Sub asediul masoneriei?!

Începând cu veacul al XVIII-lea, putem observa că principalul obiectiv politic al lojelor masonice acestora a fost dezintegrarea tuturor imperiilor. Dar care a fost oare scopul urmărit? Aceste imperii le stăteau în cale masonilor (erau regimuri autoritare, iar nu ,,democratice”) iar aceștia visau desigur și visează încă, pentru ei înșiși, un imperiu global atotputernic și nemuritor.

Pornind de la organizarea însăși a comunităților evreiești din diasporă, fracțiunea evreilor ultranaționaliști și sioniști (masoneria) a conceput într-un mod asemănător organizația francmasoneriei, atrăgând de partea lor mai întâi pe intelectualii naționaliști, precum pașoptiștii de la 1848, iar mai târziu racolând trădătorii de neam și de țară. Nu trebuie să uităm că sionismul mondial are în frunte 13 rabini talmudiști, adică pe ,,Înțelepții Sionului”.

Dacă privim atent în istoria ultimelor două secole, evreii talmudiști, masonii și francmasonii au activat practic ca un STAT ÎN STAT. Jurământul masonic prevala întotdeauna față de oricare alt jurământ. Ei au activat din umbră, în mod organizat și disciplinat, întocmai ca în cazul serviciilor secrete ale statului român. Ne putem întreba firește: dar dacă un mason greșește, cum va fi judecat în mod imparțial de către un judecător mason sau obedient masoneriei?

În ceea ce privește România zilelor noastre, putem spune că masonii au penetrat deja toate instituțiile statului (și nu doar în România), inclusiv sau mai ales Parlamentul României, dar și autoritatea națională care se ocupă de ,,sprijinirea” întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-urilor). Atât de mult le-au ,,sprijinit”, încât din anul 2000 încoace multe zeci de mii de firme private, care asigurau o mulțime de locuri de muncă au fost împinse spre faliment.

Ei sunt cei care au subminat prin toate mijoacele, și înainte și după lovitura lor de stat din decembrie 1989 economia națională, aducând o contribuție majoră la falimentarea a peste 1250 de combinate și întreprinderi, dărâmând astfel industria României (înlăturând concurența pentru anumite firme din străinătate!; vezi pe internet îndeosebi emisiunea România furată, pe Digi24), și conducând la îndatorarea către Fondul Monetar Internațional în special, datorie care la ora actuală se ridică la o sumă de peste 120 de miliarde de euro, amanetându-ne practic viitorul nostru și al copiilor noștri! Această dezindustrializare este incomparabil mai mare decât în orice alt fost stat aflat sub influența fostei Uniuni Sovietice.

Iată cine au fost și sunt de fapt asasinii economici ai României. Ei sunt cei care conduc și în prezent Federația Patronatelor, cea care a plafonat salariile la nivel național și a menținut mereu la o valoare extrem de scăzută salariul minim pe economie, chipurile sub pretextul renunțării patronilor străini la afacerile lor din România…

Tot ei ne-au pricopsit cu comunismul, pentru a dărâma ortodoxia și a ne sărăci cât mai mult. Ei sunt autorii răzbunării împotriva tineretului legionar din cadrul Experimentului Pitești dintre anii 1949-1952.

O lucrare monumentală care ne vorbește pe larg despre abuzurile și crimele comunismului în România este volumul ,,Holocaustul roșu” scris de domnul doctor Florin Mătrescu. În această carte veți găsi multe informații importante despre genocidul comis împotriva poporului român de către agenții sionismului mondial. Autorul identifică originea și comunismului. Operează distincția dintre cele două ramuri ale masoneriei: masoneria roșie (comunistă) și masoneria neagră (capitalistă și corporatistă).

De ce roșul este culoarea preferată a comuniștilor și sataniștilor, fiind aleasă și pe drapelul comunist? Pentru că înflăcărează masele, dar simbolizează și lupta acerbă (ura de clasă împotriva ,,dușmanilor poporului”) și sângele vărsat pentru victoria revoluției perpetue comuniste.

Democrația actuală este o democrație masonică, o demonocrație, cum o numea cineva pe un blog. Așa cum senatorul Antonie Iorgovan (iradiat de către masoni) a demonstrat cu argumente juridice că MASONERIA ESTE ANTICONSTITUȚIONALĂ ȘI ANTIDEMOCRATICĂ prin caracterul și acțiunile sale oculte, la fel și profesorul Ion Coja arăta într-o emisiune (în convorbire telefonică) că democrația nu poate supraviețui fără masonerie, pentru că nu poate fi transparentă. Vedeți astăzi vreo legătură a conceptelor democrației cu creștinismul sau a democrației Uniunii Europene cu creștinismul, după ce fusese până acum însuși fundamentul civilizației europene? Constituția UE nu suflă o vorbă despre acest lucru sau despre creștinism.

Iar astăzi vin evreii sioniști și încearcă insistent să ne tragă pe noi toți la răspundere, pentru Holocaustul de fapt inexistent al evreilor pe teritoriul României în timpul celui de-al doilea război mondial, bineînțeles cu concursul major al unor autorități ale statului român, al unor politicieni vânduți și al unora dintre liderii de opinie din mass media…

Lasă un răspuns