Republica Populară PSD

Când nu esti „în cea mai bună situație din viața ta”, îți iei concediu. Eventual pe termen nelimitat. Ori, în cazul lăcătușului Zgonea, te întorci la munca de teren. La butucul osiei de vagon. Pentru că acolo îi stă cel mai bine (ca fost „ceferist la bază”!). Însă în megalomania lui, Zgonea a început să facă grămezi din parlamentarii care stau ca legumele, în plen, în fața ochelarilor lui de cal, catalogându-i după „tarabele” grupurilor politice drept „ardei” și „morcovi”. Nu „ridichi”, că nici unul nu-i freacă napul pentru nasul luat la purtare, nici „sfecle necoapte”, deși era mai aproape de grămada parlamentară ajunsă pe post de rezervă la ordonanțele Executivului. O „căprărie” în care noi, ăștialalți, suntem pesemne cartofii din imaginația lui acar.

Dar poate că deputatul-„cheferist” chiar nu se simte prea bine, îngustându-i-se ochii între crăcanele ipocriziei după comanda primită de la șeful lui de maidan politic. Care, pentru a demonstra fraților mai mari, cu ochii mai mici, faptul că România poate construi un mini-mao-PCC (中国共产党!) în coasta Europei, i-a dat dispoziție tovărășească necomentată lui V. Zgonea să dosească informațiile trimise Europei. Și l-a pus să țină la dosar nominalizarea comisarului nostru european, să nu răsufle termenii făcăturii pesediste în fața țării.

De parcă ar trebui românii să aibă habar cine dă la nadă după peștii politici de la Bruxelles?! Sau ce „rândunică” (dixt Pacepa!) este plasată acolo ca nominalizare a guvernului?! În fond, românii și-au făcut datoria și i-au votat; acum, românii pot să moară „electric” informativ (dixit ex-Palada!) și nu au decât să-și vadă de taxele, impozitele și accizoaberațiile pe care trebuie să le suporte pentru că au votat (ceea ce au votat!).

Prin urmare, nomenclatura Republicii Populare PSD putea nominaliza pentru funcția de comisar european și un delfin hemafrodid. Că Zgonea avea buzele pecetluite iar propunerea era bine ticluită în sertarele lui de cenzor-impus al RPPSD.

Nomenclatură care, pentru a ne azvârli din cârca impresiei de libertate, ne-a mai dat un șut, promovând „ordonanța șobolanilor”, pentru migrarea/racolarea rozătoarelor locale! Să știe și ciuma ei RPPSD pe ce se poate baza în infectarea electorală a corpului social!

Iar migrația rozătoarelor politice se va potrivi cu un posibil vot obligatoriu. Dar nu pe post de capcană pentru guzganul de partid, ci pentru masa cetățenească. Proiect de impunere a abstinenței de la drepturile fundamentale pentru care Zgonea se declară înfocat, mai ales că își dorea votul obligatoriu de acum 14 ani, de când s-a pripășit el prin Parlamentul nederatizat.

Un vot obligatoriu pe care „lectorii” republicii PSD l-au scos la iveală. Să mai reducă din costurile de partid-alianță ale feluritelor operațiuni autobuzul/microbuzul, iar cetățenii să se încoloneze în fața circumstițiilor electorale ce ar putea deveni noile „secții” de îndreptare a conduitei mult prea libertine a cetățeanului, pentru început prin demontarea mitului libertății de decizie ca drept fundamental. Că, dacă mâine-poimâine moare „ăl bătrân” și nu mai apucă Viorel să-i demonstreze că la alegerile lui din noua duminică a orbului (la vot) se vor înghesui mai mulți ca în ‘90?! Mai ales că lui Adrian Năstase i-a demonstrat deja ceea ce avea de demonstrat, arătându-și adevărata prieteneie cu tovarășii din China, nu prin mizilicuri de talcioc, ci prin „declarați arzătoare”.

Declarații despre felul cum au clădit chinezii „socialismul” pe țestele a milioane de neliniați ai regimului, lozinci din suflet de mini-mao-PCC ce ar putea fi inscripționate direct pe gardul exterior al Republicii Populare PSD! Ba, chiar și pe gardul dimprejurul lăcătușului Zgonea, să nu se mai chinuie omul să izbească barosul de zid, ci să pună „ciocanul” ca emblemă (că acuși așterne și Ponta o seceră alături!).

P.S.:

Inițial, s-a scremut să iasă în față prin declarații „șoc” (credeam noi!). Deja celebra: „Nu am deloc sentimente de mare iubire faţă de Statele Unite ale Americii. Prefer China!”. Apoi, pentru a convinge sistemul, și-a luat soața de civil tocmai la… Beijing, în cadrul Ambasadei României din China (că era închis la sediul PCC!). Astăzi, este și mai hotărât… Vorba aceea, doar ce l-au întâmpinat pe aeroport câțiva „oficiali” de copertă și doi-trei copii cu flori că a și a luat-o razna și a început să aclame cât admiră „Partidul Comunist Chinez și modul în care acesta conduce țara pe calea socialismului”. Iar de îl primea pe aeroport eșalonul întâi al Republicii Populare, venea direct cu butaforia de PCC la container!

Un răspuns la “Republica Populară PSD”

  1. Viorel spune:

    Geoge Orwell spunea un mare adevăr: „Un popor care votează corupţi, impostori, hoţi şi trădători, nu este victimă! Este complice!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*