Expoziția presei etnice din Canada

Românii au fost din nou la înălțime! De data aceasta în Canada, unde, între 5 si 11 Mai 2014, în cadrul primăriei din Toronto- City Hall –  a avut loc  expoziția presei etnice din Canada. Printre cele 160 de publicatii  ale comunitatilor care locuiesc în această țară s-a regăsit și publicația românească „Observatorul”. „Observatorul” este parte a Honnorary Member – National  Ethnic Press of Canada .

Începând de la editorul și directorul ziarului, Dumitru Puiu Popescu, redacție sau colaboratori, toți jurnaliști participă voluntar la redactarea și tiparirea acestui ziar. În fiecare lună, colaboratorii și prietenii ziarului se întâlnesc pentru a sarbatori aniversări, evenimente, expoziții, lansări de carte.

Grupul românilor din cadrul „Observatorului” a început să activeze într-o frumoasă Noapte de Sânziene. Ziarul este gratuit și se distribuie în Canada și SUA. Are și ediție on-line pe www.observatorul.com.

Printre rubricile tematice ale variantei on-line, amintim: Informatii Utile – Canada „pas cu pas”, o pagină utila noilor veniți, o referință pentru noii veniți, pt cei care vor să emigreze… și pentru cititorii care caută informații „greu de gasit”; Servicii pentru Membrii – un membru al „Observatorului” poate beneficia de numeroase servicii on-line, putând posta felurite anunțuri; Romanian Business Online – o rubrică specială pentru business-ul cititorilor unde cititorii pot intra în contact pentru produsele sau serviciile oferite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*