„Amice, esti pesedist!”

Mi-am permis să remarc public, provocat de colegul Răzvan Zamfir, cât de ipocrit este deputatul PSD Mihai Sturzu atunci când îl atacă public pe Klaus Iohannis pe motiv de avere. Din păcate aveam să regret gestul meu de simplu cetățean de a remarca ipocrizia demnitarului PSD.

Potrivit declarației de avere, Sturzu are cinci case în proprietate și cinci terenuri agricole care însumează peste 76 (!) de mii de metri pătrați. Proveniența acestor proprietăți nu făcea obiectul scurtului meu articol. La fel cum nu mă interesa nici modul în care Iohannis a ajuns proprietar pe șase case. Dacă ceva e dubios aștept instituțiile statului să lămurească ce e de lămurit. Remarcam doar declarația mizerabilă a unui politician care ne arăta ce rău e adversarul lui pentru că are șase case în timp ce el are cinci case. Hoțul strigă hoții! Mai mult chiar, Sturzu ne spune că Iohannis e nașpa pentru că nu are copii. Din nou, declarație perfect mizerabilă a lui Sturzu.

Reacția lui Sturzu a venit prompt pe o rețea de socializare: ”Dan Tanasa, îți urez sa te îmbogățești la fel ca mine: alături de mama si sora mea am moștenit casele bunicilor mei după moartea tatălui meu, in Ianuarie 2013”. Care e legătură dintre moartea tatălui (de care habar nu aveam și care nu mă interesează), faptul că Iohannis nu are copii și are șase case și faptul că Sturzu face declarații mizerabile, nu știu. Sturzu are cinci case în proprietate în timp ce Iohannis are șase. Dacă Sturzu nu încerca să ne arate ce rău e Iohannis că are șase case probabil că nu l-aș fi băgat pe Struzu în seamă pentru că pur și simplu e mult prea neînsemnat.

Încerc din nou să-l lămuresc pe deputatul PSD: ”Remarcam doar cum un individ putred de bogat la doar 34 de ani își aruncă zoaiele existențiale asupra unui alt politician. Dacă un PSD-ist mai puțin avut ca tine arunca mizeriile din declarația ta mai era cum mai era. Dar ca tu, proprietar pe zeci de mii de metri pătrați de terenuri să faci pe deșteptul e complet vomitos!”

Demnitarul statului român, deputatul PSD Mihai Sturzu, mi-a dat replica vieții lui, evident în încercarea de a dovedi că e cult: ”Imi aduci aminte de un citat din Caragiale: “Amice, esti idiot”. Ce să mai zic? Clasă! Rafinament! Stil!

Bunul simț ar fi trebuit să-l oprească pe Sturzu să facă astfel de declarații public. Și în cazul Iohannis, și în cazul meu. Dacă PSD vroia să-l atace pe Iohannis la avere trebuia să apeleze la un coleg mai puțin avut (bănuiesc că are) nu la un PSD-ist care la 34 de ani are peste 76 de mii de metri pătrați de terenuri. Iar dacă totuși au făcut-o, atunci să înțeleagă faptul că nu toți suntem proști și nu toți suntem aplaudaci.

One Response to „Amice, esti pesedist!”

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *