Acord politic pentru cedarea Ardealului!

În zilele de 21-22 decembrie 1989, în timpul loviturii de stat din România, au apărut în Ardeal primele organizaţii teritoriale ale etnicilor unguri, sub denumirea de U.D.M.R. La 28 ianuarie 1990 s-a înfiinţat oficial Uniunea Democrată Maghiară din România (U.D.M.R.), în baza Legii nr.24/1921 privind Asociaţiile şi Fundaţiile. U.D.M.R. nu s-a înregistrat niciodată la Tribunalul Bucureşti ca partid politic. U.D.M.R. este o organizaţie neguvernamentală, singura care a participat la guvernarea României timp de aproape 20 de ani, după anul 1989. U.D.M.R. a fost constituită şi a acţionat în vederea apărării, reprezentării şi coordonării intereselor Ungariei în România, cu ajutorul minorităţii maghiare.

Se ştie că, obiectivul principal al Ungariei şi al comunităţii maghiare din România, sub conducerea U.D.M.R., îl constituie obţinerea autonomiei teritoriale a Ardealului şi apoi anexarea acestuia la Ungaria ! Acest obiectiv şi politica paşilor mărunţi, aplicată împotriva Poporului Român şi a integrităţii teritoriale a României, au fost permanent în atenţia Uniunii Naţionale „Vatra Românească”, Partidului Unităţii Naţionale Române (P.U.N.R.), Partidului România Mare (P.R.M.), Societăţii Cultural-Patriotice „Avram Iancu”, „Astra”, Forumului Românilor din Covasna, Harghita şi Mureş. În principal, aceste formaţiuni patriotice au avertizat, de la începutul anului 1990 şi până în prezent , asupra pericolului unguresc. Acum, după 25 de ani, Ungaria şi U.D.M.R. nu îşi mai ascund obiectivele anti-româneşti, le susţin public şi acţionează cu tenacitate şi pe toate planurile, în ţară şi în străinătate, pentru dezmembrarea teritorială a României !

Duşmanii de 1.100 de ani ai Poporului Român, urmaş al Poporului Primordial în Vatra vechii Europe, nu şi-ar fi îndeplinit obiectivele programate prin politica paşilor mărunţi dacă nu ar fi beneficiat de sprijinul şi concursul conducătorilor alogeni ai României şi al partidelor politice româneşti , cu excepţia P.U.N.R. şi P.R.M.

Anul 2014 este considerat de Ungaria, iredentismul ungar şi U.D.M.R. anul crucial în anexarea Ardealului! Ungaria împreună cu U.D.M.R. acţionează pentru depăşirea, în următoarele luni, a procentului de 50 la sută pentru proprietăţile imobiliare ungureşti din Ardeal şi pentru cetăţenii români care au primit rapid şi gratuit cetăţenia Ungariei, inclusiv toţi etnicii unguri din România.

Conform Acordului secret de colaborare dintre U.S.L. (P.S.D., P.N.L., U.N.P.R. şi P.C.) şi U.D.M.R., încheiat la 1 octombrie 2012, precum şi a Programelor secrete de cooperare dintre U.S.L. şi U.D.M.R.pentru fraudarea alegerilor parlamentare din 9 decembrie 2012, precum şi pentru blocarea revenirii Partidului România Mare în Parlamentul României, s-a trecut la formarea Guvernului Ponta I cu reprezentanţi ai U.S.L. Conform înţelegerii secrete dintre liderii P.S.D., P.N.L., U.N.P.R. şi P.C. cu U.D.M.R., Guvernele Ponta şi parlamentarii U.S.L. au acţionat diabolic şi la comandă pentru atingerea pretenţiilor U.D.M.R. vizând: revizuirea Constituţiei; accelerarea mecanismului de retrocedare în natură a imobilelor către Ungaria şi către persoanele juridice şi persoanele fizice maghiare; regionalizarea României; vânzarea terenurilor agricole la străini, inclusiv Ungariei; discriminarea pozitivă în acordarea fondurilor de la Bugetul de Stat şi din bugetele locale pentru comunităţile maghiare, în dauna celor româneşti; menţinerea reprezentanţilor U.D.M.R. în funcţiile obţinute în timpul Guvernelor Boc I-V.

