Regimul Victor Ponta este de fapt un neo-feudalism!

Zilele acestea m-am gândit foarte mult la absurditatea măsurilor împotriva poporului român luate de Guvernul Victor Ponta, care a înfeudat economia marilor corporaţii internaţionale, dar şi la votul din parlament prin care coaliţia majoritară şi penală a USL şi-a votat, cu complicitatea unor deputaţi PPDD şi PDL, o super-imunitate în faţa justiţiei şi a legii. România începe să semene tot mai mult din punct de vedere al structurii social-politice cu un stat feudal şi nu cu unul membru în UE. Asistăm astăzi la resuscitarea unei mentalităţi medievale în politica românească. Guvernul PSD, în special, reaşează societatea pe o strutură neo-feudală. Să ne reaminitm faptul că în evul mediu exista o clasă supra-pusă minoritară: aristocraţia, care nu plătea taxe şi impozite, avea cele mai importante bogăţii: economice, comerciale şi funciare şi membrii ei erau deasupra legilor marii mase de poporeni: ţărani şi târgoveţi, care duceau povara birurilor şi cu sabia lui Damocles deasupra capului osândele severe a tribunalelor feudale.

Parlamentarii USL au votat în marţea neagră ca aleşii să fie imuni faţă de organele de aplicare a justiţiei în general: DNA, ANI, DIICOT etc. Ei au mai votat un cod penal prin care parlamentarii să nu mai fie acuzaţi de ceea ce ei fac toată ziua: trafic de influenţă pe bani publici şi privaţi. În urma acestui vot din parlament clasa politică în general redevine o castă aproape medievală situată deasupra legii, un fel de aristocraţie cu privilegii superioare faţă de oamenii de rând, adică majoritatea cetăţenilor României. Marţea trecută, prin votul parlamentarilor, s-a suspendat indirect şi Constituţia României. Avem deja două categorii de cetăţeni, lucru care încalcă Constituţia şi egalitatea în faţa legii: o clasă politică parlamentară, cetăţeni cu drepturi superioare, care nu răspund în faţa justiţiei şi a nimănui de fapt şi restul populaţiei majoritarre, la care li se aplică toate rigorile legii. Premierul Victor Ponta şi clica sa pesedistă a reuşit să arunce România într-un nou ev mediu. Peste câţiva ani, istoria va scrie despre regimul Victor Ponta ca de unul neo-feudal, o excrescenţă medievală în mijlocul UE şi în secolul 21. Guvernul USL din punct de vedere juridic şi al structurii sociale ne-a reîntors cu 500 de ani în urmă.

4 răspunsuri la “Regimul Victor Ponta este de fapt un neo-feudalism!”

 1. Romania treseste-te !!!! spune:

  Rusine sa le fie celorlalti nepasatori din celelalte orase ale tarii !!!! se protesteaza la Bucuresti , se stiga:Ce vrem noi e si pentru voi !!! si ei mai stau comozi acasa si privesc telenovele a la Suleiman, iar Dictatura USL sa instalat linistita, domnilor intelectuali, doctorii si toti cei cu scaun la cap sunteti niste lasii sa va fie tuturor rusine ca stati nepasatorii si asistati la vinzarea tarii si tradare si nu va urniti, nu va mobilizati sa taiem raul de la radacina impreuna. Ne vrem tara inapoi !!!!!

  • Orasul Abrud se vrea sters de pe harta Romaniei dar noi spunem NICIODATA . spune:

   Nenorocitului de proiectant din orasul Abrud cu dedicatie speciala , MARS JAVRA SAU PUI DE IUDA !!!!!! VI CU PROPUNEREA SA FIE ACEST ORAS INUNDABIL STERS DE PA HARTA IN FAVOAREA RMGC ? CARE A OFERIT PRIMARIEI DIN ABRUD MITA SA FACA GENOCID CU CITEVA MII DE OAMENI, CARE TRAIESC ACOLO ADICA AU DAT SPAGA 2 MILIARDE LEI VECHI PRIMARIEI , IAR TU JIGODIE- PROIECTANT, AI TUPEUL SA FACI PROPUNERII DE GENUL ASTA INCA O DAT MARS NENOROCIT TRADATOR CE ESTI IMBATAT DE ZORNAITUL ARJINTILOR PRECUM IUDA , IN ARDEAL ESTE O ZICALA : DE TE-AR TRAZNI DIN SENIN IUDA TRADATOR CA ESTI O RUSINE SI O BUCATA DE NIMIC SA-TI VINZI SUFLETUL SI NEAMUL !!!!!

   • Ca cetatean roman protestez impotriva abuzurilor facute de catre jandarmeria romana !!!! spune:

    Se comenteaza despre orice dar nimeni nu scrie ce e actual adica jandarmeria romana ce face ? au luat romanii la omor, oamenii protesteaza sint nemultumiti si satui de suferinta si umiliri din partea plagiatorilor si interlopilor (politicienii) .HUUUOOOOO JANDARMERIA ROMANA !!!!!! da se striga pe strazile Bucurestiului seara zilei de 21.12.13, sursa:( Nasul.Tv) Si voi sinteti romani sluga la stapini, DA DAR MAI SINTETI O RUSINE NATIONALA SI NISTE ELEMENTE FARA CONSTIINTA , toti romanii si din tara si de peste hotare ar trebui sa ne alaturam echipei Nasul.Tv, care cere demisia sefului Jandarmeriei romane si bine face pentru ca in Romania este democratie atunci asa sa fie, si nu dictatura politienesca si plagiatori, care fac abuz de putere pentru ca unii naivi iau votat pentru (o sarsana plina cu malai sau fasole cu ciolan) noi ceilalti care nu luam parte la ciolanul lor plin de putregai protestam impotriva dictaturii jandarmeriei si abuzurile acesteia impotriva cetatenilor romani. AFARA DIN PUNGESTI !!!!!!!!!!!!! ATI TERORIZAT SATUL INTREG SI COPII CARE SINT TRAUMATIZATI DIN CAUZA ABUZURILOR SI AMENINTARILOR VOASTRE. Domnului presedinte Basescu o intrebare : CUM AR FI DACA NEPOTICA DV:PE CARE O IUBITI PESTE MASURA ASA CUM VA TOT LAUDATI;AR TREBUI SA INDURE CE INDURA ACEI COPII DIN PUNGESTI ? nu va pasa nu ? se poate dar noua celorlalti romani ne pasa si noi avem copiii !!!!! tuturor celor care sunt de vina vi se cere doar atit D-E-M-SI-A !!!!!

 2. George Petrovai spune:

  Cu precizarea ca parlamentarii si guvernantii romani de-acuma, dincolo de paralela facuta, n-au nimic in comun cu aristocratia. Ei sunt cineva pentru ca sunt niste banditi mincinosi. Altminteri sunt niste nimeni (nebish in ebraica).
  De aceea, a le spune baroni celor mai mari raufacatori dintre ei, mi se pare a aduce o nemeritata atingere acestui titlu nobiliar.
  De ce sa fie rasfatati in fel si chip niste pungasi ordinari? Sa le spunem asa cum faptele ii definesc si cum de-a pururi trebuie sa ramana in constiinta acestui neam batjocorit. Ca in istorie vor intra doar ca exemple de care romanii trebuie sa se fereasca de-acuma incolo ca de foc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*