrucii, securiștii,
Ceaușii și reseriștii.
Toți vătafii și toți spânii,
Cari-au prigonit românii.
Toți rusnacii și hahamii,
Ca ne-au jefuit țăranii.
Să putrezească de vii,
Toți câți ne-au ucis copii.
Cei ce ne-au slutit cuvântul,
Săpându-i țării mormântul,
Prefăcând scumpele sate,
În kolhozuri blestemate,
Să umble pe sub pământ,
Fără glas, fără cuvânt,
Pentru chinul țării mele,
Arsă de dor și de jele.”

https://www.youtube.com/watch?v=RduDi4HnXKA

Pentru conformitate,

Simona Niculescu

5 răspunsuri la “Primim la redacție: „Ich Hatt Einen Kameraden!””

 1. daniel spune:

  Nu trebuiesc introdusi toti cei aflati la carma tarii in aceeasi oala!Presedintele Johannis ar trebui sa fie…exceptie de la regula!Ar trebui ajutat sa nu se lupte singur cu…”morile de vant”!Citind textul,nu prea…ortodox,am vazut acea ura inoculata de necredinta pusa in sufletul romanului de catre ateismul „ciumei rosii”care a lasat urme pentru multe generatii de acum incolo….Dumnezeu sa binecuvinteze Romania!

 2. Simona Niculescu spune:

  Orice contract ilegal se poate anula. Citiți despre „Datoria odioasă” și vă veți convinge. Numai să vrem !

 3. Simona Niculescu spune:

  Viorel (Sandu ?), am purces. M-am mutat într-o mică (6 000 de suflete) comunitate din Argeș, și acolo veghez ca lucrurile să curgă pe făgașul lor normal. Am obținut prima hotărâre din această țară care obligă un Consiliu Local să reabiliteze un drum. După ce au nesocotit-o, am obținut altă hotărâre care îi obliga sa adopte o hotărâre conformă prevederilor instanței sub sancțiunea a 100 lei pe zi întârziere. S-a făcut și acest lucru. Asta numesc eu a-și mătura fiecare în fața porții. Să ne dea Dumnezeu putere să facem fiecare la noi acasă măcar acest lucru, și eu cred că lucrurile se vor îndrepta. De voie sau de nevoie.

  • Viorel spune:

   Simona Niculescu….Sigur, daca fiecare roman, ramas prin tara, ar avea puterea sa se judece(Prin justitia romana) cu autoritatile atunci probail se va remedia (carpi) cate ceva prin tara, in 10-15 ani poate….. Dar in esenta nimic nu se va schimba!!!!
   Deci, sa ne judecam cu autoritatile pentru fiecare drept si pentru fiecare serviciu/utilitate publica???!!!!!
   Dar ce vom face cu vanzarile de tara deja facute de catre interlopii de la putere??? Ce vom face cu dezintegrarea Statului si a Natiunii Romane??? Cu libertatile si drepturile terfelite ale noastre ale tuturor???
   Cu cine o sa ne mai judecam, atunci????

 4. Viorel spune:

  Ei, bine dar, sa trecem la actiune!!!!
  Sa curatim tara de Lichele, Viermi, Taratoare, Oligarhi, interlopi si mafioti politicieni si gastile lor!!!
  Dar pe când????? Inainte de alegeri?? Dupa alegeri??
  Sau dupa inca 20 de ani?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*