Spuneţi NU social-maghiarizării!

Social-democraţi! Dacă nu vreţi să rămâneţi în istorie ca social-maghiarizaţii anului 2014, ridicaţi-vă! Daţi la o parte aripa tânără de „elitişti” ai plagiatului, compromişi prin trădările în care s-au înlănţuit liderii voştri de gardurile intereselor venetice, şi refaceţi încrederea ţării în cel mai mare partid post-decembrist. Dovediţi că meritaţi votul celor ce v-au ales! Pe voi, nu pe cei aflaţi în fruntea partidului vostru şi care distrug astăzi tot ceea ce ating. Pentru că alegătorii au ales un spirit, o speranţă, nu o oficină în care politicienii voştri să devină crainicii programelor de maghiarizare a ţării.

Nu transformaţi Televiziunea Română Liberă a clipei ‘89, pentru care s-au jertit tinerii noştri, în Televiziunea de Maghiarizare a României pentru care lăsaţi a fi sacrificat viitorul tinerilor de astăzi. Nu pemiteţi decuparea şi extinderea studiourilor „teritoriale” şi a programelor de enclavizare în oficina naţională de federalizare administrativ-teritorială a ţării. Nu deschideţi cutia Pandorei a ceea ce ar putea deveni o Televiziune, nu naţională, ci federalizată, cu programe pentru maghiari şi ţigani, poate chiar şi chinezi!

Am răbdat şi aţi răbdat prea mult! Aţi tăcut în clipa în care Cultura naţională a fost alungată din sediul televiunii publice. Aţi tăcut când puterea care se hrăneşte din voi, cei mulţi, a transformat TVR-ul în cea mai mizeră oficină de sinecuri. Aţi tăcut când oamenilor pe care îi reprezentaţi li s-au aruncat costuri suplimentare pentru a se asigura finanţarea acestor sinecuri. Aţi tăcut în fiecare an în care, din tot programul TVR, pentru Naţiunea Română nu se puteau însuma nici măcar cele două ore de program de dinainte de Decembrie ‘89.

Aţi tăcut de atâtea ori… Şi aţi uitat esenţa: alegătorii v-au ales pe voi în cruciadele electorale. Acum, este vremea ca voi să alegeţi pentru ei! Să vă ridicaţi din blazarea opincii şi să deveniţi „vlădica” de care să se teamă liderii voştri!

Presa scrisă românească a fost desfiinţată. Pentru revistele „culturale” maghiare s-au dat de fiecare dată fonduri de la Cultură deşi toate acestea sunt gazete politice, radicale şi instigatoare. Şi nu uitaţi că în precedentul mandat al lui Kelemen Hunor în fruntea Ministerului Culturii, acesta a alocat două procente din fonduri pentru monumentele româneşti şi 98 la sută pentru cele maghiare. Oare cum va fi acum când în acordul trădătorilor s-a specificat clar „finanţarea de la stat a reabilitării instituţiilor culturale şi religioase ale minorităţii”?!

Este suficient că partidul vostru va rămâne în istorie ca generatorul şi acoperitorul marilor jafuri ale ţării. Este suficient că aţi mascat, prin indiferenţa voastră, acţiunile baronilor aceluia care, astăzi, îşi ispăşeste pedeapsa, dar nu pe măsura faptelor, la Jilava.

PSD-ul vostru a fost factorul dezbinării economice. Şi a împărţit până la rispire averea naţională care astăzi ar fi trebuit să se constituie în patrimoniul industrial şi economic de care ar fi trebuit să se bucure copii voştri. Aţi lăsat partidul vostru să pârjolească ţara. Acum, îi lăsaţi să sfârtece în bucăţi şi ceea ce a mai rămas din ceea ce li se cuvenea copiilor voştri?!

