Cea mai mare ameninţare la adresa României!

Cît de alterate sînt instituţiile statului, dacă a trebuit să intervină S.R.I. pentru anihilarea unei reţele de trafic cu tone de carne stricată şi evaziune fiscală, sprijinită, potrivit declaraţiei procurorilor, de lucrători de la Protecţia Consumatorului şi din Poliţia de Frontieră! Denumirea corectă a „Protecţiei Consumatorului este, de fapt, „Protecţia Infractorilor”. Reiau o întrebare mai veche: în ce ţară din Europa, domnule Prim Ministru, cetăţenii sînt păcăliţi să consume resturile de la masa Occidentului şi să plătească de trei ori, cu arcanul,  servicii de care nu toţi au nevoie? Vorbind aici despre taxa radio-tv, încasată abuziv prin factura de energie.

Ce treabă are „Electrica-distribuţie” cu Televiziunea Naţională? Domnule Prim, ajunge cu batjocorirea românilor! Chiar de se plînge românul la A.N.P.C., tot nimic nu rezolvă. Fărădelegea are putere de lege. A.N.P.C. există, aşa, pentru diversiune, ca să se spună că, iată, e cineva acolo care veghează, pe salarii fabuloase, şi-i apără pe consumatori. Da, de unde? Îi protejează pe făptaşi. Cu o lună în urmă, Germania a livrat marcheturilor din Ţară, prin intermediul unor firme româneşti, tone de mezeluri expirate. Aţi văzut pe cineva cu cătuşe la mîini pentru subminarea sănătăţii şi a siguranţei naţionale! Nu. Iată, acum, cu ajutorul S.R.I,  au fost găsite 115  tone de carne de porc expirată în judeţele Braşov şi Mehedinţi. Termenul de valabilitate expirase din vara lui 2013. Dragi români, fugiţi de carnea şi de mezelurile supermarcheturilor cum fuge diavolul de tămîie! Altfel, vă achiziţionaţi moartea pe banii dumneavoastră.

O strategie bine gîndită este pusă în practică de olimpienii piramidei de Putere. În linia întîi se află  firmele de distribuţie a cărnii de porc stricată, apoi, presa, cumpărată şi ea, lansează ştirea unei invazii a gripei porcine, iar companiile farmaceutice, cu vaccinul din care ies aburi calzi, aşteaptă la colţ intrarea pe piaţă. La fel s-a întîmplat şi cu gripa aviară. Fiecare şi-a primit comisionul gras pentru diversiune şi acţiune, fără să ia în calcul pagubele produse ţăranilor români prin uciderea premeditată a zeci de mii de păsări sănătoase. De 24 de ani sîntem sabotaţi cu gripe porcine, aviare, ţînţari, căpuşe, boala vacii nebune, vaccinuri periculoase, medicamente şi alimente burduşite cu substanţe cancerigene.

Dreptul de aproba copierea articolelor prezentate in revista AGERO apartine detinatorilor de copy-right (autorul/autoarea)care trebuie contactati si informati in timp util. Orice preluare de texte din revista AGERO fără aprobarea autorilor și precizarea sursei intră sub incidența legii dreptului de autor fiind considerata furt intelectual și va fi pedepsită penal.

România este sabotată din interior şi din afară, pentru că instituţiile de ordine şi control iau cina cu mafia autohtonă şi externă. „Protecţia Consumatorului” a devenit o hală ticsită cu neamurile clasei politice! La fel şi droaia de instituţii de control, cu înalţii lor funcţionari, capabili doar să-şi negocieze şpaga cu firmele reclamate de românii păgubiţi. Altfel nu-mi explic cum, sub ochii lor, carnea pe care alte ţări trebuia s-o arunce la tomberon, este adusă şi vîndută ca „nouă” în România, pentru ca „sursa” să nu mai cheltuiască cu distrugerea ei. Başca, profitul. România a devenit raiul escrocilor şi samsarilor occidentali, care şi-au dat mîna cu autorităţile române. Fiţi pe pace! Nimeni de la Inspecţia sanitară sau de la Inspecţia economică nu v-a ajunge după gratii.

