Un Senat cât Marea Adunare Naţională comunistă!

Recentul vot din Senat privind modificarea prevederilor Ordonanţei nr. 31 şi interzicerea manifestărilor cu caracter legionar pe teritoriul României arată evident şi extrem de malign cum forul legislativ s-a reîntors la non-valoarea Marii Adunări Naţionale din perioada RSR, cu Crin Antonescu în post de prim-secretar PCR, în locul lui Nicolae Ceauşescu. Nu mai intru în detaliile dezbaterii istorice şi juridice -, prin care am explicat în numeroase editoriale, că Mişcarea Legionară nu a fost condamnată de Tribunalul de la Nurenberg din 1946, că a fost prima mişcare politică care a colaborat cu NATO şi democraţiile occidentale împotriva comunismului, pentru că nu mai are rost.

Liberalii, în frunte cu profesorul de pseudo-istorie locală şi provincială, Crin Antonescu o ţin pe a lor: trebuie interzise simbolurile naţionale şi creştine româneşti reprezentate de o mişcare din istoria României, care nu are nicio legătură cu fascismul, fapt recunoscut de Tribunalul de la Nurenberg, ONU, NATO, partidele politice occidentale din anii 50, pentru că aşa vor neo-marxiştii care s-au cocoţat şi furat ideea de PNL în România. Mai mult, votul din Senat este anticonstituţional şi încalcă prevederile fundamentale ale Constituţiei României şi drepturile omului. Dacă această ordonanţă cheală de orice brumă de legalitate se va vota şi în Camera Deputaţilor şi va fi aplicată atunci zeci de mii de tineri vor înfunda puşcăria ca în vremea prigoanei bolşevice din anii 50 conduse de IV Stalin şi marionetele sale din ţară Ana, Luca şi cu Dej. Atât mai ştie şi cunoaşte Crin Antonescu în lume, să fie copia fidelă a dictatorului sovietic şi un continuator al lui Gh. Gheorghiu Dej şi a Anei Pauker.

Vai de capul liberalilor autentici că acţionează împotriva poporului şi istoriei şi au ajuns marfă de contrabandă ideologică. În această logică perversă ar trebui interzise şi simbolurile liberale, deoarece Ghorghe Brătianu şi aripa sa dizidentă din PNL a primit în anii 30 un milion de mărci de aur de la H. Himmler cu voie de la Adolf Hitler să întărească mişcarea brătienistă împotriva dictaturii lui Carol al II-lea. Liberalii au luat bani mulţi de la SS, ceea ce nu au făcut-o niciodată legionarii.

Atunci, în logica perversă a lui Crin Antonescu hai să interzicem şi simbolurile liberale că au fost aliaţi cu naziştii în anii 30, iar săgeata de pe sigla PNL e preluată din simbolurile Crucilor cu Săgeţi ale lui Szallasi, un criminal de război şi antisemit notoriu. Din nefericire, Senatul României a devenit un poligon pentru analfabeţi politici şi activiştii de partid, care nu mai au nicio legătură cu adevărata istorie a României şi cu ortodoxia. Ruşine şi pentru cei doi senatori clujeni că au căzut în capcana iniţiatorilor legii, care este profund anti-românească, anti-creştină şi, în special, anti-constituţională.Zilele acestea, după 24 de ani de post-comunism şi bolşevism mascat, Senatul României a devenit, pe faţă, în ochii poporului român Marea Adunare Naţională comunistă, condusă de tov. Ana Pauker, pardon de reîncarnarea cocotei masculine Crin Antonescu.

Un răspuns la “Un Senat cât Marea Adunare Naţională comunistă!”

  1. Iacoboaie Radu spune:

    Eu țin să vă mulțumesc pentru faptul că ați spus lucrurilor pe nume. Puțini sunt cei care îndrăznesc să spună într-o societate tot mai bolnavă și obsedată de controlul tuturor indivizilor, în care presei libere i se pune pumnul în gură sau botniță, în care democrația a retrogradat în demonocrație, pentru că nu mai slujește intereselor cetățeanului…
    DE CELE MAI MULTE ORI, ADEVĂRUL SE ASCUNDE DINCOLO DE CEEA CE VEDEM… MAI CU SEAMĂ LA TELEVIZOR SAU TEMBELIZOR.
    Doamne ajută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*