Starea națiunii române și a Uniunii Europene și unele acțiuni de viitor ale P.R.E.

Față de actuala stare a națiunii dacoromâne și față de starea Uniunii Europene, conducerea Partidului României Europene, reprezentată prin președintele fondator, este împuternicită să declare următoare:

1. România europeană, după evenimentele din 1989 (care sunt definite de Academia DacoRomână ca fiind un complot terorist, internațional, politico-militar, sîngeros, reușit, pus la cale de U.R.S.S. și S.U.A. împreună, ca agresori principali externi, cu unele puteri occidentale europene și îndeosebi cu țările vecine cu noi și așa-zis prietene, în mod deosebit Ungaria și fosta Iugoslavie, cu ajutorul unor cozi de topor din România, mai ales alogeni (evrei, unguri, țigani și alte naționalități), care au sprijinit fățiș agresiunea externă după cum recunosc și U.R.S.S., și S.U.A., și Ungaria, și Iugoslavia. Agresiunea externă a fost scînteia urmată de un genocid contra națiunii dacoromâne, precum și alte crime contra umanității, crime de război și crime contra păcii), a devenit o colonie a UE și SUA, condusă de un guvernator fost președinte demis de popor, și un regim antinațional care coabitează cu acesta, un experiment social economic al ocultei mondiale iudeo-masonice care a distrus tot ce era mai bun în țară. Restul, este tăcere. Acum, există drepturi proclamate de a critica, de a fi liber, de a spune ce vrei, dar nu te ascultă nimeni. Banii vorbesc. Ești liber să mori de foame, altfel, faci ce vrei. Cam asta am obținut: libertate, demnitate, democrație…, vorbe!

Planul – țintă era dezmembrarea României, desființarea ei ca stat și risipirea națiunii în cele patru zări, dar, fiind o națiune care a reacționat atipic, am scăpat cu granițele întregi, dar nu în cele ale României Întregite care ni se cuveneau, economia a fost pulverizată de complotiști, iar armata dezarmată de noii prieteni care, din protectori, ne-au devenit stăpîni. Din țară fără datorii, am rămas nu numai fără economie, dar și cu datorii de peste 100 de miliarde de euro și deposedați de resursele noastre naturale și cu patru milioane de români dislocați în afara granițelor să muncească pentru alții.

2. Cît privește starea Uniunii Europene, nici aceasta nu e strălucită. Lipsită de perspective, de resurse și virusată de decizii antinaționale, iudeomasonice, stă să se prăbușească cu criză cu tot.  Pare mai degrabă un proiect masonic evreiesc în mîna unor bancheri lacomi, o himeră neocomunistă. Este semnificativ faptul că, recent, J.M. Barroso, președintele Comisiei Europene (numit temporar în funcție, în fapt, un fost bolșevic troțkist),  a ținut în fața Parlamentului European întrunit la Strasbourg un discurs despre starea U.E.. A vorbit despre punctul în care se află criza, situația economică-socială, dificultățile momentului, provocările economice și politice, soluțiile și principiile după care Uniunea ar urma să evolueze. El a găsit în fond că e nevoie de mai multă integrare, de modificarea tratatelor, de europenizarea partidelor politice și de supraveghere bancară. Discursul trasează liniile pe care Europa le va urma în următorii ani, într-un moment în care criza catalizează integrarea statelor și crearea unei Europe mai unite în fața globalizării.

Recunoaște că în ultimii 4 ani a luat decizii pentru a face față crizei, dar că nu i-a convins pe cetățeni, nu a convins piețele. Mai mult susține că au fost prea multe decizii luate la summit-uri centrale, pentru ca a doua zi aceiași oameni să le submineze. Recunoaște că aceste întîlniri la nivel înalt sunt un fel de meciuri de box între actorii politici ai U.E. care nu respectă nici măcar deciziile pe care chiar ei le-au luat. Să fie acesta începutul sfîrșitului iluziilor europene? Cei mari nu le respectă, dar obligă pe cei mici să le execute.

El crede că  Europa are nevoie de o noua direcție care nu poate fi bazată pe idei vechi. Care ar fi ideile vechi și care ar fi cele noi cu care vrea să schimbe Europa? Consideră că globalizarea cere mai multă uniune, mai multă integrare și mai multă democrație întru cît în secolul 21, până și cele mai mari țări europene riscă să fie neînsemnate pe lângă țări ca S.U.A. și China. Ar fi timpul să punem punct inactivității, adică, trebuie să creăm o piață la nivel european, să explorăm principiile ecologice, să susținem inovația, dezvoltarea, cercetarea și educația,  o coordonare mai bună a taxelor care ar fi spre folosul tuturor țărilor membre  printr-un buget european dedicat reformelor și investițiilor.

Ar mai fi nevoie de ținte sustenabile (pe care nu le putem atinge dacă nu suntem competitive), de susținerea coeziunii socială. Implicit, recunoaște că modelul social european este mort, deși nu vrea să fie de acord cu acest adevăr. În ceea ce privește Grecia, condiționează disponibilitatea ei de-a continua reformele, de rămînerea ei ca membru U.E.

Dar cele mai uimitoare opinii sunt cele despre mecanismul de supraveghere bancară și despre uniunea politică. Susținînd că deciziile economice ale unui stat influențează alte state in argumentarea creării unui mecanism de supraveghere în domeniul bancar la nivelul întregii Uniunii, nu mai vrea coordonare, ci chiar comandă pentru toate băncile, adică un diktat german. Prin urmare, o reforma economică combinată cu o unitate bancară și monetară. Iată care ar fi pașii ce trebuie făcuți, concomitent cu întărirea rolului Parlamentului european: apariția unui fel de himeră de partide transnaționale, adică un Comintern iudeoeuropean, unele partide unice la nivel european care să execute ceea ce centrul supranațional crede că trebuie. Adică o dictatură politică extranațională, ultraeuropeană, multinațională în care partidele naționale trebuie să execute ordinele unei clici multinaționale, arbitrare, că ar fi bine pentru toate națiunile.

Mai zice ca să nu mai recunoaștem că dezbaterile au loc în primul rînd între partidele naționale ci de sus in jos, și că trebuie întărit rolul partidelor europene pentru dezbaterea paneuropeană. El cer partidelor să accepte acest pas pentru a europeniza alegerile naționale. Nu știu cine se crede domnia sa că este dar este evident că i s-a urcat la cam dictatura contra interesului național, contra națiunilor suverane. Și mai cere – chiar pînă acolo s-a ajuns – să se trimită misiuni militare de stabilizare în Siria, în afara competentelor U.E. – iată internaționalismul european de tip troțkist în acțiune!

Dar cea mai antieuropeană solicitare este modificarea tratatelor. Iată ce zice: vă cer o federație de state naționale! Să nu știe Barosso că națiunile și statele Europei au o puternică identitate națională și culturală și că este inadmisibil și imposibil modelul S.U.A. sau U.R.S.S. în U.E? Nu-i ajunge puterea pe care o are în cadrul uniunii pe linie financiară, economică și politică, existentă în cadrul tratatelor actuale, vrea  modificări ale tratatelor și instigă să se înceapă modificările necesare, vrea un supra stat, bazat pe un model în care, până la alegerile parlamentare viitoare, din 2014, nimeni nu va fi forțat să intre, nimeni nu va fi forțat să rămână în afară, dar viteza cu care se va face nu va fi dictată de cei mai lenți. Vedeți, după ce au distrus România vor altceva, nu le este de ajuns…ne invită sa ieșim daca nu vrem ce vrea el. Și, în fine, spune că am avea nevoie de o federație de state. Ce e asta? Uniunea Sovietică redivivus? El identifică un obstacol: suveranitatea națională. Ori nici Franța, nici Germania nu renunța la propriile suveranități ale națiunilor lor,  de dragul U.E nu se risipesc. De ce să renunțe România? Națiunile libere și democratice ca entități socio-economice, lingvistice, militare, cultural-educaționale și psihomorale sunt fundamentele unei Uniuni Europene viabile, bazate numai pe cooperare egală și pe decizii luate democratic în unanimitate verificate prin referendumuri naționale, libere și deschise, nu prin decizii supranaționale, aberante, luate în structuri extranaționale.

Față de cele de mai sus Partidul României Europene este împuternicit să declare următoarele:

A. Starea U.E. tinde spre dizolvare prin sinucidere din perspectiva forțării federalizării Europei care este o himeră. Cine vrea așa ceva vrea desființarea U.E., iar daca aceasta se va împlini va fi sfîrșitul U.E., al Europei – leagănul culturii și civilizației universale.

1. P.R.E. nu susține nici una din ideile extraterestre ale lui Barosso care nu este vocea națiunilor libere, ci se face purtătorul de cuvînt al marii finanțe oculte iudeo-europene și neofasciste, unei clici supranaționale lacome și imperiale, antinaționale și antieuropene care vor să însclavizeze națiunile europene și să le dizolve statele naționale ca instrumente politice prin care națiunile își susțin de veacuri identitatea, suveranitatea, independența, existența liberă.

2. P.R.E. este pentru o Europă a Națiunilor Unite, pentru decizii naționale în consens european și cere dlui Barosso să demisioneze de îndată. Propunerile sale duc spre prăbușirea U.E. și dizolvarea ei iar națiunile libere europene nu vor urma niciodată această cale.

3.Continuăm să susținem că națiunile și statele din Uniunea Europeană sunt singurele care pot hotărî viitorul acestei construcții comune bazate pe cooperare egală în virtutea propriei lor suveranități și că orice organism sau structura suprastatală este nulă și neavenită azi și pentru totdeauna.

4. Partidele politice pe baza doctrinelor lor sunt subiecte de drept național și nu suprastatal. Altfel, ar deveni simple instrumente de manipulare, biete sindicate ale unui clan mafiot european, conduse de cîțiva mafioți aventurieri ambițioși, fără de țară, care nu reprezintă pe nimeni.