Cine a învăţat sluga hoaţă? Aţi ghicit! Guvernanţii. Aceştia încurajează hoţia prin atitudine tovărăşească faţă de hoţi, faţă de hoţii din ei înşişi, prin legi parafate în apărarea lor şi prin amnistierea  infractorilor. Au fost înfiinţate zeci de instituţii şi autorităţi naţionale de control, evaluare şi supraveghere, noi ministere de adăpostit tovarăşii de hoţie, dar la un Minister al Siguranţei Naţionale nu s-au gîndit, lipsa siguranţei naţionale fiind cea mai mare ameninţare la adresa României. Hoţii autohtoni au avut ca model chiar unele oficialităţi ale instituţiilor Uniunii Europene. Dacă ne gîndim doar la Cristine Lagarde, şeful F.M.I, acuzată de complicitate la fals şi deturnare de fonduri publice (ar fi furnizat 1 milion de dolari unui susţinător al fostului preşedinte Sarkozy, bani a căror provenienţă este necunoscută) şi la cel mai nou exemplu, vicepreşedintele Băncii Europene de Investiţii, Magdalena Alvarez, implicată în deturnarea de fonduri destinate unui program social. Potrivit presei, suma deturnată ar putea depăşi 140 de milioane de euro. Auziţi cu ce sume se joacă netrebnicii ăştia, în timp ce unor popoare ale Europei integrate, considerate a fi lumea a treia, li se serveşte austeritate, sclavie, dezbinare şi sărăcie!

Hrana şi sănătatea populaţiei sînt o problemă de siguranţă naţională, deci şi de competenţa S.R.I. La fel cum ar trebui să fie manifestaţiile extremiştilor maghiari, ai membrilor şi simpatizanţilor „Partidului Jobbik”, privatizările frauduloase, Pungeşti şi R.M.G.C. Ei nu sînt plătiţi doar ca să urmărească adversarii preşedintelui sau ai primului ministru. Eu cred că instituţia are deja lista cu membrii Jobbik, prezenţi pe teritoriul României (nume, prenume, semne particulare, stare civilă, grupa sanguină). În mod sigur îşi face datoria, însă deciziile le iau alţii, nu întotdeauna în beneficiul statului şi al românilor. Presa scrie că S.R.I. avea unele informaţii de la începutul lui 2013 despre reţeaua care aducea carnea stricată în România. Asta înseamnă că, de peste un an de zile, deşi autorităţile plătite să vegheze la sănătatea populaţiei cunoşteau problema, am fost  supravegheaţi să mestecăm bine carnea alterată din import. Explicabil atunci de ce tot mai mulţi sînt interesaţi să-şi extindă afacerea pompelor funebre, avînd în vedere dosarul mitei în care sînt implicaţi cîţiva poliţişti, angajaţi ai SMURD, ai ambulanţei şi patroni de pompe funebre, care primeau cîte 700 de lei pentru fiecare deces semnalat. Pînă şi morţii au devenit o afacere rentabilă pentru mafioţi.

6 răspunsuri la “Cea mai mare ameninţare la adresa României!”

 1. Mucanu Aurel spune:

  Raul nu este de la altii, ci la noi. Prostia nu este de la altii ci de la noi. Sa-l votezi de trei ori pe dl Ion Iliescu si de nenumarate ori PSD-ul dlui Ion Iliescu, este cel mai elecvent indiciu la ce stadiu a ajuns neamul romanesc.
  Nu pacalicii sunt de vina ca pacalitii se lasa prostiti cu CARITAS, cu alba-neagra, cu SAFI, cu FNI, cu ghicitul in palma, cu descantecele, cu scosul argintului viu, dezlegare sau legare de cununii, etc.
  Asa se lasa pacaliti si de alimentele vandute la un pret mic.
  Se lasa pacaliti de un castig efemer si nu reclama abateri de la norme precum manipularea de carne stricata(cei care o incarca, cei care o descarca, cei care o transporta, cei care o contabilizeaza, cei care o prelucreaza, etc. Oamenii de rand sunt implicati si parte a raului la care sunt supusi.
  Care ar fi solutia ? Eu sunt un om prea simplu ca sa stiu. Dar am impresia ca nici multimea de „mai destepti ca mine” n-o stiu sau o stiu si o disimuleaza.

