Apel: Abuzurile guvernului au fost transformate în pomeni electorale!

Guvernele din partea P.S.D., P.N.L., P.D.L., U.N.P.R., P.C. şi U.D.M.R. au aplicat greşit prevederile legale pentru circa 200.000 de mame, medici de familie şi anumite categorii de pensionari. Apoi, le-au imputat greşit sume uriaşe, iar acum în preajma campaniei electorale Guvernul Ponta III a hotărât să îi ierte de sumele nedatorate legal.

Pentru sute de mii de cadre didactice, Guvernele Boc, Ungureanu şi Ponta au refuzat să pună în aplicare hotărârile judecătoreşti şi au eşalonat, pentru mai mulţi ani, plata sumelor care au fost tăiate ilegal din salarii. Crezând că îi poate păcăli şi pe profesorii a căror demnitate a fost călcată în picioare de Regimurile Iliescu, Constantinescu şi Băsescu, Guvernul Ponta III a hotărât şi se laudă că, înainte de alegerile prezidenţiale din noiembrie a.c., va plăti cadrelor didactice sumele reţinute ilegal din drepturile salariale.

Hoţii guvernamentali au devenit generoşi cu cei pe care i-au furat şi batjocorit, fiindu-le acum frică de deşteptarea românilor la alegerile din 2 şi 16 noiembrie a.c., când au şansa să termine cu dictatura partidelor politice şi să aleagă un Preşedinte de Ţară, cu frică de Dumnezeu, iubitor de Neam şi care, împreună cu Poporul Român va realiza o Românie demnă, unită şi prosperă !

Dr. Gheorghe Funar

Candidat independent la funcţia de Preşedinte al României

Lasă un răspuns