Ungaria şi UDMR acţionează pentru autonomie teritorială a Ardealului în numele secuilor inexistenţi!

În anul 2014, iredentismul maghiar a programat o extindere şi o intensificare a acţiunilor Ungariei şi U.D.M.R. pentru a grăbi obţinerea autonomiei teritoriale a Ardealului. Acţiunile Ungariei şi ale numeroaselor organizaţii maghiare din Ardeal vizând dezmembrarea teritorială a României sunt facilitate de Acordul politic încheiat, în mare secret faţă de Poporul Român, la 1 octombrie 2012, între U.S.L. (P.S.D., P.N.L., U.N.P.R. şi P.C.) şi U.D.M.R., dar mai ales după ce P.N.L. a făcut rocada cu U.D.M.R., trecându-se de la Guvernul Ponta II la Ponta III.

La numai câteva zile după readucerea organizaţiei neguvernamentale şi anti-româneşti numită U.D.M.R., la guvernarea României, o altă organizaţie maghiară neînregistrată în ţara noastră, Consiliul Naţional Secuiesc (C.N.S.) a organizat la Târgu Mureş, în ziua de 10 martie 2014, o adunare comemorativă la mormântul celor trei secui executaţi în anul 1854 de armata austriacă pentru că au uneltit împotriva Austriei. Organizatorii unguri au inventat, după 160 de ani, ziua libertăţii secuieşti şi au plimbat cu autocarele la Târgu Mureş circa 3.000 de cetăţeni din Ungaria şi maghiari din judeţele din Ardeal. La adunarea comemorativă au fost duse şi fluturate sute de steaguri ungureşti ale Ardealului şi zeci de steaguri şi drapele ale Ungariei. Organizatorii manifestării anti-româneşti au solicitat, încă din luna decembrie 2013, aprobare de la Primăria municipiului Târgu Mureş pentru un marş prin centrul municipiului. Autorităţile locale, în frunte cu primarul Dorin Florea, nu au dat aprobare pentru marşul ungurilor. Sfidând prevederile legale, reprezentanţii U.D.M.R. (inclusiv primarii din Miercurea Ciuc şi Sfântu Gheorghe) şi ai Consiliului Naţional Secuiesc, precum şi cei veniţi din Ungaria din partea partidului de extremă dreapta Jobbik, ai Gărzii Naţionale Maghiare şi a organizaţiei celor 64 de comitate au participat la un marş neautorizat până la Prefectura judeţului Mureş. Ei au fluturat steaguri şi drapele ungureşti, au purtat o mulţime de lozinci şi au scandat: „Ardealul nu e România!”, „Să piară Trianonul!”, „Opincari, plecaţi acasă!”, „Ţinutul secuiesc nu e România!”, „În Bucureşti toţi sunt ţigani!”, „Autonomie teritorială!”.

Extremiştii unguri, cu feţele acoperite cu cagule, au confirmat prin comportament şi urlete că sunt urmaşii unor hoarde barbare. Ei au aruncat cu bolovani şi petarde în forţele de ordine româneşti, care au fost umilite de bestiile maghiare.

Urmaşii unor triburi barbare, care au migrat, în jurul anului 900 d.Hr., din îndepărtata Asie în Câmpia Panonică, unde au găsit cetatea dacică Buda, cei care reprezintă doar circa cinci la sută din populaţia României, au tupeul să promoveze asemenea sloganuri xenofobe, iar autorităţile Statului Român au avut, din nou, o reacţie palidă, înghiţind şi „găluşca” cu delimitarea unor membrii ai U.D.M.R.

Istoricii români, cei cu diplome în acest domeniu, păstrează aproape toţi o tăcere vinovată! Nu au curajul să prezinte şi să susţină cu mii de argumente ADEVĂRUL ISTORIC, respectiv că Ardealul este Grădina Domnului, iar Dacia (din anul 1862, România) este Grădina Maicii Domnului unde a trăit fără întrerupere Poporul Primordial al Geto-Dacilor, unde s-a găsit cea mai veche scriere din lume (tăbliţele de la Tărtăria, datate 6.000 de ani î.Hr.), unde a existat Limba şi Religia Primordială pe planeta noastră. Sfidând ADEVĂRUL ISTORIC şi profitând de trăsăturile nobile ale Poporului Român, urmaş al Poporului Ales din Ţara Sfântă, din Dacia Edenică, conducătorii Ungariei ai minoritarilor unguri din România acţionează diabolic pentru obţinerea autonomiei teritoriale a Ardealului!

După manifestările anti-româneşti de la Târgu Mureş, din 10 martie 2014, în ziua următoare, Guvernul Ponta III (P.S.D., U.D.M.R., U.N.P.R. şi P.C.) şi-a angajat răspunderea în Parlament pe un Program în care, la capitolul „Minorităţi” se prevăd următoarele obiective care să fie realizate pe banii contribuabililor români (prin majorarea preţului la carburanţi, la energie electrică şi gaze naturale, prin noi impozite şi taxe etc.) şi împotriva Poporului Român:

– „Adoptarea Legii-cadru privind statutul minorităţilor naţionale din România şi înfiinţarea instituţiilor care fac obiectul acestei Legi.” De nouă ani, P.R.M. avertizează că prin adoptarea acestei Legi (respinsă de Senatul României în ziua de 25 octombrie 2006) se crează cadrul juridic pentru obţinerea autonomiei teritoriale şi culturale a Ardealului, introducându-se şi dreptul de veto al U.D.M.R. asupra instituţiilor Statului Român.

– „Accelerarea procesului de restituire a imobilelor către cultele şi comunităţile minorităţilor naţionale.” Folosindu-se de generozitatea şi prostia fără margini a Guvernelor post-decembriste, printr-o mulţime de fapte şi retrocedări ilegale de imobile, Ungaria şi U.D.M.R. se apropie de 40% proprietăţi imobiliare dobândite în Ardeal. Prin materializarea acestui obiectiv al Guvernului Ponta III, ungurii vor trece de 50 la sută proprietăţi imobiliare deţinute în Ardeal şi vor solicita obţinerea autonomiei teritoriale prin aplicarea principiului autodeterminării popoarelor. Pentru evitarea acestui pericol, P.R.M. a solicitat şi insistă pentru suspendarea retrocedărilor în natură pentru cel puţin trei ani, timp în care Parchetul şi D.N.A. să cerceteze toate retrocedările ilegale către persoanele fizice şi persoanele juridice ungare.

– „Crearea cadrului legal privind utilizarea limbii materne în structurile deconcentrate ale statului.” Astfel, Guvernul Ponta III vrea să dea o nouă lovitură Limbii Române, limba oficială în România, precum şi Statului unitar naţional român.

– „Consolidarea cadrului instituţional necesar reprezentării proporţionale şi consultării politice a minorităţilor la nivel legislativ şi executiv, atât la nivel naţional, cât şi la nivel local.” Acest obiectiv din Programul Guvernului Ponta III încalcă prevederile Constituţiei României şi sfidează populaţia majoritară românească. Nici în timpul Regimului comunist, alogenii aflaţi atunci în conducerea României nu au îndrăznit să adopte un asemenea Program favorabil minorităţilor şi împotriva Poporului Român.

– „Asigurarea unor programe în limba maternă la radio şi televiziune pentru toate minorităţile, în special pentru comunitatea maghiară. Vor fi extinse emisiunile studiourilor publice de radio şi televiziune finanţate din buget pentru ca acestea să emită în limba maternă pe tot parcursul zilei.” Ca urmare, limbile celor 18 minorităţi etnice (mai puţin limba secuiască, inexistentă legal în România ) vor deveni limbi oficiale în ţara noastră, alături de Limba Română, urmaşă a Limbii Primordiale a Geto-Dacilor. De asemenea, se forţează cadrul legal pentru un stat multietnic pe teritoriul vechii Dacii Edenice.

După prezentarea în Parlamentul României a rezumatului acestui Program al Guvernului Ponta III, doar parlamentarii P.D.L. şi P.P.-D.D. şi-au declarat disponibilitatea pentru introducerea unei moţiuni de cenzură, dar nu au suficiente semnături de susţinere. Reprezentanţii P.N.L. care au trecut la comandă şi doar formal în Opoziţie nu au voie să semneze textul unei moţiuni de cenzură împotriva acestui Program al Guvernului Ponta III, care în fapt este un nou Acord politic pentru cedarea Ardealului, convenit între liderii P.S.D., U.N.P.R., U.D.M.R. şi P.C., susţinut şi de P.N.L.

În ultimele zile, în plan mediatic, la televiziune, Preşedintele României şi primul-ministru, au dat declaraţii privind interzicerea accesului în ţara noastră a preşedintelui partidului Jobbik din Ungaria şi a unora dintre liderii acestei formaţiuni extremiste ungare. În fapt, conducătorii României au fost informaţi şi ştiu că Garda Maghiară, formaţiune paramilitară a Jobbik, a fost scoasă în afara legii de Tribunalul Budapesta, la sfârşitul anului 2008. Ea a fost transformată în Garda Naţională Maghiară, care are subunităţi paramilitare în Ungaria şi în Ardeal, inclusiv un aşa numit pluton secuiesc în judeţul Harghita. De asemeanea, aceiaşi conducători ai României ştiu că partidul Jobbik şi-a creat filiale în Ardeal, unde desfăşoară campania electorală pentru alegerile din Ungaria, din 6 aprilie a.c. Neo-fasciştii din partidul Jobbik îşi continuă nestingheriţi campania electorală în instituţiile publice din judeţele din Ardeal. De pildă, în ziua de 11 martie a.c. a fost organizată o adunare electorală la Casa de Cultură din subordinea Primăriei Târgu Secuiesc, unde au participat alegători unguri, inclusiv membrii ai Jobbik din România.

În ultimii trei ani, Ungaria a acordat cetăţenia şi paşapoarte (totul gratuit) pentru 3,5-4 milioane de cetăţeni români, dintre care circa 1,2 milioane de etnici unguri. Ei au dreptul să voteze la alegerile din 6 aprilie a.c. Cu toţii au primit formulare de înregistrare pentru a participa la alegerile din Ungaria (valabile pe următorii zece ani). Formularul l-au primit fie când au depus jurământul în Ungaria, fie le-a fost trimis prin poştă. Acest formular poate fi completat şi pe internet, pe pagina Biroului Electoral Naţional din Ungaria. Guvernul de la Budapesta caută să blocheze dreptul de vot al românilor get-beget care au dubla cetăţenie, pentru a nu influenţa viitoarea componenţă a Parlamentului Ungariei. În acelaşi timp, etnicii unguri din România (cu toţii au şi cetăţenia Ungariei) sunt organizaţi şi dirijaţi de U.D.M.R. pentru a participa cu toţii la vot în 6 aprilie a.c. şi să voteze candidaţii partidelor Fidesz şi Jobbik, cele care acţionează pentru obţinerea autonomiei teritoriale a Ardealului şi alipirea acestuia la Ungaria. Guvernul Ponta III permite desfăşurarea în Ardeal a campaniei electorale de către partidele politice din Ungaria şi pregăteşte, împreună cu Guvernul de la Budapesta secţiile de votare pe teritoriul Româiei, inclusiv în Bucureşti, pentru cetăţenii români care au primit şi cetăţenia ungară.

În fapt, reprezentanţii partidului Jobbik fac campanie electorală în România pentru alegerile parlamentare din Ungaria, cu ştiinţa şi complicitatea Guvernului Ponta III. Acelaşi Guvern ascunde Poporului Român informaţiile referitoare la retrocedările ilegale de imobile din Ardeal către Ungaria şi unguri, precum şi cifrele reale, pe judeţe şi pe localităţi ale cetăţenilor români care au primit gratuit şi cetăţenia ungară.

Încălcând principiul transparenţei, Guvernul Ponta III ascunde informaţiile referitoare la reprezentanţii U.D.M.R. care au dublă cetăţenie şi care, prin încălcarea Constituţiei României, art.16, alin.3 şi 4, au fost promovaţi în funcţii şi demnităţi publice. Pentru marşul ilegal de la Târgu Mureş, din 10 martie a.c., preşedintele U.D.M.R., medicul veterinar Kelemen Hunor, vicepremier al României şi ministru Culturii, s-a delimitat, dar ceilalţi lideri ai U.D.M.R. acţionează din Guvernul de la Bucureşti pentru dezmembrarea ţării noastre şi obţinerea autonomiei teritoriale a Ardealului.

De campania electorală a reprezentanţilor Jobbik în Ardeal nu se delimitează U.D.M.R. ci participă la această campanie, unde au desemnat candidaţi pe lista acestui partid din Ungaria şi reprezentanţi în birourile electorale şi secţiile de votare din Ardeal, fără ştiinţa Autorităţii Electorale Permanente din România. Urmează cu acordul şi sprijinul Guvernului Ponta III, o altă zi de 15 martie unde U.D.M.R. va fi fruntea manifestărilor anti-româneşti şi va acţiona în continuare pentru obţinerea autonomiei teritoriale a Ardealui.

Deşteptaţi-vă români!

Un răspuns la “Ungaria şi UDMR acţionează pentru autonomie teritorială a Ardealului în numele secuilor inexistenţi!”

  1. mircea spune:

    Bun si cine sistine udmr din afara tarii ? sau sunt asa de capul lor ? cine a sustinut infiintarea kosovo, unde este cea mai mare baza nato din s-e europei ? cine tot promoveaza monarhia in Ro, cine vrea schimbarea formei de guvernamant ? si care este pozitIa PRM. din cate stim si voi santeti cu ue si americ in suflet. haideti sa vedem un pic unde suntem dupa 25 de ani de „democratie” ? sanatate, educatie, salarii, nivel de trai, mortalitate, 3 milioane plecati peste hotare, preturi la combustibil, alimente; cu cat se vinde un apartament construit pe vremea lui ceausescu ? cate locinte sociale s-au construit in 25 de ani, cata infrastructura s-a construit. Povestea asta cu ardealul si ungurii n-ajunge

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*