Noua Ordine Vibrațională, mintea care te minte…

Toată viața oamenii, conștient sau inconștient, își caută identitatea reală, cine sunt ei cu adevărat și nu cine cred ei că sunt. Iar acest lucru este reliefat sub o formă sau alta în sute de filme și cărți, în care un personaj, în urma unei amnezii, își uită originea, de unde provine, cine-i sunt părinții, etc. Exact asta facem și noi de-a lungul vieții/vieților prin toate experiențele pe care le avem: conștient sau nu, ne căutam adevăratul Eu.

Misterul în spatele căruia se află adevărata ta identitate este cel mai mare mister de care ai fost vreodată atras.

Cei care conduc omenirea din umbră și, implicit, cei care produc artă (filme, cărți, etc.) cunosc bine aceste lucruri și înțeleg cât de tare te atrage acest mister al regăsirii identității tale reale. Mereu îți vor împacheta acest mister sub diferite forme, ca într-un puzzle, dându-ți câteva bucățele din adevăr, dar niciodată pe toate … tocmai pentru a păstra misterul.

O regulă nescrisă dar evidentă pentru toți producătorii de “succes” de filme (cărți, etc.) este că misterul legat de identitatea ta reală trebuie perpetuat la nesfârșit.

De ce? Pe de-o parte, pentru că altfel matrixul din jurul ochilor tăi în spatele căruia se află adevărata ta identitate și realitate înconjurătoare, ar cădea instantaneu și nu ai mai putea fi controlat de cei care o fac de sute de ani. Iar, pe de altă parte, prețiosul mister “ezoteric” ar pica și nu s-ar mai putea vinde … pentru că niciun alt mister legat de orice altceva nu te atrage atât de mult ca cel legat de identitatea ta reală.

Și cu identitatea oamenilor s-a petrecut identic cu ce s-a întâmplat cu restul minciunilor din societate. Ceea ce era în mod natural al tău, ți-a fost luat, reîmpachetat și apoi revândut – vezi apa, mâncarea naturală, pământul, comunicarea sinceră între oameni, relația firească cu o femeie, etc. Identitatea ți-a fost luată, ai fost manipulat, spălat pe creier și aruncat în amnezie, și apoi îți sunt vândute produse (filme, cărți, iluzii, etc.) care-ți dau o mireasmă despre cine ai fi tu, însă mai mult printre rânduri …

Orice mister te atrage pentru că, de fapt, ești atras de găsirea identității tale reale. Orice mister ascunde o parte din adevărata ta identitate de care sufletul tău este continuu atras. Deși mulți sunt atrași de aceste filme/cărți și simt că au legătură cu spiritualitatea, cu mintea, cu sufletul, cu identitatea lor reală, foarte puțini înțeleg exact ce vor să zică acestea pentru că așa sunt create în mod intenționat, să nu le înțeleagă și bunica: înțelegi un pic; asta te bucură, îți excită mintea, îți vin fiori de emoție în tot corpul, ca dovadă că sufletul tău s-a bucurat că ai avut o ocazie minunată să faci niște conexiuni, să te apropii mai mult de el … însă marea parte din mister rămâne încă neelucidată … cine știe, poate următorul film (carte) îl va elucida?

Tocmai acesta este scopul acestei cărți, de a încălca total această regulă nescrisă a perpetuării misterului legat de identitatea ta reală și de a expune lucrurile pentru prima oară extrem de clar, pe față, astfel încât să le înțeleagă și bunica.

Cristian Răduță

2 răspunsuri la “Noua Ordine Vibrațională, mintea care te minte…”

  1. Iacoboaie Radu spune:

    Identitatea noastră este aceea de creștini și români. Poporul român s-a născut creștin, adică a fost încreștinat încă de la apariția lui în istoria lumii. Este un lucru care trebuie mereu evidențiat. Avem 2000 de ani de creștinism!
    Cei care lucrează cu lașitate din umbră, sub pavăza întunericului și anonimatului încearcă să ne fure tocmai această identitate și să ne-o înlocuiască cu cea ,,europeană”, iar mai târziu, cu cea ,,universală”. Încearcă să ne reeduce și să ne transforme.
    După ce statul român se va desființa devenind o provincie a UE, vom deveni europeni în cadrul Statelor Unite ale Europei. Ei vor face totul precum comuniștii, să renunțăm la creștinismul autentic (ortodoxia) și românism, adică la valorile creștine și naționale. Acum ne vor inocula alte valori, precum materialismul, evoluționismul, incompatibilitatea dintre știință și religie etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*