Doar un singur candidat al dreptei unite îl poate înfrânge pe socialistul Victor Ponta, garantul ținutului Secuiesc

Sunt extrem de naivi cei care cred că puzderia de candidaţi de pe partea dreptei a scenei politice poate înfrânge pe micuţul chinez, liderul partidului traseiştilor – PSD, socialistul Victor Ponta, admiratorul Partidului Comunist Chinez şi garantul Ţinutului Secuiesc. Cu cât sunt mai numeroşi candidaţii dreptei voturile românilor se fărâmiţează, favorizând pe premierul Victor Ponta la alegerile prezidenţiale din noiembrie. De aceea, în al 12-lea ceas liderii partidelor de dreapta din România trebuie să se concentreze pe reducerea numărului candidaţilor la funcţia de preşedinte.

Numai entuziaştii naivi mai pot crede că primarul Sibiului, Klaus Iohannis, va reuşi să-l bată pe Victor Ponta în alegeri, chiar dacă intră în turul doi. Klaus Iohannis are mai multe handicapuri: trafic de minori în anii 90, afaceri imobiliare suspecte, nu ştie să vorbească coerent limba română şi, pe deasupra, e  sas de religie reformată într-o ţară locuită majoritar de români ortodocşi. Din informaţiile mele, pe surse, în 10 zile Klaus Iohannis îşi va retrage candidatura, doar anumite televiziuni îl mai susţin. Dacă nu se va retrage, nici măcar nu va intra în turul doi al alegerilor, cu tot sprijinul entuziast al „Realităţii TV”, pentru un politician de alt neam, care vorbeşte germana ca limbă maternă şi este de religie lutherană.

Elena Udrea are avantajul de a fi sprijinită de Traian Băsescu, dar avantajul se poate întoarce împotriva sa ca şi o „slăbiciune” a preşedintelui. Am urmărit-o la o emisiune mondenă şi Elena Udrea se lăuda că nu are familie -, deci soţ şi copii -, acest lucru fiind considerat un avantaj pentru ea că se poate concentra pe campania electorală. Greşit. Românii sunt conservatori şi tradiţionali şi preferă să voteze un candidat familist şi cu copii. Nu te poţi lăuda în faţa românilor că nu ai soţ şi copii într-o ţară care suferă un declin demografic şi moral, fapt ce a dus la recesiune economică.Monica Macovei, în ciuda piruetelor justiţiare, e totuşi percepută de români ca o femeie instabilă emoţional, prietena comunităţii LGTB, şi ca fost procuror comunist zelos, care a băgat studenţi la puşcărie în vremea Pieţei Universităţii, în iunie 1990.

Consider că adevăratul candidat al dreptei unite se lasă aşteptat în al 13-lea ceas, ca simbol al unităţii românilor. Candidatul trebuie să fie politician cu experienţă, familist cu copii şi creştin-ortodox. Altfel, dacă acest prototip de candidat nu va fi propus de dreapta unită, atunci din decembrie vom asista la omagii prezidenţiale pe scară largă pentru minunatul Partid Comunist Chinez, ca după vizita lui Ceauşescu din 1971 la Beijing, precum şi la un lucru mult mai grav: autonomia Ţinutului Secuiesc. Pentru a obţine voturile maghiarilor, Victor Ponta a bătut palma cu UDMR pentru proclamarea, anul viitor, a autonomiei Ţinutului Secuiesc în inima României, după modelul Tirolului de sud. În acest context dramatic, putem spune că socialistul Victor Ponta a devenit garantul autonomiei Ţinutului Secuiesc. Doar o dreaptă unită poate bloca accesul la putere a unei forţe neo-comuniste, care trădează unitatea naţională, în favoarea intereselor pecuniare ale baronilor locali şi pentru un singur om: socialistul Victor Ponta.

2 răspunsuri la “Doar un singur candidat al dreptei unite îl poate înfrânge pe socialistul Victor Ponta, garantul ținutului Secuiesc”

  1. Viorel spune:

    Am ramas la fel de creduli si naivi, daca mai avem incredere in „Ruleta electorala” ce functioneaza in detrimentul nostru, de 25 de ani, unde intra cine vrea si castiga cine trebuie….Dar nu cine ne trebuie noua ca tara, ci doar cine le trebuie LOR….Infractorilor politici !!!!!!!!!
    Noi votantii, avem un singur drept….Sa legiferam scrutinul, in rest, baietii destepti de la butoane, au ei grija sa iasa cine trebuie…..
    Reamnititi-va cum a castigat Basescu alegerile….cel putin in turul 2, când in minutul 1 de dupa scrutin era declarat Geoana castigator…iar in secunda 2, a iesit Basescu cu voturi trucate din afara….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Etc, Etc…

  2. Hiperboreus spune:

    Ar fi bine sa revina Crin Antonescu! Este singurul care il poate bate pe Ponta. Johanis ar fi bine sa renunte. Mai este putin timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*