Delfinul MONA Cernus – specie rectalo-politică în mișcare

Homo Cernus își face mișcare-partid. Că e la modă! O Mișcare pentru „Oameni, Natură și Animale”. Adică, delfini, pinguini, papagali, cu și fără barbă, dar și felurite alte viețuitoare „curcubiste” neînțelese și neacceptate de grosul de ființe sapiens ale țării.

Și o să-i zică „MONA”. Ba, o să ne-o aducă să o vedem la marșul „curcubiștilor” chiar pe dos-sex-simbolul curcubiștilor, dar poate și a „mișcării” sale, recte femeia cu barbă de la Eurovision. Că Remusica pare să-și fi găsit electoratul-țintă! Cum care? Transexualii de la marșul deviaților din București că nu geaba a plasat anunțul cu „Mona”, femeia cu bărbi politice, pe pârtia de săpun la care a tot șmotruit în încercarea de a pune șteagul curcubiștilor (mai bine le punea ștreangul!) pe clădirea parlamentului.

În acest fel, în mod oficial, politica e declarată curvă transexuală și destramă și ultima speranță a societății dejamăgite de partide: ideea de mișcare. Iar Homo Cernus a înființat Mișcarea (căreia ar fi trebuit să-i zică și „Populară”, să vedem pe ce fesă de eșichier stă, dar i-ar fi ieșit pe față „poponară”, așa că s-a abținut!) „pentru Oameni, Natură și Animale”! Că doar nu vă așteptați să creeze o mișcare pentru Țară, Patrie, Demnitate?! Că Țara delfinilor vrea partid pentru Natură și Animale, cu marcă rectală…

Și totuși, Remusica LGBT o vrea pe MONA, nu pentru țară, ci pentru… el! Șocant, nu?! Că vorba aceea, ce poate să facă un „curcubist” (unul politic, desigur!) cu o femeie?! Iar sacrificiul la care este dispusă Remusica să se aplece (!) pentru MONA lui nu e acela de a renunța la săpunul căzut pe podeaua cu viețuitoare LGBT (că „e și aștia oameni”, nu?!), ci de a candida la Prezidențiale! Păi ce, numai DD Elodia să aibă astfel de talente de încurcă-lume politică?! Deși, la drept vorbind, nu geaba a plusat „Viorela” de la P(PSD)D cu oferta de miniguvernare în „ddmobilul” funerar, pentru strângerea cadavrelor din debaraua mișcărilor de sânga și dreapta, iar de bun simț „DD” ar trebui, dacă întră la „curvenare”, să nu-o mai încurce pe „Viorela” și la prezidențiale.

Pe același calapod, și Remusica (fie el, bărbat, femeie, în fine, ființă, să nu ne mai încurcăm în amănunte misogine!), ar trebui să stea pe tusă. Desigur, dacă va primi ceva după tot acest can-can cu MONA. Iar de acum, „Mona mulge vaca” își va avea (oricum, în oglindă se vede invers!) dovada sfârcului de uger politic pentru acela care până la 40 de ani a trăit pe spatele părinților, iar după 40 de ani pe (la) spatele (!) lui Ponta.

Și totuși, noului partid-vaselină MONA ar fi trebuit să-i spună mai degrabă „Mișcarea Veverițelor Vesele”. Că nemăritata MONA a fost încurcat-o cu un pleonasm de zile mari, „Natura” fiind de facto o „diversitate a manifestărilor și a formelor ei de mișcare” (dex), inclusiv pentru Oameni și Animale. Or, cu Mișcarea Veverițelor Vesele, transexualele de (de)formație, ar putea lua măcar un premiu pentru diversitatea cu barbă de la următorul Eurovision!

Dar să vezi când i-or fura „mișcare” ce o să se mai tănguie pe marginea șanțului politic că se mărită (cu altul!) MONA asta a lui. Ce tragedie venerică va fi la dosul politicii! Pentru că omul speră și, așa cum mișcarea (cu) „Viorela” l-a băgat în parlament, că nu geaba a consiliat-o!, se așteaptă ca MONA să-i facă la rându-i o prezentare exibiționistă pe podiumul de la Golden Blitz! În plus, dacă „Viorela” își permite două „identități”, una la guvern, una în parlament, de ce să nu aibă și „Remusica” un alter homoego în postura ființei politice MONA.

Și totuși, un lucru pare că l-a făcut cum trebuie „Remusica”. Când și-a lansat campania de strângere de semnături pentru Cotroceni, alături de „prințesa” Ca(ca)ragea (!), și-a tipărit tabelele pe hârtie reclicată. Or, ce poate fi mai reprezentativ?! Poate doar un sul de hârtie igienică!

2 Responses to Delfinul MONA Cernus – specie rectalo-politică în mișcare

    Faci un comentariu sau dai un răspuns?

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *