Fabrica de spălat creiere…

Guvenul Ponta a inaugurat cu mare fast fabrica de spălat creiere. Zilnic prin oficine mai mult sau mai puţin aparţinătoare oamenilor din marea coaliţie roşie ce guvernează acum România, ne spală creierele. Suntem îndocrinaţi cu măreţele realizări ale guvernului condus de înţeleptul prim ministru Ponta. Că ele sunt doar pe hâirtie sau doar în capetele înfierbântate de poziţiile ocupate nici că mai contează.

Realitatea prăfuită din economie e ridicată la rang de mare realizare, scăderea economică ni se prezintă drept creştere, lipsa manualelor la 15 septembrie este o mare oportunitate pentru digitalizarea lor iar faptul că noi nu înţelegem toate astea e pentru că nu ne ridicăm la nivelul de imbecilitate pe care guvernarea roşie îl cere de la noi.

Victor Ponta afirmă de fiecare dată că a fost votat de o mare majoritate a românilor. E drept că românii l-au votat dar nu pe el, ci USL, care a decedat făra a realiza ceea ce şi-a propus :

1. demiterea lui Băsescu (aici măreţul Ponta a ales calea neînţeleasă de liberali a coabitării)

2. modificarea constituţiei  e îngropată politic alături de mentorul ei Crin Antonescu)

3. regionalizarea (moartă în păpuşoi cu Dragnea de gât)

4. creşterea investiţiilor (scăderea e prezentată drept creştere…)

5. recuperarea drepturilor în urma deciziilor guvernului Boc (aici Ponta ca orice socialist a excelat)

6. depolitizarea administraţiei (PSD se face că nu înţelege şi îi dă înaite cu clientela şi baronii săi)

Ei acum privind la nerealizările prezentate mai sus putem spune că dacă PSD nu se ascundea în USL dl Victor Ponta ar fi fost astăzi poate doar şeful celui mai mare partid din opoziţie şi nu primul ministru.

Guvernarea din eşec în eşec, din minciună în minciună este stilul PSD. Victor Ponta doar a luat acest stil şi l-a dus pe noi culmi de minciună, autosuficienţă şi aroganţă. Din acest motiv are nevoie zilnic de spălarea de creiere. Doar astfel o parte din români mai pot crede în ceea ce de fapt nu există – o bună guvernare Victor Ponta sub privirea atentă a coaliţiei conduse de PSD.

3 răspunsuri la “Fabrica de spălat creiere…”

  1. Viorel spune:

    Cine se va lasa manipulat de Politruci, se va face vinovat direct de Complicitate!!!

  2. raduiacoboaie spune:

    Cred că este fostul ofiţer acoperit din SIE, care nu şi-a trecut în CV acest detaliu ,,nesemnificativ”… Oricum, unii se străduiesc să demonstreze şi să inducă în masă ideea că era munca sa era de mare valoare… O fi fost, dar în trecut…
    Ştim însă, că un alt înalt ofiţer, de data asta din KGB, a avansat până la statutul de preşedinte al Rusiei… Se doreşte şi la noi, după cooperarea asta întreagă dintre PSD şi UDMR, dintre Victor Ponta, Viktor Orban şi Vladimir Putin, în problema ,,autonomiei” aşa zisului ţinut secuiesc?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*