Prin zeci de mii de retrocedări ilegale de imobile şi împroprietăriri către bisericile maghiare, Statusul romano-catolic, Ordinele călugăreşti catolice ungare, sute de persoane juridice maghiare şi urmaşi ai grofilor şi conţilor unguri (care au fost despăgubiţi după Procesul optanţilor, desfăşurat la Paris) s-a ajuns ca în Ardeal să fie obţinute în proprietatea Ungariei şi a ungurilor, circa 40 la sută din totalul clădirilor, terenurilor agricole şi pădurilor. În Municipiul Aiud, judeţul Alba, peste 70 la sută din proprietăţile imobiliare aparţin ungurilor (persoane juridice şi persoane fizice), fiind obţinute foarte multe în urma unor fapte de natură penală. În Municipiul Salonta, judeţul Bihor, Consiliul local dominat de reprezentanţii U.D.M.R., a hotărât ca din turnul Bisericii reformate, la schimbarea orei, să fie intonat imnul Ungariei, care îi terorizează pe români. În numeroase localităţi din Ardeal sunt arborate ilegal drapele şi steaguri ale Ungariei şi steagul unguresc al Ardealului, aşa-zisul steag secuiesc. Conform Legii privind limbile locale şi regionale, în România nu există minoritatea secuiască printre minorităţile etnice. În Senatul României, cu prilejul dezbaterii proiectului acestei Legi, liderii U.D.M.R. au susţinut, cu argumente, că în România nu există minoritatea secuiască. Cu toate acestea, steagul unguresc al Ardealului, aşa-zisul steag secuiesc, este purtat şi arborat de minoritatea ungurească.

Respectând Acordul dintre U.S.L. şi U.D.M.R. de la 1 octombrie 2012, precum şi anexele sale secrete, la începutul anului 2014 s-a pus la cale rocada dintre P.N.L. şi U.D.M.R. în Guvernul Ponta III. Actorii şi popândăii politici din U.S.L. şi-au jucat tare prost rolurile încredinţate de stăpânii străini ai României. Ca urmare, circul politic din serialul „Balamucul” a avut mai multe episoade în fiecare zi şi mai ales la ceas de seară. După ieşirea programată şi comandată a P.N.L. de la guvernare, prin migraţia liberă a senatorilor şi deputaţilor, precum şi după formarea rapidă a Alianţei electorale Uniunea Social Democrată (U.S.D.), s-a ajuns la o nouă majoritate parlamentară care să fie manevrată de Guvernul Ponta III. Partidul Poporului-Dan Diaconescu (P.P.-D.D.), cu 26 de parlamentari şi-a anunţat disponibilitatea pentru Guvernul Ponta III, respectiv să consolideze majoritatea parlamentară creată artificial şi în dispreţul alegătorilor. Cei păcăliţi, umiliţi şi batjocoriţi de U.S.L. la alegerile din 9 decembrie 2012 nu reacţionează, ei urmăresc la televizor serialul „Balamucul” şi încearcă să nu păcătuiască prin vorbele lor în Postul Paştilor.

În ziua de 3 martie 2014, la Bucureşti, a fost încheiat un Acord politic între Alianţa electorală U.S.D. şi U.D.M.R. Ca să-i umilească pe români, mai ales pe cei care s-au lăsat păcăliţi şi au votat cu U.S.L., preşedinţii P.S.D, U.N.P.R. şi P.C. s-au dus la grupul parlamentar al U.D.M.R. de la Camera Deputaţilor unde au semnat, de fapt, un Acord pentru cedarea Ardealului, în schimbul a 26 de voturi ale senatorilor şi deputaţilor U.D.M.R., de care nu aveau şi nu au nevoie. În loc să accepte susţinerea a 26 de parlamentari ai P.P.-D.D., liderii P.S.D., U.N.P.R. şi P.C. au preferat să fie şantajaţi şi umiliţi de către U.D.M.R. (tot cu 26 de parlamentari), iar în plus să acţioneze pentru cedarea Ardealului către Ungaria.

Prin Acordul politic semnat, cele trei partide politice româneşti (P.S.D., U.N.P.R. şi P.C.) s-au angajat faţă de organizaţia neguvernamentală şi anti-românească U.D.M.R. să îndeplinească următoarele pretenţii ale Ungariei şi iredentismului maghiar:

– Să asigure reprezentarea U.D.M.R. în Guvernul României în următoarele funcţii: un vicepremier, doi miniştrii, 14 secretari de stat, numeroşi directori în toate ministerele etc. La acestea se adaugă şi un adjunct al Avocatului Poporului.
– Să modifice Constituţia României şi să fie creat cadrul legal pentru autonomia Ardealului, inclusiv prin trecerea la regionalizarea ţării noastre.
– Adoptarea Legii privind statutul minorităţilor etnice pentru a se obţine autonomia culturală a minorităţii ungare şi dreptul de veto al U.D.M.R. asupra activităţii Parlamentului, Guvernului, autorităţilor şi instituţiilor publice centrale şi locale.
– Reprezentarea pe criterii etnice în instituţiile şi funcţiile publice în raport de ponderea şi pretenţiile minorităţii maghiare.
– Asigurarea dreptului de veto al U.D.M.R. în privinţa oricărei modificări şi completări la Legea învăţământului.
– Separararea pe criterii etnice a Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgul Mureş. Dacă reuşesc ungurii, urmează scindarea Universităţii Babeş-Bolyai din Municipiul Cluj-Napoca.

– Majoritatea parlamentară să menţină privilegiile câştigate de minoritatea maghiară, începând cu anul 1990.
– Accelerarea procesului de retrocedare a imobilelor din Ardeal, în special cele revendicate de cultele religioase maghiare.
– Arborarea steagurilor bilingve, identice cu drapelul Ungariei şi steagul unguresc al Ardealului pe care vor fi înscrise obligatoriu denumirile ilegale ale localităţii şi judeţului în limba ungară, precum şi denumirea acestora în Limba Română.
– Acordarea cu prioritate a fondurilor din Bugetul de Stat al României pentru obiectivele stabilite de U.D.M.R.
În baza Acordului politic dintre U.S.D. şi U.D.M.R. s-a format Guvernul Ponta III care a fost votat, fără Program de guvernare, în ziua de 5 martie 2014, iar în seara aceleiaşi zile toţi miniştrii au depus jurământul în faţa Preşedintelui României.

În zilele precedente, Biroul Electoral Central (B.E.C.) nu a acceptat Alianţa electorală U.S.D. Ca urmare, sub această denumire nu pot participa la alegerile pentru Parlamentul Europei, din 25 mai 2014, candidaţii P.S.D., U.N.P.R. şi P.C.. Cu toate că Alianţa politică U.S.D. nu poate fi prezentă la alegerile din luna mai a.c., Acordul cu U.D.M.R. vor să-l respecte întocmai cei din P.S.D., U.N.P.R. şi P.C.. Culmea politicii româneşti post-decembriste este că Acordul politic cu U.D.M.R., din care a dispărut U.S.L., se încearcă să fie preluat integral în Programul Guvernului Ponta III. Prin dispariţia U.S.D. nu mai există argumente pentru înscrierea pretenţiilor U.D.M.R. în Programul de guvernare. Astfel, aliaţii de nădăjde ai P.S.D., U.N.P.R. şi P.C., respectiv cei ai U.D.M.R., sunt lipsiţi de Acordul politic, care a devenit nul de drept. Cu toate acestea, liderii U.D.M.R. insistă pentru a rămâne în Guvernul Ponta III cu scopul de a acţiona pentru dezmembrarea teritorială a României şi pentru a contribui la declanşarea unor mari conflicte etnice în Ardeal. Va apărea la timp un demn urmaş al Eroului Naţional Avram Iancu care să repete comanda: „No hai!”.

Prin intrarea U.D.M.R. la guvernarea României s-a ajuns la următoarele situaţii fără precedent:

– Contrar Constituţiei, art.103, alin.3, în baza unei înţelegeri verbale între cei care nu se înţeleg, respectiv Preşedintele României şi primul-ministru, în şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi a Senatului, în ziua de 5 martie a.c. a fost votată numai lista Guvernului, fără Programul de guvernare. Conform Constituţiei, în şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului se prezintă şi se votează lista Guvernului împreună cu Programul de guvernare. Este pentru prima dată, în perioada 1991-2013, când încălcând Constituţia s-a procedat altfel, având prioritate înţelegerea verbală în loc de textul Legii fundamentale.

– Opoziţia (P.D.L., P.P.-D.D. şi P.M.P.) a atacat la Curtea Constituţională Programul de guvernare al U.S.L. însuşit de Guvernul Ponta III, modificat şi completat cu pretenţiile Ungariei susţinute de U.D.M.R. Curtea Constituţională va analiza solicitarea Opoziţiei în şedinţa din 8 Martie a.c.
– În ziua de 6 martie a.c., Guvernul Ponta III, fără a avea un Program de guvernare aprobat de Parlament, a ţinut prima sa şedinţă şi a adoptat mai multe hotărâri şi ordonanţe de urgenţă. Este posibil, ca săptămâna viitoare aceste acte normative să devină nule de drept după decizia Curţii Constituţionale sau după respingerea Programului de guvernare de către Parlament.

– Pentru ziua de 11 martie a.c. s-a prevăzut în Parlament să fie prezentat şi votat Programul de guvernare care cuprinde pretenţiile anti-româneşti ale Ungariei şi U.D.M.R., de fapt Acordul politic pentru cedarea Ardealului. Logic şi practic, la votul nominal, toţi parlamentarii români au obligaţia să voteze împotriva Programului Guvernului Ponta III vizând cedarea Ardealului ! Ca urmare, Guvernul Ponta III are toate şansele să cadă în Parlament şi să fie desemnat un alt premier al României.

Aprobarea Programului de guvernare pregătit de premierul Ponta pentru şedinţa Parlamentului din 11 martie a.c., va crea toate condiţiile pentru cedarea Ardealului şi pregătirea adoptării Diktatului de la Bruxelles! Românii, mai ales cei din Ardeal, au obligaţia să se unească şi să acţioneze împreună, cu fermitate şi prin toate mijloacele democratice, pentru apărarea integrităţii teritoriale a României şi împotriva trădătorilor de Neam şi Ţară!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*