O iapă pentru caravana discriminării noastre…

Aparent, între cele două nu există nici o legătură. Numai că și hamurile iepei puse pe post de bou iredentist la jugul căruței Caravanei autonomiste (pe ruble) pentru autonomia Partium-ului și ținutului Secuiesc, dar și avansarea pe părtia penală a colindului de iarnă al jidovului nesemit au ca punct de plecare Clujul.

Acolo s-au strâns într-o conferința de presă vitele, vițeii și boii autonomiști care ară de zor brazde pe pământul țării, uitându-se cu ochii holbați a pofte la poarta nouă secuiască (din fundul iepei), și tot acolo s-a sesizat Parchetul cu o urmărire penală. Dar nu împotriva istericilor revizoniști, care au luat-o ca în pustă cu șaua iepelor sub coviltirul țigănesc al Căruței autonomiei, uitând că aici sunt în țară civilizată, și nu pe maidan de Budă, ci împotriva oamenilor de cultură de la postul televizune care a difuzat un program de colinde în care un cânt străvechi a fost considerat, de către adevărații generatori de antisemitism, ca antisemit.

Așa că, în vreme ce Crin Daltonescu, generatorul de incitări anti-semite, cel ce a promovat o lege pentru și mai aspra pedepsire a dreptului de negare a istoriei abulice, și-a luat tainul și a plecat în lumea nouă prin poarta de „dânșii” aleasă (ăsta chiar crede că îl fac aia președinte!), profesioniștii din televiziune sunt amenințați cu pușcăria pentru „incitare la ură și discriminare”. Chiar dacă, până acum, nimeni nu a putut să precizeze unde este „incitarea și ura” (mâine poimâine o sa-i spună genocid și crime împotriva unei părți, „alese”, a umanității!) în cele câteva versuri străvechi… Iar dacă permitem ca un vechi colind să fie indexat în mod oficial drept incitare, numai mâine-poimâine ce ne vom trezi cu o nouă presiune bolșevică pentru (re)introducerea în feliile de cenzură a operei lui Paulescu ori a textelor politice eminesciene… Poate ne vor cădea pe cap și câțiva komisarii de cultură numiți din rândul celor ce s-au îngrijit de un mizerabil denunț la comandă, deși ca jurnaliști (ai Revistei 22) trebuiau să aibă alte griji…

Și să vezi ce întâmplare… Sub coviltirul Caravanei autonomiste s-a înghesuit și cel ce era ministru al Culturii în vremea în care s-a tras a vorbă proastă că hornul de colind e pentru fumul de „jidov”. Și tot acolo s-au înghesuit la felația de kurtos-kalacs, mestecând a ciungă, pe post de „experţi” ai comisiei româno-ungurească (!), care să ne rupă nouă țara în două, „personalități” cu largi abilități de lins în dos unguresc: Sabin Gherman, Valentin Stan… Felurite nemuri de șatră ruso-ungurească ce vor să (ne) întocmească nouă raport de autonomizare.

Or, căruței cu proști i-ar zice mai bine Caravana Soros sau Caravana neobolșevică de putinizare-autonomizare. Că aia care vor a vorbi de pe căpăstrul scrinului (pe ruble, ce aia nu sunt bani, vorba lui Gruia, știti voi care, mârțoaga de cale ferată!) în care vor să ne bage ca neam și țară, de pe acolo și-au tras simbriile de guri spurcate. Dar ce s-or face ielele trădătoare când iepele de pustă de la căruța caravanei or da nas în nas cu poneiul cu zvastică a lui Patapievici ICR? Vor spune că este tot lucrătura celor de la Cultură?

Așadar, ungurii dau căruței autonomiste trompetele; rușii banii… Iar pe deasupra „caravanei” o să se învârte provocator rogojina de Rogozin, cu tot cu vodka lui de Tupolev. Căci, în vreme ce Rusia bagă în matruska țarului Putin teritorii „autonome” pe bază unor presupuse referendumuri, Ungaria, la comanda grofului Orban, care cere Europei autonomie pentru secuii din Transilvania, organizează „caravane” tocmai pentru a stârni astfel de referendumuri.

Lasă un răspuns