Victor Ponta – pisic şi băiat de mingi!

„Desecretizarea” de către preşedintele Traian Băsescu a discuţiei de la Cotroceni pe tema reducerii CAS cu premierul Victor Ponta şi ministrul bambi Petrescu are un impact covârşitor pentru opinia publică românească. Victor Ponta şi-a arătat faţa sa adevărată de om incompetent şi paralel cu realitatea guvernării şi a economiei româneşti. Victor Ponta e leu numai pe platoul de filmare de la Antene şi în faţa reporteriţelor excitate de la Ghiţă TV. În faţa lui Traian Băsescu, premierul Victor Ponta stă ca un pisicuţ cu botul pe labe, ca un şcolar care nu şi-a făcut temele şi a fost prins că a copiat sau plagiat. Victor Ponta în cadrul întâlnirii a dovedit că e paralel cu funcţia de premier, un om care priveşte mai mult pe pereţi decât realitatea verde în faţă a dezastrului economiei şi politicii româneşti.

Totuşi, opinia publică a preluat mesajul video al întâlnirii de la Cotroceni numai în aspectul său futil de Victor Ponta transformat din leu în pisicuţ, aşa cum se prezintă de obicei la Preşedinţie, adică cu temele nefăcute şi timorat. Realitatea e mult mai crudă însă. La cel mai înalt nivel în stat, avem un preşedinte hârşit, un bătrân lup de mare securist, care îşi permite să ia peste picior un premier cu funcţie cu tot, care se poartă ca un piscuţ pentru că Victor Ponta nu pe ştiinţa şi puterea lui a ajuns premier, ci este doar o marionetă gonflabilă scoasă în faţă, la înaintare, de baronii locali PSD şi de structurile securisto-comuniste venite pe filiera bătrânului aparatcik bolşevic Ion Ilici Iliescu.

Traian Băsescu ştie că Victor Ponta e doar o interfaţă, o păpuşă fără caracter şi fără personalitate, un băiat de mingi pus de vechile structuri în funcţii înalte, de aceea îşi permite să-l umilească şi să-l ia peste picior după ce de două ori la nominalizat în funcţia de premier pe semnătura lui. Deci, în concluzie, ceea ce s-a întâmplat la Palatul Cotroceni pe tema CAS nu a fost decât un teatru ieftin pe seama unei ţări şi a unui popor ajuns la coada Europei şi în criză demografică, cu o clasă politică ce a transformat România în subcolonie. Nu m-aş mira ca din decembrie Victor Ponta ales preşedinte să-l pună pe Traian Băsescu premier sau pe Klaus Johannis de la Cotroceni să-l roage pe marinar să meargă la Palatul Victoria ca să salveze România pe cale de dispariţie fără economie şi fără populaţie în următorii 50 de ani. De aceea, pentru mine desecretizarea scenei video de la Cotroceni nu e altceva decât manipulare pură, praf în ochii românilor, care nu ţine de foame în ţara cu cea mai scumpă benzină din Europa, realitatea din spatele scenei e că politicienii se pupă toţi în Piaţa Endependenţei pe banii noştri.

2 Responses to Victor Ponta – pisic şi băiat de mingi!

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *