Prețul prostituției…

Ofensiva ruso-chineză continuă! Prin două capete de pod la poarta Europei: Budapesta și Bucureștiul. Prin intermediul a două guverne la fel de vândute (aparent) și gata să-și subjuge țările prin înnrobirea financiară. Și sunt multe similitudini. Și în Ungaria și în România sunt subordonate domeniile energetice. Și într-o parte și în alta se vehiculează aceeași marotă: uriașă cuprindere a forței de muncă grație proiectelor. Iar „cleștele” mușcă, în final, din două colțuri de Uniune Europeană. În Ungaria, guvernul „subordonează” țara interesului rusesc, în vreme ce Bucureștiul s-a pus în genunchi gata să împacheteze întreaga țară în valize chinezești.

La Budapesta, se promit 10 000 de noi locuri de muncă prin investițiile realizate pe seama împrumutului acordat de Moscova. La București, cifrele sunt similare. Circa 8-9000 de locuri de muncă, dar prin înstrăinarea tuturor structurilor esențiale din sistemul energetic, nu doar prin „investiiți în domeniul nuclear”.

Și totuși, o primă diferență esențială ar fi aceea că Budapesta s-a vândut mai scump, în timp ce Bucureștiul se prostituează aproape pe nimic. Ungaria primește zece miliarde de euro pentru modernizarea domeniului nuclear. La noi sumele sunt la jumătate, deși segmentele ce vor fi acaparate sunt mult mai numeroase (inclusiv în domeniile hidro și eolian). Iar Guvernul Ponta nu a pus un tarif prostituției sale, fiind prea ocupat să înstrăineze cu orice preț sectorul energetic crucial. Și nu a pus nici o clipă problema unui împrumut, ci a dat liber preluării investițiilor prin fluxuri financiare dinspre Bănca Industrială şi Comercială din China

Și mai sunt și alte „nuanțe”. Care arată adevărata relație dintre „parteneri”.

În Ungaria, Parlamentul este cel care a luat decizia aprobării împrumutului acordat de Moscova. La București, decizia a fost luată de guvern. Pentru că oricum parlamentul ar îmbrăca la comandă tricouri roșii (de fapt, pe astea le au!) și ar saluta cu mâna la chipiurile de parlamentari „mao”. Căci, așa cum au dat afară din parlament steagul europei, pentru a nu deranja vizita delegației chineze, la fel sunt gata să facă și cu drapelul țării.

Or, tocmai aceste diferențe dintre acțiunile de vânzare a propriilor țări, într-o parte către ruși, în cealaltă (și) către chinezi, ar trebui să ne facă să ne întrebăm ce se va întâmpla după? După ce viitorul acestei părți de Europă va fi fost amanetat spre aceleași orizonturi roșii.

Pentru că Budapesta s-a asigurat de un împrumut și va avea grijă să îndrepte bani și spre alte „proiecte”. Acelea care se intersectează cu interesele rușesti. Căci, așa cum Moscova a finanțat Jobbik pentru a-i da „muniția” necesară destabilizării zonelor cu etnici maghiari, la fel este de presupus că prin acești bani se vor finanța acțiunile Consiliului Demnității Umane (!) de la Budapesta. Organizație care, la momentul în care parlamentul ungar parafa lista rusească, nu de investiții, că alea sunt de acoperire, ci de focare de destabilizare (în primul rând în România și Slovacia), în clipa în care, în Bucureștiul roșu politic, guvernul Ponta, ca minister anexă al Budapestei, anunța alocarea investițiilor, fără a întreba țara, măcar prin simulacre de dezbateri civice (pentru că votul Parlamentului oricum nu mai reprezintă opțiunea țării), la Budapesta, aparent rusofilizată, Consiliul Demnității Umane anunța inițierea procedurilor de retrocedare a Transilvaniei. Pentru că, evident, nu fug ungurii cu Ardealul în spate, ci îl decupează direct aici, prin forțarea retrocedărilor prin acte false.

De aceea, este cât se poate de evident că ofensiva financiară ruso-chineză are ca plan, cel puțin într-o primă etapă, satisfacerea cererilor Budapestei în pretențiile acesteia față de pământul românesc.

P.S.:

Este clar că, dacă se vor ocupua chinezii de reactoarele nucleare, Rusia va avea partea ei, cel puțin prin vânzarea de tehnologie, mai ales că Europa a anunțat că, în cazul prezenței chineze în investițiile nucleare din România, nu se va mai implica pentru oferirea de tehnologie pentru reactoarelor 3 și 4.

2 răspunsuri la “Prețul prostituției…”

 1. ROMAN spune:

  Logic ca intr-o societata conditionata ,ajunsa in stadiul tragic de destramare,UE isi arata „bunavointa” de a ne „redresa” dar tot in modul ei pagan eretic.Asa cum au dat dovada in toata istoria ei.
  Asta ma doare pt ca noi ortodocsii avem ce pierde,dar dracu tot pe noi ne vaneaza ,pt ca in UE nu mai are ce arde,pt ca ii APARTINE.EA NOASTRA DE 2000 DE ANI.ORTODOXIA..
  Cam in cacatul asta am intrat,iar acum ,UE vrea sa ne distruga IDENTITATEA..,pt ca restul material a fost deja distrus,paduri ape,cultura,sanatate,migrarea tinerilor de a face copii la catolici,in UE.,numai la noi nu.
  Cate motive avem sa credem ca imorumuturile sunt pt redresarea Romaniei si cate motive avem sa credem ca sunt pt CONDITIONAREA Romaniei.
  Toate imprumuturile care Romania a fost OBLIGATA sa le faca,este pt ca UE sa mai prostitueze vreo lege ,ceva,prin parlamentarii astia ANTI ROMANI.
  Toate nenorocirile astea cu care Romania se confrunta din 89 incoace ,au fost prmeditate cu muuult inainte ,avand ca OBIECTIV,INLATURAREA ROMANILOR DIN ROMANIA,DISTRUGEREA LEGATURII CU DUMNEZEU adica a ORTODOXIEI,Pt asta s-a inventat ECUMENISMUL RELIGIOS,pt a dizolva ortodoxia,deci legatura cu Dumnezeu.Acum 2000 de ani au incercat LA FEL.
  Cand te amesteci cu dracii,trebuie sa elimini ceva de la tine,pt a te simti „integrat”,dar cand alegi si re-re-re-realegi la putere,ai mai vazut drac sa se converteasca ????sau odata intrat esti CONDITIONAT cu totul???
  Cam asa s-antamplat cu romanii.
  Lucrurile nu se vor opri aici…din pacate….Lista de lucru a UE e abia la inceput,iar romanii sa se simta si mai europeni,atunci cand incepem sa ni se scada nr de nasteri in randul populatiei noastre MILENARE.i
  Distrugerea Romaniei a inceput cu intrarea ei in libertinajul prostitu asta am al UE.
  De asta am intrat in UE si am spus „da ” la ecumenism religios pt a fi carne de tun in zone de interes ale NATO,UE etc,,acolo unde sunt provocate razboaie si inventati teroristi,motiv pt a monitoriza lumea….tehnologic….
  Romania….inca mai vreau sa te iubesc,pt ca efintii nostri martiri ortodocsi n-au murit degeaba,pt CA eu ,tu ,noi toti INCA MAI EXISTAM,si inca mai avem legatura cu Dumnezeu,arma cea mai veche a romanilor ortodoxia.Arma pe care au avut-o si domnitorii nostri ca mieii in mijlocul lupilor,in toata istoria noastra..
  Ortodoxia e arma cu care nici dracu nu poate face NIMIC!!!Sa ne ajute Dumnezeu!!!

 2. Viorel spune:

  Oricum, Alesii Neamului, se prostituiaza cu oricine…Americanii, Germanii, Rusii sau Chinezii….Pentru perversi, nu conteaza….Banu’ sa iasa si sa se mentina la putere…!!! Noi nu stim daca in realitate, acest Stat va primi 10 miliarde sau cinci….Oficial stim de 5, de unde stim noi ca diferenta nu a fost impartita in comisioane politice….Este o practica veche in Prostitutia romanesca.
  Repet atat timp cat, vom mentine acest tip de sistem politic, sa nu ne mai miram de astfel de vanzari….!!!!

Lasă un răspuns