Desființarea UDMR după modelul interzicerii Partidului Comunist Român

UDMR trebuie desființat pe modelul Partidului Comunist Român pentru că, de 20 de ani de când se joacă de-a puterea, UDMR chiar a devenit un fel de Partid Comunist Maghiar. Iată și asemănările de bază: naționalizarea, prin trecerea avutului românesc în mâini maghiare, fanatizarea, pe bază de ideologie sectară extremistă, plus cultul repetitiv al grandiosului, un fel de Cântarea Ungariei sau Secuilor, cu defilări, marșuri, imnuri și steaguri.

Prima asemănare: naționalizarea. UDMR duce o luptă acerbă pentru a ”naționaliza” sau a maghiariza bunurile României în contul unor așa zis reprezentanți ai comunității maghiare. Păduri, conace, terenuri, trec cu duiumul în proprietatea maghiarilor deși fie au fost răscumpărate deja de statul român în preajma Marii Uniri, fie nu au fost niciodată în proprietate maghiară, precum școlile revendicate de bisericile maghiare, sau, mai rău, au fost luate cu japca de slujbașii lui Horthy pentru ca acum România să le cedeze ca și cum ar fi aparținut în mod real unor criminali de război împroprietăriți cu forța armelor pe bază de tâlhărire.

A doua asemănare: fanatismul. UDMR nu este o organizație politică, este o ideologie fanatică și agresivă, capabilă de orice pentru a-i impune unei țări întregi unitatea ei de măsură: maghiarismul, falsificând istoria, trecutul și normalitatea. Politica nu este menită să acapareze, ca o credință sectară, întreaga viață a unui om și a unei societăți, fiind doar una din preocupările sale. Udemerismul, devenit comunism maghiar, vrea însă să creeze omul nou, maghiarul absolut, la care să se închine toată suflarea românească. Maghiarul absolut nu e un simplu cetățean, el e supraom, el defilează prin România călare, scuipă pe drepturile românilor în țara lor, își bate joc de Constituție deși profită de prevederile sale extrem de generoase în privința minorității maghiare, suge de la bugetul de stat în exact același timp în care distruge statul pe care îl parazitează. În plus, maghiarul de tip UDMR venerează și celebrează public criminalii de război și toți trepădușii culturnici și slugarnici ai diferitelor regimuri dictatoriale doar pentru că vorbeau limba maghiară, așa cum comuniștii schimbau ierarhiile culturale ca să ajungă în față slujitorii regimului.

A treia asemănare: manifestările grandioase închinate ideologiei. România e plină, mai nou, de Cântarea Ungariei, de festivismele zilelor maghiare în orașe unde abia dacă se mai află câțiva reprezentanți ai acestei comunități. Monumente maghiare sunt ridicate peste tot, porți, steaguri, o frenezie de simboluri autonomiste și etnice pe baza cărora afirmarea Partidului Comunist Maghiar intitulat UDMR să se erijeze într-o mare forță. În București, UDMR are sediu chiar în Centru Vechi, pe Lipscani. Pe cine reprezintă UDMR în Centrul Vechi al Bucureștiului? Dar așa cum au avut prefect în Moldova, de ce nu ar avea sedii și în Centrul Capitalei și de ce nu am învăța toți ungurește, așa cum și-au exprimat dorința în numeroase ocazii liderii acestei organizații. Apoi, are și UDMR un 23 august al său, pe 15 Martie, când Internaționala maghiarilor se agită prin toate colțurile Europei să ne demonstreze superioritatea, iar la noi acasă să ne ceară ruperea României.

UDMR, ca și Viktor Orban în Ungaria, se dau de ceasul morții că au luptat împotriva comunismului doar ca să inaugureze în prezent o nouă formulă fanatică, bazată nu pe materialismul dialectico-științific, ci pe etnicismul tribalo-european. Toată Europa să fie naționalizată, raționalizată și enclavizată pentru minorități, aceasta este ideologia omului nou UDMR. Iar șefi de tribi desigur vor fi politicienii maghiari, de la noi și de aiurea, că doar ei au inventat întoarcerea la Evul Mediu timpuriu, când cine călărea mai repede și trăgea mai bine cu arcul putea fi stăpânul Europei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*