Aţi acceptat compromisuri de la stânga la dreapta. Aţi permis liderilor voştri să aducă UDMR la putere prin primele accepturi şi compromisuri făcute de acela căruia îi plângeţi acum de milă. Şi pentru care aţi căzut în capcana „graţierii” valorilor noastre sportive, azi simpli pușcăriași, lăsându-i pe şefii voştri politici să manipuleze ţara pentru a promova o lege de amnistie şi graţiere „cu dedicaţie”. Pentru mentorii lor, pentru grofii aliaţilor lor… De aceea, dacă nu vă faceţi vocea auzită, baroni voştri nu vor fi altceva decât nişte grofi de ai lor. Dacă nu vă faceţi vocea auzită, Social-Democraţia nu va fi altceva decât o formulă la fel de gri precum comunismul; dar care acum aduce la putere maghiarimea politică.

Nu permiteţi liderilor voştri să aşeze mizera cârpă secuiască a dezbinării şi blasfemiei alături de sfântul nostru tricolor. Pentru că tinerii nu au fluturat pe meterezele libertăţii, printre siroaiele de sânge, drapelul ţării pentru ca o lavetă îmbibată de revizionism să ajungă să-i stea acum alături!

Nu permiteţi transformarea maghiarei în a doua limbă oficială în România. Pentru că, aţi acceptat deja editarea Monitorului Oficial în maghiară, aţi acceptat plăcuţe bilingve, aţi acceptat maghiarizarea Radiodifuziunii, iar dacă veţi face zid în jurul liderilor voştri când vor clădi Televiziunea Maghiară din România cu programe non-stop şi acoperire „extinsă”, atunci, maghiara chiar va deveni a doua limbă oficială…

Social-democraţi! Nu îi lăsaţi pe liderii voştri să vă impună reprezentaţii puterii maghiarizate în teritoriu. Pentru că, sunt seminţe ce vor încolţi în iedera otrăvită de sfărâmare şi înlăturare a identităţii noastre naţionale. Nu acceptaţi subprefecţii UMDR-ului „în alte judeţe” în jocul de manipulare prin care liderii voştri vor să vă convingă că UDMR-ul a acceptat compromisurile lor şi s-au mulţumit „doar” cu subprefecţi. Pentru că, alăturând judeţele cu prefecţi celor în care vor să-şi impună subprefecţi veţi avea conturat enclava vizată: „Partium”-ul. Şi nu permiteţi liderilor voştri să propună, în numele vostru, drept candidat la prezidenţiale pe acela care a dat ţara pe mâna maghiarimii politice. Pentru că, un astfel de personaj va transforma România într-o federaţie de care şi voi vă veţi face vinovaţi. Acum, trădarea este doar a liderilor voştri; dar dacă rămâneţi complici, va fi şi a voastră…

Nu uitaţi că liderii voştri v-au promis înlăturarea lui Traian Băsescu. Or, preşedintele este pe cale să-şi încheie mandatul fără să fi fost dranjat, în mod real, de acţiunile liderilor voştri. Şi, oare, nu este evident că „duşmanul” pe care vi l-au atârnat în faţă, tratându-vă drept turmă, nu mai este doar la Cotroceni? Ci s-a multiplicat în copiuţele prim-plagiatorului?!

Liderii voştri au minat structurile şi instituţiile fundamentale ale Statului Naţional Unitar prin acordul cu UDMR. Dar, dacă vă complaceţi lor, voi veţi fi, de fapt, vinovaţi pentru aprinderea fitilului de dezagregare administrativ-teritorială a României. Căci, prin acordul trădătorilor de „extindere a folosirii limbii materne în comunităţile dominate de maghiari pe administraţie locală, justiţie, sănătate, educaţie”, adică transformarea de facto a maghiarei în limbă oficială, prin măsurile apărate prin lege de arborare pe cladirile publice a cârpei secuieşti ori a altor „drapele locale aprobate prin decizia consiliilor locale sau judetene”, prin acţiunile de segregare etnică în universităţi şi înfiinţarea de facultăţi de stat în limba maghiară, dar, mai ales, prin adoptarea statutului minorităţilor care prevede dreptul de veto asupra legislatiei nationale prin intermediul unui consiliu al minoritatilor, dar şi regionalizarea pe criterii „culturale”, în „noul” program de guvernare nu doar că nu mai există ţara, dar nu mai existaţi nici măcar voi…

7 Responses to Spuneţi NU social-maghiarizării!

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *