Victoras, ai grija de… Daciana!

Pe mesh-urile PSD-iste care au invadat ţara, barcagiul Victor Ponta se iţeşte din stînga, iar Daciana e în dreapta. La ea scrie „Sîrbu”, nu „Ponta”, ca să nu se prindă lumea că Parlamentul European asigură, de fapt, o sinecură pentru soaţa premierului. La fel a procedat şi falitul Crin Antonescu, care şi-a expediat nevasta (Adina Vălean, nu Antonescu), pe lista „eurocampionilor” repetenţi. Mihai Voicu (tot PNL) şi-a băgat, şi el, consoarta (Claudia Benchescu) în sala de aşteptare pentru avionul de Bruxelles.

Capitalismul de cumetrie s-a degradat şi mai mult, ajungînd capitalism de… cununie! De 1 Mai, Famiglia Ponta a întreprins o vizită de lucru, ca în orice dictatură de subdezvoltare care se respectă. Şi unde să meargă ei, decît la Constanţa, pentru a oficializa ploconul făcut de Guvern puşcăriabilului Radu Mazăre: Portul Constanţa! După ce a verificat stadiul lucrărilor la Podul de la Agigea, premierul de plastilină a ajuns în jurul prînzului şi în cartierul Henri Coandă, participînd, apoi, la inaugurarea pasarelei pietonale de pe Bulevardul Mamaia (în dreptul Satului de Vacanţă – Constanţa). De asemenea, a vizitat şi faleza din Mamaia – Piaţeta de la Perla şi Piaţeta de la Cazinou. „Votaţi-o pe nevastă-mea, aici de faţă – că e damă bună!” – se putea citi pe buzele subţiri şi răutăcioase ale nedemnului prim-sinistru.

Ce prost moment au ales pentru vizita de lucru: exact cînd s-a descoperit că poza cu combina „românească” treierînd un lan de grîu provine din Belarus, fiind realizată în localitatea Dovsk de către fotograful Dmitri Mihalkov. Alte poze (două mîini pline de spice şi boabe de grîu; o familie fericită la cumpărături într-un supermarket etc.) au fost cumpărate, de asemenea, din Belarus şi Polonia.

Dacă aceste poze de import ar fi fost incluse într-un album turistic despre frumuseţile lumii, mai înţelegeam. Dar să le pună Ponta pe materialele de campanie ale PSD-UNPR-PC şi să mai şi scrie mare, cu litere de-o şchioapă: „Mîndri că suntem români!” – asta numai un imbecil sadea ori un sinucigaş politic putea să facă. Dar lumea vede şi judecă, iar fariseii vor plăti factura prostiei şi ticăloşiei lor, pe 25 mai. PRM îi va apăra (aşa cum o face de aproape un sfert de veac!) pe românii păgubiţi de stolul de lăcuste vopsite în culorile curcubeului politic, dar care au acelaşi scop mîrşav: exploatarea sălbatică a ţării şi a naţiunii.

Întrebat de ce PSD nu a folosit imagini făcute de fotografi români în ţara noastră, care să reprezinte un cîmp cu grîu, europarlamentarul Cătălin Ivan a răspuns candid: „Pentru că, probabil, nu există asemenea imagini la rezoluţia şi calitatea necesare pentru toate materialele pe care trebuie să le facem cu un cîmp cu grîu din România. Dar asta nu înseamnă că nu există un cîmp cu grîu, care să arate identic, la noi în ţară!”… Stai şi te cruceşti, nu alta, cînd auzi aşa ceva! Victor Ponta, în schimb, a negat cu vehemenţă („A fost o minciună, bineînţeles!”) ceea ce Ivan, implicit, recunoscuse. Absolut stupefiant! Ce tupeu de borfaşi pot avea PSD-iştii prinşi cu mîţa în sac şi cum falsifică realitatea, cu neruşinare, pînă în ultimul ceas…

Mîndri că sîntem români? Evident că da! Mîndri că sîntem contemporani cu Famiglia Ponta? Nu, niciodată! 

Un răspuns la “Victoras, ai grija de… Daciana!”

  1. Ticu Isari spune:

    PSD, adica fostul si actualul PSDR, partid al comunistilor, securistilor si turnatorilor este cancerul Romaniei. Acest partid-cloaca este condus de securitatea ascunsa a Romaniei, securitate care isi are sediul la Ploiesti, intr-o comuna. Americanii nu inghit sub nicio forma acest partid si membrii lui, fiind cunoscut faptul ca degeaba incerca ponta sa il spale in ochii lor, prin vizite in Israel. Doar o castigare majora a alegerilor l-ar putea cumva accepta, dar nu este deloc la inima Americii, si este normal, caci sunt toti comunistii in el.

Lasă un răspuns