Nu voi vota pentru un preşedinte al României care nu ştie să se închine cu o cruce ortodoxă!

Pe Klaus Iohannis îl consider cireaşa de pe coliva clasei politice româneşti post-decembriste. El este expresia neputinţei unei clase politice care a dus de 25 de ani România la dezastru. O parte a politicienilor români corupţi nu au mai fost în stare să-şi găsească un reprezentat al lor să candideze la prima funcţie în stat. Liderul PNL, Klaus Iohannis e un mit care sună a gol. E mitul „bunului german” care va salva România. În realitate primarul Sibiului este chintesenţa, expresia şi proiecţia clasei politice corupte româneşti. Klaus Iohannis are numeroase cadavre în dulapul cu zestre politică: trafic cu copii în anii 90, licitaţii ISJ suspecte şi a fost în 2009 premierul propus de „alianţa de la Grivco” care dorea îngroparea justiţiei române.

Dintr-o dată Klaus Iohannis e readus la luminile rampei de la naftalină şi reevaluat şi de preşedintele Traian Băsescu, într-o ţară în care premierul Victor Ponta e primit ca un ofical străin în propria ţară, în jud. Harghita, cu intonarea Imnului Ungariei.Statul român cu astfel de lichiele la conducere e pe cale de dispariţie. Peneliştii şi pedeliştii după ce s-au scuipat ani întregi pe ecranele televizoarelor şi şi-au dat pumni la propriu pe maidanele electorale, azi se pupă pe bot în Piaţa Endependenţei şi propun candidatul surpriză, un neamţ de religie reformată în fruntea României. E adevărat că am avut nemţi în fruntea României, dar aceştia erau de casă regală sau viţă nobilă, care au trecut la religia ortodoxă, ctitorind numeroase biserici şi mănăstiri, devenind urmaşii Basarabilor, fiind înmormântaţi la Curtea de Argeş

Din 1990, paradoxal am avut în fruntea ţării politicieni marxişti, nu români ortodocşi, care nu au avut nicio legătură cu credinţa strămoşească. Ion Ilici Iliescu e văr cu regele Cioabă I şi ateu convins, Emil Constantinescu era dintr-o familie mixtă din Basarabia, fost secretar PCR pe Universitatea Bucureşti, iar Traian Băsescu e paralel cu ortodoxia şi mai mult colaborator cu Securitatea comunistă. Toţi care au fost din 1990 în fruntea României au devenit marionetele intereselor politice ale marilor puteri, în special SUA şi UE, unii chiar sub acoperire ai Federaţiei Ruse.Totuşi, unii dintre ei mimau cel puţin originea etnică română şi mai participau la ceremoniile oficiale religioase ortodoxe alături de patriarh. Prin propunerea unui nemţ, de religie reformată, Klaus Iohannis la preşedinţia României, nici măcar nu se mai păstrează aparenţele. UE şi mai ales Germania îşi trimit marioneta Iohannis să canideze la funcţia supremă în stat, fără să se mai păstreze aparenţele. Românii trebuie să ştie că pe faţă şi fără ocolişuri trebuie conduşi de un străin de altă religie decât majoritatea poporului. Umilinţa trebuie să fie supremă şi fără să aibă o umbră de dubiu: românii nu se mai pot conduce singuri, de către un conaţional de religie ortodoxă, ci numai de un neamţ de religie reformată. E de cercetat cum toţi candidaţii din zona dreptei s-au retras în favoarea neamţului, ca la comanda pe unitate, cea în slujba intereselor străine.

Iohannis e acuzat de Sorin Ilieşiu că nu a depus niciodată flori de Ziua Unirii la Sibiu, la manifestările de la sediul Consiliului Dirigent, şi presa locală a scris că acesta nu a participat niciodată la o paradă militară de Ziua Naţională a României. Acest om care nu ştie să se închine cu o cruce ortodoxă e propus la funcţia de preşedinte al României spre a umili, atât poporul român îndobitocit de politica subcolonială a SUA şi UE, cât şi pentru a se lovi în fundamentul spiritual al neamului nostru: Biserica Ortodoxă. Vă daţi seama cum, pe viitor, la ceremoniile oficiale preşedintele Iohannis nu-şi va face cruce şi va jura, nu pe Biblia cu cruce, poate pe cocoşul de pe biserica lutherană. Eu nu voi vota niciodată un neamţ de religie reformată să conducă destinele naţiunii române. La fel ca mine patrioţii şi credincioşii ortodocşi vor refuza să voteze sau să recunoască un astfel de preşedinte “neamţ”, impus ca marionetă, pentru a conduce România în favoarea altora.

3 Responses to Nu voi vota pentru un preşedinte al României care nu ştie să se închine cu o cruce ortodoxă!

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *