România – republica serviciilor secrete!

Apar tot mai multe indicii și dovezi că România nu este o democrație, ci o republică controlată de serviciile secrete, în care ofițerii acoperiți sau deconspirați fac agenda publică, politică, economică și chiar culturală. După 1990 asistăm la un control al societății românești de către numeroasele servicii secrete: SRI, SIE, DGIPI, DIA, s.a.m.d. Numărul ofițerilor, subofițerilor și agenților secreți a depășit cifra de 100.000, împovărând bugetul național.

Înainte de 1989 în Securitate lucrau cam 15.000 de agenți. Putem spune că RSR era mai “democratică” decât România europeană și NATO, cel puțin din punct de vedere al controlului societății de către serviciile secrete. Auto-detonarea jurnalistului Robert Turcescu, ca ofițer acoperit în presă, a mărit și mai mult neîncrederea românilor în statul democratic și în serviciile secrete, percepute ca instituții ce servesc interese politico-economice transpartinice și care fac agenda publică și pun președinți, premieri sau șefi de instituții.

Confirmarea că serviciile secrete “fac și desfac” în societatea românească este faptul că candidează la președinția țării, un fost șef SIE, Teodor Meleșcanu, care înainte de 1989 era lucrător în ambasadele RSR în străinătate, deci agent DIE. După Train Băsescu care a fost colaborator al Securității pe nava „Voința”, urmează să avem nominalizat în funcția de premier pe șeful SRI, ungurul românizat George Maior, care se trage din familia Moior ot Dăbâca. Nu știm al cui premier va fi George Maior: al finului său Victor Ponta sau al nemțului Iohannis? Demisia anunțată după alegerile prezidențiale mă face să cred că George Maior a pus structurile SRI în slujba unui candidat la președinție, iar în schimbul sprijinului secret să fie numit premierul Românniei, așa cum se zvonește în mediile politice de circa un an de zile.

Așa că mi se pare cinică, perfidă și ipocrită campania publicațiilor Gândul și Ziare.com, mințindu-i pe români că votul lor contează și, deci, să se prezinte la vot. În realitate, românii votează “jocurile de putere” ale serviciilor secrete, un candidat ce are sprijinul SRI sau SIE. În acest joc politic agenții serviciilor secrete fac “mâna” și calculele cinice, cine să iasă președinte. În acest cerc închis nu intră decât cei care au sprijinul unui serviciu secret, pentru că România nu mai este de mult o democrație, ci doar o republică a serviciilor secrete, cu oblăduirea perversă a UE și NATO, pentru ca să nu vină peste noi bau-baul rusesc.

Un răspuns la “România – republica serviciilor secrete!”

  1. Viorel spune:

    Si….??? Suntem in stare sa schimbam aceasta stare de fapt????
    Suntem, dar nu avem destula vointa si destul curaj….poate nici dragoste de neam si tara. Pentru ca toate aceste Servicii…ne-au demoralizat, dezinformat si manipulat, incat acum le acceptam jocul mizerabil, ca si complici….!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*