Mulțumim, domnule președinte Băsescu, din nou ați fost inspirat!

Aflat în vizită în Israel, dl Traian Băsescu a declarat că „românii nu sunt anti-semiți, dar avem de lucru pentru a-i face să înțeleagă și să recunoască existența Holocaustului pe teritoriul României!” Ați făcut o foarte corectă descriere a situației: românii nu sunt anti-semiți, dar nu acceptă minciuna cu holocaustul de pe teritoriul României! Ba chiar au apărut unii români mai ciudați care spun că da, a fost holocaust, ba chiar mai multe, dar nu cu victime evrei, ci cu victime români! Români sadea! Evreii având legătură cu aceste holocausturi numai ca inițiatori și colaboratori la producerea Holocaustului! Inclusiv cel de după 1990! Bașca cel de după1944!…

Și mai inspirat a fost președintele Băsescu atunci când a anunțat „intenția României de a prelua, în 2016, președinția International Remembrance Alliance (IHRA)”. IHRA este o Alianță Internațională pentru Rememorarea Holocaustului în perpetuitate!

Domnule Traian Băsescu, îmi permit să vă vorbesc în numele românilor care „nu înțeleg și nu recunosc existența Holocaustului pe teritoriul României”. Și vă vorbesc în  numele lor pentru a vă mulțumi! Nu „la mișto”, ci cu toată seriozitatea, căci numai asta ne mai poate pune pe cale adevărului: internaționalizarea refuzului nostru de a recunoaște „holocaustul de pe teritoriul României”, inclusiv cel „din Transnistria”!

Preluarea de către România a acestei înalte preșidenții ne va oferi ocazia, în mai multe rânduri, de a prezenta în reuniuni internaționale argumentele noastre privind inexistența „Holocaustului pe teritoriul României”. Repet formula: internaționalizarea argumentelor noastre împotriva minciunii numite Holocaustul din România!

De ani de zile tot încercăm să aducem aceste argumente la cunoștința lumii întregi și nu găseam posibilitatea, nu aveam cum! Acum însă, mulțumită Dumneavoastră, situația noastră se schimbă radical. Vom avea o mulțime de ocazii să spunem lumii adevărul! Dați-mi voie să-mi frec mâinile de satisfacție. Încă o dată: Mulțumim din inimă Președintelui nostru! Singurul nostru regret este că la data aceea nu veți mai fi președintele României. Dar eu, personal, voi încerca să-mi conving colegii să accepte propunerea mea ca dumnevoastră, Traian Băsescu, să fiți desemnat președinte de onoare al negaționiștilor din România! O meritați cu vîrf și îndesat!

Mare serviciu ne-ați mai adus prin declarațiile făcute în Israel, iar noi știm să fim recunoscători! Nu ca gazdele dumneavoastră din Israel! Inclusiv evreii din toată lumea! Toți o apă și-un pământ când e vorba de Holocaust! Dar nu și atunci când e vorba de „Holocaustul din România”, pe care evreii cei mai serioși îl contestă și ei! Nu știați?

2 răspunsuri la “Mulțumim, domnule președinte Băsescu, din nou ați fost inspirat!”

 1. Iacoboaie Radu spune:

  Punctul de vedere al domnului Mocanu este just și la obiect. Să fim realiști. Politicienii noștri care nu țin seama de adevărul istoric și ne înrobesc țara în fața intereselor de grup al evreilor sioniști (masoni), sunt trădători ai neamului românesc și vor plăti mai devreme sau mai târziu pentru asta. Dumnezeu nu lasă nimic nepedepsit. E o mare nedreptate ca românii să accepte teza Holocaustului în România și atât de târziu! Ni se cer peste 9 miliarde de euro despăgubiri sau stațiuni montane și de pe litoralul românesc. Vă dați seama ce interese uriașe sunt la mijloc? Ca în cazul exploatării metalelor prețioase din Roșia Montană.
  Nu vă lăsați înșelați! Să protestăm cu mult curaj și dreptatea va fi de partea noastră frați români! Să nu ne lăsăm în baza unor memorii viitoare, care poate nici nu vor ajunge vreodată la politicienii străini sau nu vor fi luate în considerare.
  MIZA CEA MARE ESTE ACUM CONVINGEREA ROMÂNILOR, MANIPULAREA LOR, PENTRU A NI SE PRETINDE ULTERIOR DESPĂGUBIRI MATERIALE INJUSTE URIAȘE! Nu va fi ușor să păcălești atâția romăni. O recunoaște însuși președintele Traian Băsescu. Sper că domnia sa nu a pactizat cu evreii sioniști (masoni) cu adevărat. Sper că nu domnia sa a împiedicat referendumul privind introducerea actelor biometrice (cu cip), când s-au strâns peste un milion de semnături împotriva lor.
  Doamne ajută pe toți dreptmăritorii creștini.

 2. Mucanu Aurel spune:

  Preluarea de către România a acestei înalte preșidenții ne va oferi ocazia, în mai multe rânduri, de a prezenta în reuniuni internaționale argumentele noastre privind inexistența „Holocaustului pe teritoriul României”. Repet formula: internaționalizarea argumentelor noastre împotriva minciunii numite Holocaustul din România!

  Cata naivitate la ditamai prof. universitar. Pai crede Domnia Sa ca dansul sau cei ce-i sustin ideile vor ajunge la aceea comisie ca sa-si spuna parerile ? Nici pomeneala. In acea comisie prezidentiala isi vor anunta participarea si li se va aproba la alde Patapievici, Carurarescu, Tismaneanu, poate chiar Vadim care a recunoscut ca a facut holocaust, nu m-as mira sa ajunga si Tokes sau Frunda, tot cetateni romani, cu siguranta vor ajunge Madalin Voicu, Nicolae Paun, imparatioi si regii romilor (Iulian Stanescu si care or mai fi), multitudine de bulibasi, etc.
  Singura doleanta a distinsului prof. Ion Coja care va fi luata in considerare va fi aceea ca Dl Presedinte Traian Basescu sa fie presedintele de onoare si de executie al acelei comisii internatinale.. Sa te tii atunci plansete la „ororile” facute de romani.

  Stimate Dle Profesor Ion Z. Coja. Istoria este deja scrisa. Nu se mai poate rescrie. Cei ce au scris-o n-o vor rescrie. Sa ne acceptam soarta cu umilinta ce ne-a dat-o Dumnezeu, ca niste crestini adevarati ce suntem. Daca n-am gresit Dumnezeu ne va salva. Daca am gresit, Dumnezeu ne va sterge dupa fata pamantului si va da tara romilor cum a dat-o si Palestina evreilor. Eu am incredere in Dumnezeul nostru care ne calauzeste destinul.
  .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*