Ordonanța lui Ponta este pentru „violarea” primarilor

După ce Uniunea Social Liberală (U.S.L.), compusă din P.S.D., P.N.L., P.C. şi U.N.P.R., le-a înşelat speranţele celor care au votat cu U.S.L. la alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012, inclusiv prin alianţa secretă încheiată cu U.D.M.R., acum, până la sfârşitul lunii august a.c., Guvernul Ponta III (P.S.D., U.D.M.R., P.C. şi U.N.P.R.) pregăteşte o ordonanţă de urgenţă prin care să suspende pentru două săptămâni Legea privind Statutul aleşilor locali, Legea nr.393/2004, cu scopul de a sfida votul dat de cetăţeni, în iunie 2012, atunci când aceştia şi-au ales primarii, precum şi pentru a permite migraţia politică a aleşilor locali spre P.S.D., U.N.P.R. şi P.C.

Guvernul Ponta III pregăteşte încălcarea Constituţiei şi a Legii nr.393/2004 cu scopul de a „viola” şi „achiziţiona” în viu, cât mai mulţi primari de la alte partide, pe care să-i folosească la fraudarea alegerilor pentru funcţia de Preşedinte al României. Pentru prima dată în ultimii 25 de ani, în România, într-un stat de drept, Guvernul Ponta III anunţă că va legifera „violul” politic pentru primari, dar numai pentru două săptămâni, prin suspendarea sancţionării cu încetarea mandatului pentru primarii care migrează la alte partide decât cele pe care le-au votat cetăţenii. Acum, ca prim-ministru, Victor Viorel Ponta anunţă că suspendă aplicarea unui legi.

Ce va face dacă, Doamne fereşte, prin fraudarea alegerilor, ajunge Preşedintele României? Având în vedere încălcarea gravă a Constituţiei şi a Legii nr.393/2004, precum şi precedentul extrem de periculos pregătit de Guvernul Ponta III, Preşedintele României, în baza articolelor nr.80 şi 90 din Legea fundamentală, poate cere Poporului Român ca prin referendum să decidă ca Parlamentul să retragă încrederea acordată primului-ministru Victor Viorel Ponta. Se impune să se recurgă la organizarea unui referendum naţional deoarece Guvernul Ponta III a încălcat Constituţia, nu a respectat Programul de guvernare, dar având majoritatea în Parlament, acesta nu-i retrage încrederea acordată. În această situaţie va decide Poporul Român prin referendum, iar Parlamentul este obligat să respecte voinţa majorităţii cetăţenilor români.

Referendumul pentru demiterea Guvernului Ponta III ar putea să aibă loc simultan cu alegerea viitorului Preşedinte al României. Am convingerea că această propunere va fi îmbrăţişată şi susţinută atât de Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, cât şi de ceilalţi candidaţi la alegerile din noiembrie a.c. pentru cea mai înaltă funcţie în Statul Român.

Domnilor primari, respectaţi voinţa celor care v-au ales şi nu riscaţi să vă înceteze, de drept, mandatul prin trecerea Dumneavoastră la P.S.D., P.C. sau U.N.P.R. Ordonanţa de urgenţă anunţată de Guvernul Ponta III care să permită migraţia politică a primarilor, fără nicio lună de miere, va fi declarată neconstituţională şi toţi cei care se lasă păcăliţi îşi vor pierde mandatul.

În înţelepciunea sa, Poporul Român, Vă sfătuieşte: „să nu daţi pasărea din mână pe cioara de pe gard!.”

2 Responses to Ordonanța lui Ponta este pentru „violarea” primarilor

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *