Revenirea la Naționalismul de anvergură!

România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil. Așa începe primul articol al Constituției. Însă, cum Constituția a fost scrisă să fie încălcată, la fel ca toate legile, de către cei care se cred mai presus de orice lege, meschinii noștri guvernanți, care, în 23 de ani, au transformat statul românesc într-o enclavă multinațională, acordă, cu generozitate incriminabilă, grupurilor etnice minoritate drepturi excesive în detrimentul majorității românilor autentici. Iar felurite Ong-uri, finanțate de evreimea sionistă slugărnicită de către guvernanții noștri trădatori, ajută și încurajează minoritățile etnice să ceară drepturi nejustificate, contrar prevederilor constituționale. România este singura țară în care riști să fii amendat dacă pronunți substantivul comun atestat de DEX, ”țigan”, cu toate că acesta este denumirea etniei cu pricina (cu multe pricini…), care crează cea mai mare deformare de imagine a națiunii române în lume, o percepție ireparabilă… Mă întreb: vor fi trași la răspundere guvernanții pentru această blasfemie națională? Asocierea românilor cu țiganii în țările europene s-a generalizat, iar confrații noștri romanii suportă rușinea și consecințele pe nedrept. Se știe că mai bine de jumătate din numărul infractorilor cu marca ”român” sunt tigani.

Mafia țigănească a monopolizat infracțional toate marile orașe ale țării. Timișoara, primul oraș martir în lupta împotriva comunismului, a fost „confiscate” de clanurile tigănești care fac legea și dictează, terorizând românii, amenintându-i, speculându-i, șantazându-i, cămătărindu-i, scoțându-i din locuințe. Cu ajutorul autorităților corupte din primărie și justiie au confiscat centrul orașlui cu cele mai importante și scumpe clădiri, o situație fără precedent. Este de înțeles că există o conspirație veche a cercurilor oculte împotriva românilor, din păcate greu acceptată de majoritatea celor manipulați prin mijloacele de (dez)informare, cercuri care, prin campanii mediatice agresive, susțin interesele etnicilor. Românii sunt umiliți, îngenunchiați, discriminați, batjocoriți în propria țară de către dușmanii românismului, camuflati în zeghe românească, având nume false.

Serviciul român de securitate ințesat de trădatori, puși în slujba sionismului, supraveghează, interceptează și contracarează cu zel orice încercare a românilor naționaliști, iubitori de țară, de a lupta pentru unitatea și solidarizarea națiunii. Naționaliștii sunt hărțuiți, provocați, amenințați, dezbinați, sabotați și li se închid site-urile, bloggurile, paginile de Facebook de către agenții diversioniști infiltrați. Prin campaniile mediatice de denigrare, acesti naționalișți sunt numiți calomnios „naziști, fasciști, teroriști, extremiști, elemente periculoase, atentatori la siguranța național”, în timp ce adevarații infractori sunt protejați prin lege. Urmașii evreimii comuniste torționare, amenință cu desființarea singurelor forme de opoziție. Unde ne  sunt drepturile democratice mult invocate? A devenit un delict să îți manifești dragostea pentru țară și să faci cunoscute adevărurile crude care nimicesc ființa noastră națională. Teroarea psihică este propagată  mediatic intens, pentru a le inocula celor care nu se lasă manipulați, ideea falsă că lupta cu sistemul este imposibilă.

Comportamentul antisocial a țiganilor, refuzul de a se integra în societate, cu toate că beneficiază de programe europene gratuite de integrare, cât și de tot felul de facilităti legiferate prin ordonanțe de guvern, ne indreptățesc să îi considerăm un real pericol pentru țară, o tară… Reprezentanții lor oficiali, sustinuti de  către cei neoficiali – se știu ei aceia,  alogenii, urmașii comuniștilor -,  revendică drepturi fără justificări cu acoperire, simulează preocupare pentru problema reală, deși sunt beneficiarii programelor speciale de finațare a integrării, sustținute de U.E., dar banii ajung întotdeauna în conturile celor avizati cu răspunderea, care mint că sunt discriminați atunci când li se impută faptele penale și contravenționale ale celor pe care îi protejează. Românilor li se amintește sugestiv mediatic și agresiv în plan real, că ei nu mai reprezintă majoritatea care ar trebui să se bucure de drepturile integrale de cetățeni autentici. Este cât se poate de evident acest aspect dezastruos. Câți români nu se plang că au fost agresați, amenințați cu moartea, maltratați, răpiți, sechestrați, deposedati de bunuri și locuințe de către mafia țigănească, fără să fie protejati de lege?! Întotdeauna, plângerile se „soluționează” cu amânări, oamenii legii (fără-de-lege…) acționând doar interes propriu și în complicitate cu interlopii. Rețelele de crimă organizată, prostituție, droguri, confiscări imobile și câte alte nemernicii  sunt mână în mână cu procurorii și judecătorii corupți, care, la ordinul guvernanților mușamalizează faptele grupărilor infracționale și îi absolvă pe autori de orice vină. Chiar dacă mai există polițiști și procurori, cu mici excepții, care nu se lasă corupți, încercând să soluționeze corect dosarele, aceștia, în  cele din urmă, sunt santajați, amenintați de cătreșefi și scoși din funcții. Mafia țigănească, în cârdășie cu cea politică (mai ales evreiască) este  similară, prin modul de a acționa, faimoasei mafii italiene.

Există, oare, ONG-uri care să apere drepturile românilor, tradițiile românești sănătoase, naționalismul sănătos, autentcitatea sănătoasă a românilor? Televiziunile mogulilor nu mai încetează cu intoxicarea și imbecilizarea maselor. Nu există programe tv în care să nu fie denigrate valorile românești – familia, ortodoxia, nationalismul, normalitatea morală, educațională și sexuală  – iar manifestările nefirești, cum sunt homosexualitatea, pseudo-vedetismul, (in)cultura țigănească, manelismul, prostituția, limbajul mizerabil, etc., sunt promovate obsesiv la orice oră din zi și noapte.

Ziua Națională a României este prilej pentru tigănimea manelistă să umple platourile tv, mai mult, și-au permis să manelizeze Imnul României, iar fel și fel de pițipoance și africani dansează lasciv,  batjocoritor, cu drapelul României înfășurat pe părțile rușinoase, fără rușine. Desigur, majoritatea imbecilizaților nu conștientizează situația  gravă în care se complac. Absolvenții de facultăți nu au dreptul la un loc de muncă sau la vreun venit  minim de întreținere, dar țiganii se bucură de ajutor social și programe sponsorizate de guvern, drept răsplată pentru prolificitate și îndeplinirea planului de țiganizare a țării.

În câțiva ani, noi românii, vom fi depășiți numeric și asimilați de către o populație străină de neamul nostru, ai cărei strămoși ne-au fost robi cândva. Țiganizații sunt cei mai periculoși, deoarece, împreună cu țiganii autentici, alcătuiesc acea majoritate care a confiscat drepturile cetățenilor. Pe de altă parte, etnicii unguri revizioniști, sprijiniți de sioniști și de mafia politică și oligarhică, acționează în paralel împotriva românilor. Simbolurile naționale ne sunt batjocorite, personalitățile istorice defăimate sub ochii noștri în numele aceleiași propagande mincinoase, deșănțate, și a toleranței etnice. Binecunoscutul caz al dementului revizionist Csibi Barna, care a spânzurat ostentativ păpușa  unei ilustre figuri istorice romanesti, revoluționarul Avram Iancu, ar fi trebuit să se soldeze cu pedepsirea exemplară în conformitate cu legea. Într-o altă țară, spre exemplu una nemusulmană, unde legile sunt mai puțin aspre, de pildă Serbia, o astfel de faptă ar fi fost pedepsită sever. Or, faptul că instigatorul ungur nu a fost sancționat, ne confirmă adevărul că revizioniștii sunt protejați prin intermediul reprezentanților din conducerea statului, în schimbul suportului electoral. Acesta este doar unul dintre cazurile abuziva de încălcare a legii privind drepturile și responsabilitățile cetățenești.

În județele în care maghiarii sunt majoritari, românii sunt oropsiți întocmai ca pe vremea stăpânirii austro-ungare și a prigoanei hortiste. Elevii de liceu și profesorii români care își manifestă sentimentele de patriotism sunt terorizați, amenințați și brutalizați în propria țară. Provocările maghiare nu au limite. Marșurile pentru autonomie se înmulțesc și devin tot mai periculoase pentru integritatea statului. Aceste semnale ar trebui să ne îngrijoreze și să ne determine să acționăm  ferm pentru împiedicarea unor astfel de manifestări. În conflictul violent  dintre români și maghiari regizat în 20 martie 1990 la Tg-Mureș, atrocitățile maghiare au fost mușamalizate, iar românii au fost scoși, pe nedrept, răspunzători   pentru diferendul care îi îndreptățea să acționeze .