  • Iacoboaie Radu spune:

   Noi l-am votat pe Iliescu… Da. Mulți dintre noi. Dar de ce? Pentru că, a existat o campanie electorală puternic susținută în favoarea lui (altfel, aveam probleme mari cu agenții sovietici pătrunși în număr mare, circa 50 000, care au plecat abia în octombrie 1990!) și datorită MANIPULĂRII.
   Principalul defect al democrației, așa cum o înțelegem astăzi, este tocmai faptul că permite MANIPULAREA MASELOR. Cine are în mână mass media și destui bani pentru campaniile electorale, câștigă alegerile fără mari bătăi de cap. Sunt respingătoare și JOCURILE POLITICE care se fac. Adică, prostimea îi ia în serios și votează, iar politicienii (nu chiar toți) își bat joc?
   Doamne ajută!

  • Iacoboaie Radu spune:

   Sper domnule Mucanu că nu sunteți comunist…

   • Mucanu Aurel spune:

    Stimate si draga Radu Iacoboaie,
    Sunt roman, in primul si in primul rand roman. (Scuze pentru ca am probleme cu diacriticile la tastatura mea). Un roman care-si iubeste in primul si in primul rand neamul lui romanesc si apoi tara(„apoi”, pentru ca neamul meu este si dincolo de hotare). Mai conteaza faptul daca sunt sau nu comunist(de fapt cu vederi comuniste pentru ca PCR nu mai exista si deci nici comunistii) ?
    Eu nu discriminez pe alti romani dupa criterii religioase sau politice. Dupa niciun alt criteriu. Pe toti ii iubesc si-i respect. Si-i iert daca gresesc. Asa cum niste oameni normali isi iubesc copii chit ca unul a facut puscarie, si altul o facultate. N-o sa-i dau in cap ca a fost dupa gratii. Il astept sa se indrepte, il ajut sa se indrepte, dar n-o sa dau cu piatra.
    Daca esti roman cu adevarat, il iubesti pe celalalt roman fie ca isi face cruce de la dreapta fie ca isi face cruce de la stanga, fie ca nu-si face crice de loc.
    Daca cineva gandeste altfel, nu este roman de roman. Este ori ateu, ori catolic, ori unit, ori protestant sau neoprotestan ori budist ori musulman.
    Esti roman si punct. Celelalte sunt adiacente.
    Asa gandesc eu. Este posibil sa gandesc gresit. Nu sunt mare invatat si nici un om cult si educat. Daca un invatat, un om cu carte imi explica de ce gresesc si eu inteleg ca gresesc, cu siguranta ma voi schimba. Nu sunt marginit de dogme si lumea evolueaza dialectic si ma pot adapta cu usurinta, fara a ma incadra in oportunism sau cameleonism.
    Dupa o ditamai introducere sa raspund si la intrebarea : Sper domnule Mucanu că nu sunteți comunist Am fost membru PCR. Gandirea mea este materialist-dialectica. Cu toate aceste, am mare respect fata de invataturile Biblice si ma stradui sa nu ma abat de la cele 10 porunci si nu numai.
    PS. Va spun un secret, daca chiar aveti prenumele Radu, eu sunt tizul Dvs sau Dvs sunteti tizul meu. Prietenii stiu de ce.

 2. Mucanu Aurel spune:

  Ati vrut „libertate”, ati vrut doborarea comunistilor si a ateilor si sa veniti voi in loc. Ati ortodoxizat tara si iata ce a iesit. Cineva intelept trebuia sa spuna la niste oameni intelepti, inainte de 1989, „Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea realiza”. Ati dorit „libertatea” anticomunista si iata ce aveti. Exista alta vorba romaneasca neluata in seama de romani : „Dupa fapta si rasplata”.
  PS. Scuzati vehementa. Dar trebuie sa invatam din greseli pentru a nu le mai repeta. Desi poate si eu ar trebui sa invat sa-mi tin gura(sau tastatura).

 3. Iacoboaie Radu spune:

  Un articol foarte bun despre corupția și mafia din România. Dacă s-ar scrie mai mult pe această temă vastă, și guvernanții noștri ar ține seama de ele. Pentru că sunt politicieni și sunt sensibili în general, față de imaginea lor din mass media. Știu că multora nu le pasă. Încearcă să ,,facă ceva”, să convingă, dar numai în campaniile electorale. Curată manipulare!…
  Doamne ajută în continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*