Lagărul de exterminare România! Vor dispărea Roşia Montana şi Abrudul?

Începând din 22 decembrie 1989, în România a fost pus la cale cel mai mare Holocaust din istoria omenirii. El se desfăşoară pe baza unui plan diabolic împotriva Poporului Român, urmaş al Poporului Primordial, în Dacia Edenică. Locul de desfăşurare a Holocaustului împotriva românilor este lagărul de exterminare numit România unde, asasinii economici şi asasinii politici străini şi fără Dumnezeu, susţinuţi de cei care au cetăţenia română şi de cozile de topor româneşti, au trecut la marea ofensivă.

În cadrul acesteia, în toamna acestui an şi în anul 2014, sunt prevăzute şi au început să se desfăşoare simultan numeroase acţiuni vizând realizarea următoarelor obiective: exploatarea gazelor de şist prin fracturare hidraulică în numeroase localităţi din toate judeţele; exproprierea românilor şi alungarea lor din România, de către titularii licenţelor de exploatare a substanţelor minerale utile, în baza modificărilor şi completărilor la Legea minelor, Legea nr.85/2003, propuse de PSD şi PDL şi votate de toţi senatorii în ziua de 27 octombrie 2009. Propunerea legislativă a PSD şi PDL aşteaptă votul final în Camera Deputaţilor, după care marea majoritate a cetăţenilor României îşi pierd dreptul de proprietate, vor fi expropriaţi şi vor primi mici despăgubiri de la titularii de licenţe; obţinerea cadrului legal, prin vot secret în Parlament, pe proiectul de lege privind afacerea penală Roşia Montană care urmăreşte scoaterea integrală din România a concentratului minier din cel mai mare şi valoros zăcământ din Europa, prin folosirea a 150 milioane kg dinamită, producerea a peste 3.000 de cutremure devastatoare şi utilizarea a 200 milioane kg cianură; vânzarea pământului strămoşesc românesc la străini şi apatrizi, la preţuri derizorii. România urmează să fie prima şi singura ţară din Europa care acceptă renunţarea la părţi însemnate din teritoriul naţional, fără aprobarea Poporului Român dată prin referendum; împroprietărirea ilegală a Ungariei, a persoanelor juridice şi a persoanelor fizice maghiare cu peste 50 la sută dintre imobilele din Ardeal. La această politică de stat a Ungariei se adaugă acordarea cetăţeniei ungare, în mod gratuit, la peste cinci milioane de români get-beget, până la sfărşitul anului viitor.

În lagărul de exterminare numit România, acţionează în voie firma RMGC care a ajuns la un Acord cu Guvernul Ponta II privind unele măsuri aferente exploatării minereurilor auro-argentifere din perimetrul Roşia Montană. Acest Acord face parte din proiectul de lege al RMGC, însuşit fără nicio modificare de către Guvernul Ponta II şi aflat în aceste zile în atenţia Comisiei speciale pentru afacerea penală Roşia Montană. Parchetul şi Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) refuză să se autosesizeze şi să înceapă cercetările penale împotriva persoanelor vinovate de numeroasele infracţiuni aduse la cunoştinţa Comisiei speciale parlamentare de către mulţi dintre cei invitaţi şi audiaţi.

Fără ca în Parlamentul României să fi votat proiectul de lege pe care RMGC l-a impus Guvernului Ponta II s-a ajuns într-o fază extrem de periculoasă privind existenţa şi viitorul localităţilor Roşia Montană, Bucium, Abrud şi Câmpeni. În mare secret pentru locuitorii din această parte a Munţilor Apuseni, dar cu ştiinţa primarilor din aceste comune şi oraşe, firma RMGC le-a virat în contul primăriilor sume cuprinse între 40.000-100.000 euro cu care să poată achita Planurile Urbanistice Generale (PUG-uri) şi Planurile Urbanistice Zonale (PUZ-uri) – Zona Industrială. La aceste PUG-uri şi PUZ-uri lucrează specialişti angajaţi de RMGC şi care pregătesc aceste documente pentru a fi aprobate până la 31 decembrie 2013. Pentru viitorul PUG al oraşului Abrud s-a aflat, pe surse, că se proiectează ca 80 la sută din suprafaţă să devină inundabilă, după prăbuşirea barajului şi scurgerea la vale a conţinutului din iazul de decantare, cu o suprafaţă de 363 hectare. Probabil că pentru oraşul Câmpeni procentul din suprafaţa care va deveni inundabilă să fie diferit faţă de Abrud. Pentru comuna Roşia Montană, în PUG, va fi dificil pentru proiectanţi să mai prevadă ceva, deoarece ea va fi pulverizată şi lichidată prin dinamitare, cutremure devastatoare şi cianurare!

Conform legislaţiei existente, PUG-urile şi PUZ-urile se supun dezbaterii publice şi aprobării în Consiliile locale. În urma Acordului dintre RMGC şi Guvernul Ponta II, proiectul de lege aflat la Parlament pentru afacerea penală Roşia Montană prevede ca dacă nu se adoptă, prin hotărâre, de către autorităţile locale PUG-urile şi PUZ-urile până la sfârşitul lunii decembrie a.c. atunci RMGC obţine aprobările la Bucureşti, de la ministerul de resort. Este evident că planul criminal împotriva Roşiei Montane şi a locuitorilor din Munţii Apuseni este bine gândit, armonizat şi susţinut de către autorităţile corupte din Statul Român.

Asasinii economici şi asasinii politici străini şi cei din România ascund Poporului Român şi Parlamentului României faptul că proiectul de lege al RMGC, aflat probabil în atenţia senatorilor şi deputaţilor, are ca efect sigur dispariţia comunei Roşia Montană şi a patru munţi. Din păcate, nimeni nu-i întreabă pe susţinătorii şi avocaţii RMGC, nici pe cei îmbolnăviţi de dolarită sau euronită, dacă prin aplicarea proiectului acestei firme va mai exista localitatea Roşia Montană, cea mai veche exploatare minieră din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*