Recunoștința omenească este o floare rară; cea evreiască este totdeauna inexistentă!

De aproape două sute de ani de au început evreii să se infiltreze ilegal în Ţările Române, ca urmare a alungării lor din Germania, Austria, Polonia, Galiţia, Rusia, Elveţia şi chiar din Franţa. În anul 1825 erau în Ţările Noastre, 25.000 de evrei, în anul 1844 erau 50.000, iar în anul 1868 se ajunsese la 400.000 de evrei conform lui CREMIEUX (vedeţi cartea „Evreul după Talmud” de August Rohling, pag. 206, Editura Vicovia, 2013). Primul care a denunţat pericolul invaziei evreieşti a fost DIONISIE POP MARŢIAN (1829-1865). El a demonstrat că proprietatea fiecărui evreu este proprietatea evreimii mondiale, iar perspectiva iudaismului în ţară noastră e dezrădăcinarea neamului nostru din patria lui, bunurile strămoşeşti intrate în posesia evreilor sunt pierdute pentru totdeauna.

Invazia iudaică a continuat şi se ajunsese în anul 1870 la cca. 700.000 de evrei ceea ce a determinat apariţia unei mişcări naţionaliste patriotice. Căci, încă din anul 1800 evreimea mondială hotărâse înfiinţarea Statului Israel pe teritoriul Ţărilor Române. Dacă a fost împiedicată, asta s-a datorat mişcării naţionaliste şi trezirii românilor. Evreii au continuat să se infiltreze în România şi se ajunsese în anul 1940 la cifra catastrofală de peste 2.500.000, chiar 3.000.000 de evrei. Cea mai mare parte a evreilor se ocupau cu specula şi cu “afaceri necinstite”. După război au plecat din România cca. 500.000 de evrei în Palestina şi au înfiinţat Statul Israel. Restul de peste două  milioane de evrei care existau în România au rămas în ţară şi-au schimbat numele şi cea mai mare parte a lor s-au înscris în Partidul Comunist şi au ocupat toate funcţiile de conducere la toate nivelele din întreprinderi, instituţii, administraţie locală şi centrală, guvern etc. Chiar şi Academia Română, a fost iudaizata. Ei au dus o politică de deznaţionalizare şi sovietizare a societăţii româneşti. Odată cu degenerarea comunismului în „naţional comunism”, evreii nu şi-au mai găsit locul în societatea românească şi au început să emigreze şi de acolo, a început o campanie de denigrare a Statului, Poporului Român şi a Preşedintelui României NICOLAE CEAUŞESCU (vezi Declaraţia de la Budapesta din 1989, unde peste 90 la sută din semnatarii ei, sunt evrei).

În România comunismul a însemanat stăpânirea ţării de către evrei. Când internaţionalismul socialist (comunist) a fost înlocuit cu naţionalist socialismul, evreii din România au început să părăsească ţară pentru că apăruse o nouă clasa intelectuală de români şi ei nu mai puteau să facă afaceri, să fie şefi, să ducă o viaţă de huzur. Şi ceea ce pentru ei era cel mai grav, era faptul că trebuia să muncească. Muncă nu l-a caracterizat niciodată pe evreu. Pe vremea lui ALEXANDRU IOAN CUZA (1820-1873) circulă o vorbă: “Cine a văzut cuc clocind şi evreu muncind”.

După complotul iudaic antiromânesc din decembrie 1989, evreii au repus mâna pe conducerea României şi urmăresc cu o perseverenţă diabolică că România să fie lichidată ca stat şi poporul român că naţiune. De atunci a început şi alungarea românilor de pe teritoriile lor strămoşeşti şi ştergerea oricăror urme de existenţa a românilor de pe aceste teritorii. De fapt, de atunci, România a încetat să mai fie stat independent, a devenit o colonie evreiască, condusă de iudaismul mondial cu sediul la New York. Aproape toate bogăţiile ţării au intrat în posesia evreilor. Peste câţiva ani, România îşi va schimba şi numele în Israelul European, iar românii vor deveni nişte grupuri răzleţe, fără patrie, rătăcite în istorie, vor fi o curiozitate etnică. În decembrie 1989 a învins răul, nemunca, gheşeftul, hoţia, crima, camăta, dobânda, bișnița, minciună, corupţia…

5 răspunsuri la “Recunoștința omenească este o floare rară; cea evreiască este totdeauna inexistentă!”

 1. Victor spune:

  O precizare. Comportament oriental echivalent bandit.