P.R.E. nu  vrea ca U.E. să devină o nouă Uniune Sovietică – o dictatură a unei clici supranaționale care să dicteze peste capul națiunilor însclavizate, clan care să ia decizii arbitrare de regionalizare, de dizolvare a statelor naționale și de risipire a națiunilor europene!

5. Partidul României Europene nu susține această sinucidere a spiritului democratic european, iar dacă nu va reuși să schimbe orientarea europeană în sensul egalității suverane a națiunilor europene, nu se va alia cu partide transeuropene cominternisto-troțkiste, ci va fuziona cu Partidul Dacilor Liberi D.L. în scopul înfloririi națiunii dacoromâne libere și suverane.

În lume există multe țări, dar fiecare partid, fiecare om politic responsabil  are o singură patrie. Națiunea este și va rămâne multe milenii cea mai puternică entitate a umanității.

Europa nu este o patrie, ci o uniune a națiunilor libere, egale și suverane.

B. Avînd în vedere starea reală a națiunii dacoromâne:

1-Afirmăm că singura doctrină adevărată este doctrina națională a națiunilor europene libere și suverane.

2. Constatăm că nici azi dușmanii României, inclusiv cei din Uniunea Europeană și din zona euroatlantică, nu au renunțat la planul dezmembrării și risipirii țării noastre și vom apăra mai departe valorile naționale tradiționale, identitatea, unitatea și suveranitatea națională.

3.Este evident că, deși virusată, slăbită, abandonată de prieteni falși, guvernată prin interpuși, furată prin dictat și șantaj de resursele solului și subsolului, acuzată pe nedrept de holocaust și alte crime pe care nu le-a săvîrsit, trădată de lideri iresponsabili, România a reușit să rămână cu granițele postbelice și își urmează idealul reîntregirii prin forțe proprii.

4. România este în faliment, deși nici un politician corupt nu îndrăznește să recunoască această tragedie în care toți conducătorii postdecembriști ne-au adus, se împrumută și trăiește din datorii de pe o zi pe alta, este distrusă, jefuită, dezarmată, umilită continuu.

Totuși, cu toate că este cam tîrziu, România s-a trezit din anestezia administrată prin complotul reușit din decembrie 1989.

Feriți-vă de o națiune umilită care își va face dreptate!

5. România, după de a fost devastată și deposedată de avuțiile sale, este obligată de către aliații euroatlantici să iasă din UE și NATO și să se orienteze spre o alianță cu țările BRICS și în special cu China.

C. Față de aceste realități interne și externe conducerile reunite ale Partidului României Europene, ale Blocului Unității Națiunii – ale Gărzii DacoRomâne, și ale Academiei DacoRomâne își propun următoarele acțiuni:

1. Continuarea strîngerii de semnături pentru fondarea noului partid PARTIDUL DACILOR LIBERI – D.L.

2. Convocarea Congresului extraordinar al PARTIDULUI ROMÂNIEI EUROPENE – P.R.E. în jurul datei de 24 ianuarie 2014 la București, concomitent cu congresul de constituire al Partidului Dacilor Liberi, a Blocului Unitatea Națiunii, a Gărzii DacoRomâne și a Senatului Academiei DacoRomâne, precum și o Alianță națională formată din PRE, D.L. și alte partide neparlamentare care nu au participat la distrugerea țării.

3. Pregătirea campaniei electorale pentru alegeri europarlamentare la care sa participe pentru prima dată și P.R.E.

4. Pregătirea Partidului Dacilor Liberi pentru alegeri generale anticipate atît locale, cît și parlamentare și prezidențiale.

5. Membri de partid, membrii BUN și ai Academiei DacoRomâne se vor implica mai mult în acțiuni dinamice pentru libertatea și demnitatea națiunii și cetățenilor români din țară și din diaspora.

6. Desfășurarea de sesiuni, tipărirea de cărți, reviste pentru conștientizarea stării de rezistență culturală și de consolidare a spiritului civic, militant, pentru renașterea patriotismului autentic dacoromânesc.

7. Suntem alături de protestatarii care apără țara de cianurile din proiectul Roșia Montană și de exploatarea prin fracturare hidraulică a gazelor de șist. Susținem întru totul Proclamația de la Marea Adunare a Moților din Cîmpeni din 19 octombrie 2013. România continuă lupta pentru eliberare, reîntregire și suveranitate națională cu adevărat.

8. Chemăm și celelalte componente ale societății românești alături de noi și ne alăturăm tuturor acelora care vor iniția ample acțiuni de protest împotriva regimului Băsescu-Ponta, mergînd pînă la greva generală în toamna acestui an și pentru organizarea de alegeri libere, anticipate, cît mai curînd posibil.

Veniți cu noi! O națiune-matcă a Europei, cu prieteni precum China și alte țări libere ale lumii, este nemuritoare! DacoRomânia va renaște prin adevăr, dreptate, muncă și credință!

Președinte fondator al P.R.E.

Dr. Geo Stroe

Lasă un răspuns