De dragul ciolanului Victor Ponta trădează spiritul Constituției și poporul român în favoarea UDMR

România pare o țară pierdută. Cu o clasă politică coruptă, în război împotriva poporului român, și cu o catastrofă demografică fără precedent, România se prăbușește, riscând să dispară fizic și geopolitic de pe harta Europei. Cu o majoritate zdrobitoare în parlament, guvernul socialistului Victor Ponta nu e în stară să aducă un pachet de legi care să asigure dezvoltarea economică și salvarea demografică a țării. Două lucruri îl pasionează pe Victor Ponta: să crească taxele și impozitele și să ofere privilegii eternei organizații corupte la putere UDMR, în speță minorității maghiare. Victor Ponta știe în economia reală un singur lucru să crească taxele și impozitele ca pe vremea domnitorului fanariot Caragea. Recent pastișa lui Titulescu la Palatul Victoria a lovit poporul cu noi taxe. Persoanele fizice care deţin clădiri cu o altă destinaţie decât cea de locuinţă vor plăti un impozit reprezentând până la 2% din valoarea impozabilă, iar impozitul pe maşini va fi majorat semnificativ, de două ori şi jumătate în cazul autoturismelor cu motorizări de până la 1.600 centimetri cubi. Greul tot poporul îl va plăti, politicienii fură nestingheriți miliarde de euro fără să fie trași la socoteală. Vezi ultima descoperire DNA, când pe contracte informatice guvernanții din 2004 încoace au luat un miliard de euro șpagă, cât s-a economisit cu tăierea salariilor, alocațiilor pentru copii și pensiilor, în 2010.

Mai mult, Victor Ponta i-a trădat și pe românii din Ardeal, oferindu-le liderilor UDMR cadru legal ca să dezmembreze România. Consiliul Permanent al UDMR a decis zilele trecute ca organizaţia să rămână la guvernare, după ce premierul Victor Ponta a făcut un compromis pe tema poziţiei României cu privire la Iniţiativa Cetăţenească, în faţa Comisiei Europene. Dacă iniţial poziţia României cu privire la proiectul care permite inclusiv autonomia administrativă pe criterii etnice şi “istorice” a fost comună cu cea a Comisiei Europene, premierul Ponta a decis ca procesul de la Luxemburg să fie blocat, iar dezbaterea pe această temă să fie mutată în Parlament. Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor a declarat trufaș că ungurii rămân la guvernare în urma compromisului făcut de Victor Ponta pe seama românilor.

Cireașa de pe coliva poporului român pregătită de guvernanții socialiști și politicienii corupți a venit în Parlament. Propunerea legislativă prin care se dorește impunerea limbii maghiare ca limbă oficială de stat în justiția din România zace de aproape opt luni la Senat, în condițiile în care PSD are o majoritate confortabilă. Propunerea legislativă, inițiată de parlamentari UDMR, a fost adoptată tacit de Camera Deputaților la sfârșitul lunii octombrie 2013, iar Senatul este camera decizională. Potrivit formei adoptate de către Camera Deputaților, judecătorii și procurorii care au susținut un examen decunoaștere a unei limbi minoritare pot solicita cu precădere numirea la judecătoriile în raza cărora minoritatea respectivă are o pondere semnificativă. De asemenea, candidații declarați admiși la examenul de cunoaștere a unei limbi minoritare au prioritate în alegerea posturilor de la judecătoriile în a căror rază minoritatea națională respectivă are o pondere semnificativă. Potrivit art. 5 din legea adoptată de Camera Deputaților, tribunalele și curțile de apel vor fi obligate prin lege să angajeze și cunoscători ai limbii minoritare dacă se află într-o zonă în care o minoritate are o pondere mai mare de 20% din totalul populației.

După ce românii din Ardeal vor fi nevoiți să învețe limba maghiară ca să-și caute dreptatea în tribunalele ungurizate din județele Mureș, Harghita și Covasna și în București liderii UDMR își fac de cap ca într-un sat fără câini alocând bani prin AFCN, pe care îl controlează, doar asociațiilor și cărților de limbă maghiară, fapt ce a dus la reacția unor cunoscuți scriitori români. Câțiva importanți scriitori și editori români cer demiterea Consiliului Administrației Fondului Cultural Național (AFCN) pentru „gravele erori de evaluare făcute la sesiunea de proiecte editoriale AFCN în desfăşurare”, în favoarea limbii și culturii maghiare pe banii românilor plătitori de taxe și impozite. Despre aceste abuzuri presa mainstream și Antena 3 nu suflă un cuvânt. Țara e dată la propriu pe bucăți intereselor UDMR și ale Ungariei, numai de dragul socialisului Victor Ponta și aliaților săi din clasa politică coruptă, ca să rămână la ciolanul puterii și în orgia bugetară pentru interese personale. Premierul Victor Ponta a trădat România în interesul liderilor UDMR și a clasei politice corupte, pentru a accede la funcția supremă în stat, chiar dacă în urma acțiunilor sale iresponsabile România se va dezmembra. Numai președinte să fie Ponta la Cotroceni și fără Ardeal, aceasta e logica pupilului crescut la sânii lui Ion Ilici Iliescu și a lui Adrian Năstase.

Un răspuns la “De dragul ciolanului Victor Ponta trădează spiritul Constituției și poporul român în favoarea UDMR”

  1. iancsi spune:

    Iancsi bou
    17-07-2014 at 13:23
    Da de ce sa fii cenzurat mai iancsi? Asa important te crezi?-am facut un comentariu ,ca un umil Vox Populi-la aricolul Emil Boc,despre amplasarea placutelor bilingve …,am fost cenzurat de napoca news,am scris un comentariu in data de 16.07.2014 ,ora 14,19.am comentat despre retrocedarile care s-au facut la acele imobiliare care au fost rascumparate de statul Roman dupa Marea Unire,pe motiv ca n-am documente.Interesant ii faptul ca atunci cand expediam mesajul deja aparea ca ii eroare si aparea mesajul trunchiat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*