Nu voi vota pentru un preşedinte al României care nu ştie să se închine cu o cruce ortodoxă!

Pe Klaus Iohannis îl consider cireaşa de pe coliva clasei politice româneşti post-decembriste. El este expresia neputinţei unei clase politice care a dus de 25 de ani România la dezastru. O parte a politicienilor români corupţi nu au mai fost în stare să-şi găsească un reprezentat al lor să candideze la prima funcţie în stat. Liderul PNL, Klaus Iohannis e un mit care sună a gol. E mitul „bunului german” care va salva România. În realitate primarul Sibiului este chintesenţa, expresia şi proiecţia clasei politice corupte româneşti. Klaus Iohannis are numeroase cadavre în dulapul cu zestre politică: trafic cu copii în anii 90, licitaţii ISJ suspecte şi a fost în 2009 premierul propus de „alianţa de la Grivco” care dorea îngroparea justiţiei române.

Dintr-o dată Klaus Iohannis e readus la luminile rampei de la naftalină şi reevaluat şi de preşedintele Traian Băsescu, într-o ţară în care premierul Victor Ponta e primit ca un ofical străin în propria ţară, în jud. Harghita, cu intonarea Imnului Ungariei.Statul român cu astfel de lichiele la conducere e pe cale de dispariţie. Peneliştii şi pedeliştii după ce s-au scuipat ani întregi pe ecranele televizoarelor şi şi-au dat pumni la propriu pe maidanele electorale, azi se pupă pe bot în Piaţa Endependenţei şi propun candidatul surpriză, un neamţ de religie reformată în fruntea României. E adevărat că am avut nemţi în fruntea României, dar aceştia erau de casă regală sau viţă nobilă, care au trecut la religia ortodoxă, ctitorind numeroase biserici şi mănăstiri, devenind urmaşii Basarabilor, fiind înmormântaţi la Curtea de Argeş

Din 1990, paradoxal am avut în fruntea ţării politicieni marxişti, nu români ortodocşi, care nu au avut nicio legătură cu credinţa strămoşească. Ion Ilici Iliescu e văr cu regele Cioabă I şi ateu convins, Emil Constantinescu era dintr-o familie mixtă din Basarabia, fost secretar PCR pe Universitatea Bucureşti, iar Traian Băsescu e paralel cu ortodoxia şi mai mult colaborator cu Securitatea comunistă. Toţi care au fost din 1990 în fruntea României au devenit marionetele intereselor politice ale marilor puteri, în special SUA şi UE, unii chiar sub acoperire ai Federaţiei Ruse.Totuşi, unii dintre ei mimau cel puţin originea etnică română şi mai participau la ceremoniile oficiale religioase ortodoxe alături de patriarh. Prin propunerea unui nemţ, de religie reformată, Klaus Iohannis la preşedinţia României, nici măcar nu se mai păstrează aparenţele. UE şi mai ales Germania îşi trimit marioneta Iohannis să canideze la funcţia supremă în stat, fără să se mai păstreze aparenţele. Românii trebuie să ştie că pe faţă şi fără ocolişuri trebuie conduşi de un străin de altă religie decât majoritatea poporului. Umilinţa trebuie să fie supremă şi fără să aibă o umbră de dubiu: românii nu se mai pot conduce singuri, de către un conaţional de religie ortodoxă, ci numai de un neamţ de religie reformată. E de cercetat cum toţi candidaţii din zona dreptei s-au retras în favoarea neamţului, ca la comanda pe unitate, cea în slujba intereselor străine.

Iohannis e acuzat de Sorin Ilieşiu că nu a depus niciodată flori de Ziua Unirii la Sibiu, la manifestările de la sediul Consiliului Dirigent, şi presa locală a scris că acesta nu a participat niciodată la o paradă militară de Ziua Naţională a României. Acest om care nu ştie să se închine cu o cruce ortodoxă e propus la funcţia de preşedinte al României spre a umili, atât poporul român îndobitocit de politica subcolonială a SUA şi UE, cât şi pentru a se lovi în fundamentul spiritual al neamului nostru: Biserica Ortodoxă. Vă daţi seama cum, pe viitor, la ceremoniile oficiale preşedintele Iohannis nu-şi va face cruce şi va jura, nu pe Biblia cu cruce, poate pe cocoşul de pe biserica lutherană. Eu nu voi vota niciodată un neamţ de religie reformată să conducă destinele naţiunii române. La fel ca mine patrioţii şi credincioşii ortodocşi vor refuza să voteze sau să recunoască un astfel de preşedinte “neamţ”, impus ca marionetă, pentru a conduce România în favoarea altora.

3 răspunsuri la “Nu voi vota pentru un preşedinte al României care nu ştie să se închine cu o cruce ortodoxă!”

 1. tirca valentin spune:

  haideti SICTIR PATRIOTI DE CARTON . BANDITII ASTIA TREBUIESC LASATI FARA PUTERE .BOICOTATI VOTURILE . NU MAI VREM CONDUCATORI ,MAI ALES DE ASEMENEA FACTURI. ALATURATI-VA DE ORDINUL LUPTATORILOR DRAGONULUI. EI VOR SCAPA TARA DE POPI SI POLITICIENI ,IN ESENTA NISTE HOTI ,SI NISTE MINCINOSI. SI UNII SI ALTII. DRAGONUL STRAMOSESC SA VA AJUTE

 2. Nicu Zacheu spune:

  Popor mergi și votează,
  Pentru că ai un partid credincios ție – Partidul Poporului
  pentru că ai un candidat de toată încrederea – Prof. ec. Constantin Cojocaru
  Și pentru că el lucrează pentru bună starea și fericirea ta în mod profesional, după Constituția Cetățenilor și nu după Constituția Baronilor!
  FRAŢI ROMÂNI,
  Veniţi să ne unim, să constituim ALIANŢA POPORULUI
  Veniţi să scoatem ţara din sărăcie şi umilinţă
  În România, cât şi în alte state ale lumii, grupuri minoritare s-au organizat în reţele politico-financiare, de tip mafiot, care controlează capitalurile, precum şi instituţiile statelor şi pe cele mediatice, pe care le folosesc pentru a-i înşela şi jefui pe cei mulţi.
  Comitetul de Iniţiativă a creat Mişcarea pentru Constituţia Cetăţenilor, ca asociaţie liberă a tuturor românilor care vor să pună umărul la adoptarea unei Constituţii a României prin care să ne luăm ţara înapoi, să construim un stat al nostru, al românilor, un stat cu ajutorul căruia să-i aducem în faţa justiţiei pe cei care se fac vinovaţi de subminarea economiei naţionale şi a statului român, să ne luăm înapoi fabricile, uzinele, băncile, pădurile, pământurile, de care am fost deposedaţi, un stat cu ajutorul căruia să recreem cele 4 milioane locuri de muncă, distruse de uzurpatori, un stat care să ne apere drepturile şi libertăţile noastre, nu privilegiile lor, să ne apere integritatea teritoriului naţional, un stat care să ne redea demnitatea şi mândria de a fi români.
  Atunci când îți arde casa, degeaba îi denunți pe incendiatori, dacă nu arunci măcar o găleată cu apă peste foc. Pentru că degeaba l-ai prins pe incendiator după ce casa a fost făcută scrum.
  Vă invit să ne unim forţele pentru a opri procesul de distrugere a României, pentru a ne reaşeza ţara pe drumul progresului şi civilizaţiei. Distrugerea ţării se vede, la orice pas, în toate domeniile, şi nu mai poate fi oprită decât dacă noi, poporul român, punem piciorul în prag şi ne ridicăm la luptă împotriva celor care ne-au furat statul, ne-au furat capitalul şi resursele naturale, ne-au distrus locurile de muncă şi ne-au transformat într-o masă de sclavi, în interiorul ţării şi în afara ei.
  Nimeni, în afară de noi, nu ne poate scoate din ruină.

  De 68 de ani, poporul român este jefuit şi umilit de banda de trădători instalată la conducerea statului român prin loviturile de stat din 1944 şi 1989. Până în 1989, banda s-a numit „nomenclatură”, după 1989 se numeşte „clasă politică”. Imediat după lovitura de stat din 1989, nomenclatura comunistă s-a reşapat în FSN, a acaparat puterea în stat, cu ajutorul televizorului şi al mineriadelor. S-au rupt, apoi, în mai multe grupuri şi grupuleţe, vopsite în partide ale întregului spectru politic, unite, ocult, de aceleaşi interese, în două mari grupări, numite, după împrejurări, fie FSN, fie CDR, fie Alianţa DA, fie USL, fie ICCD, care se “rotesc” la conducerea statului român, prin înşelarea electoratului cu televizorul, sau prin cumpărarea, la vedere, a voturilor acestuia.
  Au transformat statul român în instrument de jefuire şi umilire a cetăţenilor României.
  Prin Legea 15/1990, au deposedat cetăţenii României de întreaga avuţie pe care aceştia au acumulat-o în timpul regimului comunist – fabrici, uzine, combinate, bănci, hoteluri, spaţii comerciale etc – în valoare de peste 300 miliarde de euro. Prin aşa-zisa privatizare, au distrus o bună parte din această avuţie, au demolat mii de fabrici şi uzine, pe care le-au vândut, ca fier vechi, le-au transformat în vile, jeep-uri, iahturi, sau în conturi bancare, în ţară, sau în străinătate. Au vândut cea mai mare parte a avuţiei naţionale străinilor, înfruptându-se şi ei cu hălci mari din acestă avuţie. Au deposedat cetăţenii României de întregul profit realizat de capitalul românesc în ultimii 23 de ani, peste 1500 miliarde de euro, toate transformate în vile, jeepuri, iahturi, sau conturi bancare, în ţară şi străinătate. N-au investit nimic. N-au creat nici un loc de muncă.
  Prin inflaţia din perioada 1990-2000, au înjumătăţit salariile şi pensiile românilor, care au ajuns şi au rămas, astfel, cele mai scăzute din Europa. Au distrus 4 milioane locuri de muncă. Au obligat 3 milioane de români să-şi părăsească ţara şi familiile în căutarea unui loc de muncă. Au obligat şi obligă 5 milioane de copii români să trăiască fără mamă, fără tată, sau fără ambii părinţi. Mulţi copii români se sinucid de dorul părinţilor. Şi mai mulţi cad pradă delicvenţei, drogurilor, prostituţiei.
  Au distrus scoala românească. Acum, aceasta „produce tâmpiţi”, conform aprecierii preşedintelui ţării.
  Au distrus spitalele, au adus sistemul de sănătate publică la limita supravieţuirii. Milioane de români au murit şi mor cu zile, din lipsă de medicamente, din lipsă de asistenţă medicală.
  Au distrus statul român. Actualele instituţii ale statului român nu reprezintă interesele majorităţii, ale poporului român. Actualele instituţii ale statului român apără interesele păturii oligarhice, care a acaparat puterea economică, pe cea politică şi şi-a impus şi propriile valori morale: lăcomia, egoismul, înşelăciunea, hoţia, trădarea, aroganţa, dispreţul faţă de poporul român, faţă de cultura şi istoria acestuia..
  Acest dezastru al economiei şi societăţii românaşti este opera tuturor partidelor politice care au participat la conducerea statului român în ultimii 68 de ani.
  A venit timpul ca aceste partide să fie înlăturate de la conducerea statului român. Ele nu vor pleca de bună voie. Câinele nu pleacă de la măcelărie.
  Stăpânul, adică poporul român, este cel care poate şi trebuie să pună piciorul în prag, să alunge haita de hoţi, să scape de sărăcie şi umilinţă, să scape din sclavie, să trăiască în libertate şi prosperitate.
  In esenta, Varianta Cojocaru se refera la o reforma economica care urmarea sa asigure iesirea din comunism si intrarea in democratie, in avantajul cetateanului si al natiunii, fara diminuarea potentialului productiv, fara somaj involuntar, fara inflatie artificiala, fara blocaj financiar, fara scaderea nivelului de trai, fara indatorarea tarii. Caracteristica esentiala a Variantei Cojocaru consta in solutia propusa problemei proprietatii asupra pamantului si capitalului acumulat in proprietatea comunista: improprietarirea, trecerea rapida si reala a intregului pamant si capital privatizabil in proprietatea particulara a cetatenilor tarii, printr-un mecanism elaborat in baza legitatilor stiintei economice, principiilor justitiei sociale, moralei crestine si intereselor natiunii.

  In spiritul distributist cel mai autentic, Varianta Cojocaru propunea ca proprietarii sa fie milioanele de cetateni ai Romaniei, prin truda si sacrificiul carora s-a acumulat capitalul destinat redistribuirii si nu cateva mii de familii de privilegiati si speculanti din interiorul si din afara tarii.

 3. Nicu Zacheu spune:

  http://www.piatauniversitatii.com/forum/viewtopic.php?f=32&t=995
  Ați dori să contribuiți la ieșirea României din sărăcie și din rușine?
  Dl prof ec Ctin Cojocaru, autorul Constituției Cetățeanului, vine cu soluții viabile pentru redresarea României.
  Ați dori ca el să fie promovat pentru a putea începe reconstrucția țării? Ați vrea să contribuiți și dv la aceasta?
  Nu lăsați România să moară!
  Nu lăsați viitorul copiilor noștri să fie distrus!
  Ați vrea să avem o colaborare rodnică în acest sens?
  Vă rog să ne dați o mână de ajutor, până nu este prea târziu!
  Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*