 2. Victor spune:

  Asa este. Orientalizarea. Iudei, rommi, turci, romani, patru neamuri cu obiceiuri orientale. Tot mai multe institutii ale statului au alogeni sau nativi cu comportament oriental.

 3. Parpanghel spune:

  Evreii au continuat să se infiltreze în România şi se ajunsese în anul 1940 la cifra catastrofală de peste 2.500.000, chiar 3.000.000 de evrei.

  De ce catastrofala ? Azi sunt cam tot atatia romi, poate mai multi, si nu vedeti catastrofa. Si daca-i adaugam si pe unguri ajungem la vreo 8 milioane de minoritari majoritari printre minoritari. Daca-i adunam si pe ceilalti minoritari(lipoveni, bulgari, machidoni, etc) si pe cei 10 milioane de moldoveni depistati de Voronin, inseamna ca nu mai sunt romani in aceasta tara..

  Parerea mea este ca in aceasta lume, oamenii se misca pe principiul vaselor comunicante. Unde este un „vid” sau un nivel mai scazut, acesta tinde sa fie umplut pentru egalizare. Asa au ajuns evreii si tziganii in tinuturile romanesti. Era un vid si mai este un vid.

  De ce un vid ? Exista un vid de cunostinte si de cultura. Cu ? veti zice. Noi l-am dat pe EMINESCU, pe Coanda, pe Aurel Vlaicu, pe Enescu si Paulescu, pe Eliade si nu mai stiu pe cine. Dar cu o floare nu se face primavara. La sfarsitul sec XIX cca. 80% din popoulatia romaneasca era analfabeta. Chiar in perioada interbelica, atunci and se zice ca a noastra cultura a atins un nivel fara precedent, in Romania Mare era inregistrata o populatie de peste 50% analfabeta. Repet, analfabeta. Conform datelor statistice din 1930. Iar alfabetizatii aveau majoritatea 4 clase.
  TOTI evreii au stiut sa scrie si sa citeasca inca de acum 2000 de ani, Asa se lauda ei, eu nu am cum sa dovedesc contrariul. Preotii lor, rabinii, levitii sau cum s-or numi s-au straduit ca toti sa stie sa citeasca din Tora si din Talmud.
  Evreii au ajuns astfel la noi pe un vid de cunoastere. Stiau sa scrie si sa citeasca, stiau sa citeasca legile, sa manevreze actele necesare la banci, in administratie, etc. Biserica lor i-a ajutat sa fie uniti nu dezbinati cum sunt romanii. Evreii nu au putut fi dezbinati. Noi romanii suntem dezbinati, usor dezbinabili pe diverse criterii : legionari si comunisti, stelisti si dinamovisti, pesedisti si pedelisti, ortodocsi si catolici, si alte criterii cautate cu lumanarea pentru a ne dezbina noi intre noi.
  Sa amintesc cum ii prostesc tziganii pe romani cu : alba-neagra, ghicitul in carti, ghicitul in palma, descantatul, scoaterea argintului viu, magie neagra si magie alba si cate si mai cate. Uitati-va cum se uita si asculta extaziati pe manelisti.
  Si asta pentru ca am fost crescuti ca sa fim umili, sa credem tot si sa nu cercetam, sa credem ca ne ajuta Cel de Sus. Dumnezeu ne-a dat acest pamant si acest spatiu, dar nu mai are timp si sa ne bage in cap si cunostinte cu care sa concuram cu ceilalti si mai ales cu evreii, rusii, ungurii si tziganii.
  Mingea inca mai este in terenul nostru. Daca inca mai sunt unii care cred ca ne putem salva daca luam pusca si ne ducem in munti si tragem in evrei si in comunisti cum au crezut legionarii, acesta ne va fi sfarsitul.
  Daca asta vreti, sa fiti sanatosi.
  Daca nu gasiti o metoda sa „inarmati” poporul cu multa stiinta de carte ca sa stie sa evalueze oportunitatile care-i apar in fata, poporul acesta va pieri. Si aceasta tara nu va fi judaizata cum credeti dvs, ea este si va fi tziganizata. Lupta anti-judee este o tinta falsa. Romii au luat in stapanire tara de facto. Nu peste mult o vor lua si de jure. Aceasta este fara tagada. De aceea au si impus numele de rom, de aceea si-au si stabilit imparatii si regii in aceasta tara. Pentru ca in momentul de fata aceasta este tara lor, ei taie si spanzura in aceasta tara. Nimeni nu misca in front daca ei nu-si dau acceptul.

 4. stefan spune:

  Probabil autorul se bazeaza pe informatii strict secrete . Dar conform principiului actiuni si reactiuni , va apare Antisemitismul romanesc .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*