Provocările iredentiștilor maghiari

Recentele incidente din județul Covasna – cel de la Sfântu Gheorghe, din Ziua Națională a României, în care un român a fost amendat pentru că a avut curajul să se manifeste patriotic intonând cantece naționaliste și, celălalt grav incident în care, un fost lider PD, a fost bătut în stradă de un grup de huligani maghiari care au reacționat violent în momentul în care bărbatul s-a adresat în limba romană – dovedesc încă o dată că maghiarii beneficiază de un sprijin foarte puternic din partea reprezentanților din teritoriu, că sunt încurajați la astfelde acțiuni și că Ungaria este în complicitate cu Puterea de la București.

Este inadmisibil ca într-un stat național, o grupare etnică sfidătoare să se manifeste cu atâta înverșunare impotriva țării și a cetățenilor autentici, care constituie majoritatea zdrobitoare raportat la numărul de locuitori din Ardeal. De unde și-au luatul curajul nebunesc acești jalnici „apatrizi” care își adjudecă drepturi fără nici un drept, de fapt, stipulat de vreo lege? De la politica trădării, aici găsim răspunsul…! Un președinte de stat care decorează fastuos, cu cea mai importantă decorație, inamicul ungur Lazlo Tokeș care și-a arătat fățiș, în repetate rânduri, aversiunea maladivă față de statul și poporul român, nu mai lasă loc de dubii asupra faptului că, ai noștri ”bravi” conducători, trădează iar interesele țării în favoarea străinilor.

Astfel, Traian Băsescu a răspuns pozitiv la sprijinul electoral acordat de etnia maghiară în multele încercări ale opozițanților de a-l destitui de la Cotroceni, contrar promisiunilor în fața românilor potrivit cărora vor trăi mai bine, deși, schimbător și alunecos cum îl știm, a revenint recent afirmând că aceea a fost o urare, nu o promisiune… De fapt o parte dintre beneficiarii promisiunilor prezidențiale sunt grupările entice cu proporții semnificative electoral: maghiarimea, pe de o parte, care au prins un avânt fără precedent în cei 24 de ani de ”democrație” în acțiunile lor revizioniste nejustificate, abuzive în context constituțional, dar justificate prin sprijinul primit de la politicienii români josnici, trădători. Este mult prea evidentă această complicitate a trădării ce durează încă de dinainte de lovitura de stat din 1989: George Soroș, unul dintre strategii Ocultei Mondiale și principalul dușman al României, urmărește de o viață dezintegrarea teritorială a României în vederea alipirii contra istoriei a Transilvaniei dacice la Ungaria hună, precum și crearea unui stat al țiganilor în zona Olteniei, plan ce a fost contracarat, din fericire, de către românii adevărați aflați încă în structurile de decizie ale statului.

Activitatea subversivă a dușmanilor României s-a desfășurat cu subtilitate, astfel încât, începând cu manipularea maselor, s-a șubrezit stabilitatea unității noastre statale. Ion Iliescu, Emil Constantinescu și Traian Băsescu – obedienții corupți ai magnatului Soroș, au săvârșit compromisul trădării intereselor naționale în schimbul mandatelor prezidențiale. Slugarnici și corupți fiind, au beneficiat illegal de prerogativele puterii, inclusiv prin măsluirea alegerilor. Maghiarii, pe de o parte, și țiganii, pe de altă parte, vizează și visează să devină stăpânii acestei țări, ambele etnii fiind sprijinite masiv de ONG-urile fundației Soroș. Țiganii se plâng de discriminare rasială, când, de fapt, ei dețin monopolul asupra marilor orașe și televiziuni. Țiganii chiar sunt sprijiniți și finanțați ocult să înființeze o televiziune care să îi reprezinte, în vreme ce programele televiziunilor consacrate sunt populate de lideri și notorietăți ai acestei etnii care forțează imbecilizarea în masă.

În ultimii ani ai conducerii băsiste s-au amplificat acțiunile antiromânești. Pe forumurile unde se dezbat aceste probleme, țiganii amenință românii cu dominarea prin sporirea demografică a natalității etniei lor. Încurajarea acțiunilor a început odată cu decizia vicleană a lui Ion Iliescu de a le acorda sprijin pentru crearea de instituții proprii, paralele celor statale, și de a prelua denumirea de ”romi”, ceea ce îi pune pe aceeași poziție cu autenticii în ochii europenilor. Așa că nu e de mirare de ce s-a ajuns la această stare de lucruri. Suntem asaltați și amenințați de două grupuri entice care provin de pe același continent și care nu au nimic în comun cu noi, românii, etnicii acestor două categorii aseamănându-se izbitor între ei. Parvenitismul și parazitismul social, cruzimea sălbatică , modul de viață inadaptabilă, nerecunoștința și altele sunt trăsăturile de caracter ce îi apropie mult. Este inacceptabilă situația la care s-a ajuns, iar indiferența românilor și a autorităților va agrava problema. Ținutul secuiesc este pământ românesc. Crearea unui stat în stat contravine normelor legislației românești.

Oare până când vor continua aceste provocări nerușinate ale maghiarilor? Să fii amendat în propria țară, fiindcă te-ai manifestat românește, fiind român este inacceptabil. De ce noi, românii, să nu le răspundem în aceiași măsura, îndreptățiți fiind de statutul nostru de locuitori autentici? Naționalismul românesc trebuie să-și extindă influența ca unică șansă a salvării națiunii. Romînia este țara celor care trăiesc, gândesc și simt românește cu adevărat. Toleranța etnică nu înseamnă cedarea drepturilor de cetățean autentic în favoarea minorităților entice și obediența față de acestea. Respect pentru respect…! Dar în caz că nu se poate conviețui pașnic, etnicii pot face întoarcerea la locurile de baștină.

9 răspunsuri la “Provocările iredentiștilor maghiari”

 1. Mucanu Aurel spune:

  Cred ca pana la urma Ardealul va fi luat de unguri. Si romanii din Ardeal vor accepta acest lucru. Probabil ca vor opta sa fie mai degraba slugi la unguri decat slugi la romii de la Bucuresti care conduc tara. Parerea mea este ca evreii care-i sustin pe unguri sunt mai tari decat evreii care-i sustin pe romi.

  O explicatie similara este si pentru Basarabia. Si acolo romanii vor accepta mai degraba sa fie slugi la rusi, sa vorbeasca mai degraba ruseste si sa foloseasca alfabetul chirilic decat sa ajunga slugi la romii de la Bucuresti care cand se vor vedea pe cai mari se vor razbuna cumplit pentru holocaustul oribil la care i-a supus eroul national al romanilor, maresalul Ion Antonescu.

  • Alexander leg. a V a Macedonica spune:

   ROMII dela Bucuresti-la conducere ? Sunteti in mare eroare ! Chiar daca se zice,fortand nota, ca Iliescu + Nastase +altii ar fi de etnie tiganeasca. Numai M. Voicu este la conducere …si recunoaste ca este de etnie tiganeasca !

   • Mucanu Aurel spune:

    Si Madalin Voicu se identifica rom.
    Tara este condusa nu numai de la Bicuresti ci si la nivel de judete, municipii, orase, comune. prin presedinti, consilieri, primari, in institutii ale statului. La fiecare primarie obligatoriu sunt 1/2/3 si chiar mai multi reprezentanti direct ai romilor, basca romii care sunt pe la partide si iau partea leului si din partea partidului care conduce local. Dvs. chiar nu va uitai la televizor sa-i vedeti pe „alesii” nostri ? Chiar nu puteti face distinctia intre un rom si un roman ? Va inteleg daca nu puteti face distinctie intrte un rom si un roman pentru ca nici eu nu pot sa fac distinctie intre un evreu si un roman. nu-i pot deosebi dupa fizionomie.
    Pe tzigani ii pot deosebi in general de romani sau vice-versa, pentru ca eu am printre stramosi un astfel de etnic tzigan(ca) si nu mi-e rusine s-o recunosc.

 2. leti spune:

  Corect! Avem dreptul la o coasa daca nu avem lege?

 3. Ionas spune:

  Daca doriti sa mai citesc articolele voastre, va rog sa nu mai folositi expresii de genul ,,Tinutul secuiesc este pamant romanesc”, pentru ca in Transilvania nu exista nici un tinut secuiesc !!!!! Aicea a fost si va fi intotdeauna un tinut romanesc. Ca sunt si secui pe aicea, asta este altceva. Dar asta nu inseamna ca devine tinut secuiesc. Foarte multi ati inceput sa faceti astfel de greseli fara sa va dati seama.

  • Mucanu Aurel spune:

   Chiar ca bine zici, in memoria colectiva deja se sedimenteaza sintagma „Tinut secuiesc”. Si eu, nationalist convins tot „Tinut secuiesc” zic cand ma refer la hudetele Harghita si Covasna. Sa-mi fie rusine. Mai bine utilizam denumirea de Harcov.

  • leti spune:

   Asa e romane! Fericiti sa fim aici cu totii…!

 4. Mucanu Aurel spune:

  Draga Dna Andreea Arsene,
  Nu ne mai speriati ca vor lua maghiarii si gypsy puterea in Romania. Puterea au luat-o inca din 1989 sau chiar mai dinainte. Ei au puterea de facto. Curand o vor avea si de jure. Asta este situatia. N-avem ce face decat sa punem mana pe carte si sa devenim cel mai instruit popor. Atunci vom sti ce sa facem. Dar cine sa invete poporul sa se autoinstruiasca, sa se auto-perfectioneze, sa se auto-depasasca ? Cine ar putea face acest lucru ? N-are cine. Ba din contra, exista alte forte care lucreaza pentru prostirea populatiei. Si se pare ca acestea lucreaza cu folos, gasind un teren prielnic.

 5. puiupk@gmail.com spune:

  „Dar în caz că nu se poate conviețui pașnic, etnicii pot face întoarcerea la locurile de baștină”. Aceasta propunere nu este o solutie serioasa in zilele noastre dupa 1000 ani de convietuire ci trebuie gasita o alta rezolvare de comun acord civilizat si de respect reciproc sau de sanctionare a extremistilor

Lasă un răspuns