Fondarea Partidului Dacilor Liberi

Pe 25 decembrie 2013, de Crăciun, în sfintele sărbători de iarnă, de ziua lui Zamolse – întîiul nostru Iisus Christos, în fața statuii lui Mihai-vodă Viteazul, la esplanada cu statui din Piața Universității, s-a reunit Comitetul de inițiativă pentru fondarea Partidului Dacilor Liberi – D.L. la inițiativa dr. Geo Stroe – președintele Fundației Academia DacoRomână TDC.

Acest Comitet format din cinci membri fondatori va prelua sarcina organizării și desfășurării Congresului Partidului Dacilor Liberi în lunile următoare din anul 2014 în București. Au fost distribuite documentele provizorii pentru viitorul Congres și s-au trasat liber unele atribuții pentru fiecare membru al acestui Comitet.

Data și locul fondării vor constitui de acum încolo repere pentru renașterea spiritului dacilor liberi în întreaga dacoromânitate din statele România, Moldova și în comunitățile în care trăiesc dacoromâni din jurul granițelor politice ale țărilor noastre și de oriunde din întreaga lume în care se află români care vorbesc limba română.

Suntem convinși că de acum încolo, orice acțiune în interes național, orice protest care va avea legătură cu renașterea dacilor liberi, toate evenimentele politico-ideologice și social-culturale ale dacoromânității vor avea drept kilometru 0 acest simbol al renașterii naționale în spiritul desăvîrșirii revoluției de unitate națională și de reîntregire în granițele firești a tuturor românilor din întreaga lume.

Datele repere pentru bilanțul acțiunilor de strîngere a unor semnături de la susținători și de adeziuni din partea celor care simt dacoromânește, care vor ca România să renască în spiritul tradițiilor ei de zece ori milenare dacoromânești vor fi 24 ianuarie, 9 mai redobîndirii independenței de stat a României, cînd intenționăm să convocăm Congresul D.L. pentru a supune la vot documentele anexate și a alege democratic structura de conducere conform statutului și regulamentului de organizare și funcționare a D.L.

Totodată, Comitetul de inițiativă protestează față de abuzul autorităților locale de a îngrădi statuile de pe esplanada din Piața Universității care, pentru a face gheșefturi clientela alogenă a actualului primar – doctor eșuat în politică, au distrus spațiul verde și au asfaltat totul organizînd o piață în care să se vindă fără chitanța fiscală produsele lor (probabil, bani negri pentru alegeri prezidențiale).

Astfel au distrus un loc sacru al culturii istorice cu simboluri ale unor personalități care au constituit repere ale identității românești și le-au pus lacăte la porți metalice pentru încă un gheșeft în plus, contribuind la iudaizarea noastră. Deși este Crăciunul, pînă la prînz a fost încuiat complet întreg perimetru cu statui și cu căsuțe comerciale.

De aceea, vom protesta și ne vom bucura de acum încolo tot în acel loc împreună cu Mihai-vodă Viteazul, cu Mihai Eminescu – simbolul doctrinei naționale care ne călăuzește în lupta pentru libertatea țării de asuprirea neosclavagistă modernă pentru a fi stăpîni la noi acasă, pe viața și identitatea, pe tradițiile și modul nostru de viață autentic,  pe teritoriu și bogățiile noastre din moși-strămoși, ca oameni liberi din daci liberi.

Dacia nu este de vînzare, nici România. Spiritul dacic a renăscut în oamenii liberi.

Astfel fondarea Partidului Dacilor Liberi s-a făcut și prin protestul ocupației iudeomasoneriei euroatlantice care a distrus economia și armata țării, pentru libertatea valorilor temporale dacoromânești de pretutindeni și îndeosebi a celor care reprezintă identitatea națională, independența, suveranitatea, unitatea și reîntregirea, integritatea teritorială și inalienabilitatea pământului  străbun, pentru democrația și demnitatea uneia dintre cele mai vechi națiuni din Europa, națiunea dacoromână cu un inel identitar continuu de la atlanto-pelasgo-ramano-valaho-sarmato-iliro-scito-tracică la cea dacoromână.

Chemăm pe oamenii liberi de bună credință, adevărații patrioți și iubitori de patrie, oamenii cinstiți, buni și liberi, să ni se alăture în susținerea demersului nostru de a elibera România și Moldova de sub jugul imperiilor moderne Uniunea Europeană, Federația Rusă și N.A.T.O. de sub sclavia nouă în care am fost ademeniți cu așa zisa revoluție din decembrie 1989. De fapt a fost un UN COMPLOT TERORIST, INTERNAȚIONAL, POLITICO-MILITAR, SÎNGEROS, REUȘIT, PUS LA CALE DE U.R.S.S. și S.U.A. ÎMPREUNĂ, CA AGRESORI PRINCIPALI EXTERNI, CU UNELE PUTERI OCCIDENTALE EUROPENE și îndeosebi cu ȚĂRILE VECINE cu noi și AȘA-ZIS PRIETENE, în mod deosebit UNGARIA și fosta IUGOSLAVIE, cu AJUTORUL UNOR COZI DE TOPOR DIN ROMÂNIA, mai ales ALOGENI (EVREI, UNGURI, ȚIGANI, ȘI DE ALTE NAȚIONALITĂȚI), care au sprijinit fățiș AGRESIUNEA EXTERNĂ după cum recunosc și U.R.S.S., și S.U.A., și Ungaria, și Iugoslavia. Agresiunea externă a fost scînteia urmată de UN GENOCID CONTRA NAȚIUNII DACOROMÂNE, precum și alte CRIME CONTRA UMANITĂȚII, CRIME DE RĂZBOI ȘI CRIME CONTRA PĂCII.

Restul, este tăcere. Acum, există drepturi proclamate de a critica, de a fi liber, de a spune ce vrei, dar nu te ascultă nimeni. Banii vorbesc. Ești liber să mori de foame, altfel, faci ce vrei. Cam asta am obținut: libertate, demnitate, democrație…, vorbe! Planul – țintă era dezmembrarea României, desființarea ei ca stat și risipirea națiunii în cele patru zări. Nici azi nu au renunțat la acest plan, dar România distrusă, jefuită, dezarmată, umilită și demoralizată s-a trezit. Feriți-vă de o națiune umilită care își va face dreptate! Veniți cu noi! O națiune-matcă a Europei, cu prieteni precum China și alte țări libere ale lumii, cu BRICS este și va fi nemuritoare!

DacoRomânia va renaște prin adevăr, dreptate, muncă și credință! Trăiască Dacia nemuritoare, liberă și suverană!

Din partea Comitetului de inițiativă,

dr. Geo Stroe, președinte fondator

​Ioan Dănilă, secretar

Bârdan-Raine Gheorghe,

Golescu Mircea,

Pahont Paul

14 Responses to Fondarea Partidului Dacilor Liberi

      Lasă un răspuns

      Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

      *