Primim la redacție: „Ich Hatt Einen Kameraden!”

În lumea pe care ați creat-o, voi intelectualii din cafenele din Saint-Germain, sau, mult mai rău ciorile revopsite din spațiul ex-sovietic, o lume bi-polară fără nuanțe de gri – bine sau rău – vă mirați că unii sunt extremiști, așa îi considerați voi deoarece nu sunt ca voi și sunt NORMALI. Stimați kominterniști, nu veți înțelege niciodată vorbele sau gândurile mele, dar nu mă afectează, deoarece sunteți devianți ai naturii.

Vedea-v-aș pe voi ciorile vopsite ale tranziției, alde Ponta, Iohannis, Băsescu, Tăriceanu, Mazăre, Udrea, Firea și alte nume comune ce compun lunga noastră listă de „demnitari”, cum veți reacționa când noi vom veni cerându-vă socoteală! Vă reamintesc, păcate amărâte ce sunteți, că până și atleții la Jocurile Olimpice se rugau pentru victorie sau moarte. Voi, viermi moderni, vă mândriți cu un loc șapte sau opt la simulacrele de alegeri ce țin loc de „democrație” pe plaiurile noastre mioritice.

Târâtoarelor, mai sunteți pe fotoliile acelea pentru foarte puțin timp! A început numărătoarea inversă. Otrepe nenorocite, veți fugi de frica noastră, a oamenilor normali ce vă vom alunga cu țăruși din divanele în care vă lăfăiți fără voia și acordul nostru. Aș fi putut lua exemplul lui Lenin, Stalin, oricare dintre „bine-gânditorii” voștri paraziți, dar numai pentru a vă enerva am luat exemplul Furher-ului. Când veți avea și voi un conducător care să depună coroană fiecărui soldat în parte, în prezența familiilor, reveniți să discutați despre demnitate, onoare, noțiuni ce vă sunt cu totul străine.

Voi ce guvernați pe Facebook, trădători de neam și de țară, plagiatori ai proprilor vieți, nu aveți și nu veți avea niciodată curajul și demnitatea omului din clipul de mai jos, nu doriți nicidecum să dați ochii cu văduvele soldaților ce au murit pe străinele meleaguri. Nu doriți acest lucru deoarece acei bărbați în floarea vârstei nu și-au vărsat sângele pentru a vă apăra plagiatul nenorocit sau învârtelile șmechere, ci printre străini, încercând să aducă o leafă în țara pe care voi ați vândut-o cu de-a amănuntul. Nu aveți curajul să veniți printre 100 de cetățeni ai țării voastre ne-protejați de sepepiștii voștri.

V-am văzut vreodată depunând vreo coroană la căpătâiul lor? Salutându-i? Ei bine nu. Oricum, v-ar scuipa din mormânt, precum v-ar blestema văduvele lor dacă ați avea nesimțirea să apăreți printre noi la înmormântare. Transmiteți mizerii pe Facebook sau pe site-ul Guvernului…

Dragi „guvernanți”, actuali și viitori, să vă temeți de mânia noastră. Om fi noi aproape prostiți de televiziunile voastre, dar suntem mulți. Iar acum, la sfârșit de boscorodeli, vă îndemn cu toată seriozitatea să urmăriți atent clipul de mai jos. Dincolo de faptul că are 752 245 de vizionări (vi s-au tăiat deja picioarele de emoție), vă rog să mă credeți că orice femeie din România s-ar mărita pe loc cu orice soldat purtător de steag din acest clip, de ofițeri nu mai vorbesc. Deoarece respingem ființial generația porcină pe care o reprezentați.

Și pentru a nu avea vorbe la proces, vă dedic câteva strofe dintr-o poezie din temnițele noastre comuniste (da, acelea la care părinții voștri erau gardieni, mânca-i-ar viermii !):

„Iar tovarășii netoți,
Să fugă ca niște hoți.
Politrucii, securiștii,
Ceaușii și reseriștii.
Toți vătafii și toți spânii,
Cari-au prigonit românii.
Toți rusnacii și hahamii,
Ca ne-au jefuit țăranii.
Să putrezească de vii,
Toți câți ne-au ucis copii.
Cei ce ne-au slutit cuvântul,
Săpându-i țării mormântul,
Prefăcând scumpele sate,
În kolhozuri blestemate,
Să umble pe sub pământ,
Fără glas, fără cuvânt,
Pentru chinul țării mele,
Arsă de dor și de jele.”

https://www.youtube.com/watch?v=RduDi4HnXKA

Pentru conformitate,

Simona Niculescu

5 Responses to Primim la redacție: „Ich Hatt Einen Kameraden!”

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *