Se pune în mare pericol existenţa şi viitorul Poporului Român!

În urma unor false acuzaţii, domnul avocat Lucian Bolcaş, un patriot cu o bogată experienţă juridică şi parlamentară, a renunţat la nominalizarea sa ca judecător la Curtea Constituţională a României (C.C.R.). În ziua de 16 decembrie 2013, a fost nominalizat pentru postul respectiv la CCR senatorul Toni Greblă (P.S.D.) cel care, împreună cu senatorul P.D.L. Ion Ruşeţ, amândoi din judeţul Gorj, a semnat şi înregistrat la Senatul României, nu întâmplător în ziua de 25 martie 2009, de Bunavestire, o propunere legislativă de modificare şi completare a Legii minelor, Legea nr.85/2003.

Prin această propunere legislativă se pune în mare pericol existenţa şi viitorul Poporului Român pe teritoriul României! Propunerea legislativă a senatorilor Greblă şi Ruşeţ modifică Constituţia României şi încă şapte domenii reglementate de legislaţia actuală! Ca urmare, Guvernul Boc nu a susţinut adoptarea acestei propuneri legislative care dă dreptul titularilor licenţelor de exploatare a resurselor minerale să-i exproprieze pe toţi cetăţenii şi toate persoanele juridice care se află pe suprafaţa acordată prin licenţă. Peste zece milioane de cetăţeni români sunt în mare pericol de a fi expropriaţi de titularii licenţelor de exploatare a bogăţiilor naturale din România!

În ziua de 27 octombrie 2009, în Senatul României s-a votat, fără niciun vot împotrivă, propunerea legislativă a senatorilor Toni Greblă şi Ion Ruşeţ. Senatorul Toni Greblă este şi co-autor al Raportului favorabil al Comisiilor juridică şi economică din Senat. Co-autorul propunerii legislative de modificare a Legii minelor a scris Raportul Comisiei juridice (unde a fost preşedinte), apoi l-a prezentat în Senatul României şi a votat propria sa propunere, iar în curând vrea să o voteze şi ca judecător al Curţii Constituţionale a României.

De peste patru ani, propunerea legislativă aşteaptă momentul favorabil pentru a fi votată în Camera Deputaţilor şi apoi va începe exproprierea a milioane de români. Cu siguranţă că, legea ce va fi votată în Camera Deputaţilor de majoritatea U.S.L. va fi atacată la Curtea Constituţională. Aici, Toni Greblă, cel care a semnat propunerea legislativă, a întocmit Raportul favorabil asupra ei, a votat-o în Senatul României, o va declara constituţională.

Dacă senatorul Toni Greblă nu renunţă la nominalizarea sa, Poporul Român are obligaţia ca să-l împiedice prin manifestaţii paşnice, pentru a preveni exproprierea în masă a românilor şi alungarea lor din România! Ceea ce nu au îndrăznit comuniştii alogeni în România, în perioada 1945-1989, sunt pe cale să realizeze democraţii alogeni, în perioada 2009-2014, prin exproprierea românilor din România.

Avem convingerea că, Preşedintele României, mass-media, Opoziţia din Parlament şi opinia publică vor sesiza şi bloca şirul de incompatibilităţi în care a intrat, nu degeaba, senatorul Toni Greblă.

Deşteptaţi-vă români, ieşiţi în stradă şi, fără violenţă, blocaţi exproprierea voastră şi nominalizarea senatorului Toni Greblă ca judecător la Curtea Constituţională a României!

Un răspuns la “Se pune în mare pericol existenţa şi viitorul Poporului Român!”

  1. Virgil Costea spune:

    Pe de altă parte am putea avea parte de surpriza abţinerii de la vot a judelui Greblă, având în vedere crasa incompatibilitate în care se va afla. Oare?…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*