Nenumăratele acte de crimă împotriva românilor, din trecutul mai îndepărtat și mai apropiat, de către acești huni sălbatici, sosiți pe pământul nostru din stepele Asiei, la un mileniu după formarea noastră ca popor, le trădează caracterul inuman, feroce,  ca și cel al țiganilor și evreilor, bunii lor prieteni…! I-am primit, i-am pripășit pe lângă noi, s-au hrănit din pâinea noastră și ne-au răsplatit și ne răsplătesc cu ură și batjocură. România nu a avut și nici nu are vreun stat din lume prieten. În țările vecine, comunităților românești nu li se acordă un minim elementar de drepturi, confrații noștri sunt amenințați cu asimilarea  forțată de către majoritate, sunt uitați de autorități si frații lor de dincoace de graniță, care trăiesc, de altfel, același nefericit experiment împotriva destinului firesc al unei națiuni cu o vechime de câteva milenii în istorie. În falsa democrație de un sfert de veac ni s-au confiscat toate drepturile, identitatea națională, țara întreagă cu resursele și bogățiile moștenite de la strîmoși și Dumnezeu, dreptul la serviciile sociale și am devenit străini în  propria țară. Confirmarea acestui dezastruos deznodământ nu mai lasă urme de îndoială. Sionismul distructiv și-a îndeplinit aproape în totalitate misiunea de a transforma România în a doua Palestina. Fiii  aleși ai lui Israel au cumpărat România, după cum a afirmat reprezentantul lor, fostul ministru Shimon Perez într-un discurs. O ultimă șansă de a mai schimba ceva este revenirea la naționalismul ”blamat”: naționalismul  de anvergură, în spiritul credinței ortodoxe în adevăr și adevăratele libertăți și valori creștine. Conștiința colectivă a românilor, încă în dormitare, trebuie să se retrezească și să ne oblige să acționăm pentru redobândirea drepturilor de care am fost deposedați cu nemernicie de către ordinarii strategi ai noii ordini mondiale prin care vom fi zdrobiți ca națiune.

2 răspunsuri la “Revenirea la Naționalismul de anvergură!”

 1. enache spune:

  Pai pana la urma tu ii blamezi mai mult pe romani,care au fost,sunt si vor fi un popor fara nici un pic de sirea spinari.Zici ca unguri de 1000 de ani ne-au cotropit,si ca noi eram aici de inca 1000 de ani.Dar de cati ani e nevoie ca un popor sa se intareasca in asa fel,ca de exemplu sa opuna rezistenta asa ziselor „hoarde”.Daca nici o mie de ani nu sunt de ajuns, atunci vai de noi.De unguri nu mie rusine,fiindca,in Bazilica Sf. Petru din Vatican e o placa comemorativa cu incoronarea in anul 1000 e.n. al lui Sf.Stefan,primul rege crestin al ungariei.Cu vrun rege roman,nu am vazut nici o placa,si in afara de Decebal,Burebista si Traian,pina in 1300-1400 nu stiu de nici un rege roman.
  A,ai dreptate,ne-au cotropit unguri,si ei dominau acest teritoriu.1000 de ani.
  Dar acum dupa 1000 de ani de prezenta in acest spatiu,nu au dreptul sa ceara nimic.Ar trebui sa taca,si sa fie slugile romanilor,sa fie cu capul plecat.
  Ei,dar ungurul nu e roman.Numai romanul a stat,sta,si va sta mereu cu capul plecat in fata tuturor din europa,fiindca acest lucru deja e genetic,fiindca are o istorie gresita,mincinoasa,impusa de regimul comunist,si nu se poate regasi in istoria europei.Cu toate ca are 2000 de ani! Unguri au un loc bine stabilit in cultura europeana,nu trebuie sa le fie rusine,ori unde calatoresc.Da,au fost barbari,ca si alte nenumarate natii din europa,dar au ajuns pana in Spania,papa a iesit in intampinarea lui Attila la Roma, au 11 premiati Nobel,au o tara intotdeauna mai prospera ca Romania,cu toate ca e stepa,fata de noi,care nu stiu ce NU avem,s.m.d.p.
  Nationalismul acesta ieftin nu se bazeaza pe nimic,crede ma,fiindca suntem o tara de fricosi,care ne-am vinde si mama pe catva euro. Poate si lui Attila am vandut tara,trebuie cautat in cadastru.Ca pe Mihai Viteazu l-am omorat cu mana noastra,pentru un pumn de aur,det de Basta.
  Dar asta suntem noi,in loc sa incercam sa intelegem un popor,sa ne apropiem de el,ii numim barbari,nespalati,urati,necivilizati. Oare s-au spart toate oglinzile din aceasta tara? Si va pun o intrebare,oare cine erau mai barbari,romani,cu turnnirurile de gladiatori,animale salbatice, crestini aruncati la animale salbatice,si omorati in ring,sau Barbari. Ganditi-va!

 2. elchee spune:

  Ai scris un articol de nota 10 .Este numai adevar in el ,ai mare dreptate ,dar natioanlismul blamat cum i zici tu ,are foarte mici sanse sa apara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*