Ultimul congres al U.D.M.R. în România?!

În ziua de 25 mai a.c., a avut loc la Miercurea Ciuc, în Sala Sporturilor, cel mai mare şi cel mai scurt Congres al U.D.M.R. La congres au participat 777 delegaţi, 126 invitaţi şi 166 ziarişti din România şi Ungaria, iar lucrările au durat circa opt ore. Celelalte 10 congrese ale U.D.M.R. s-au desfăşurat fiecare timp de două zile sub deviza: zis şi făcut, prin politica paşilor mărunţi. La Congresul al XI-lea al U.D.M.R. s-a aplicat o altă deviză: tăcut şi făcut. Liderii Ungariei şi ai U.D.M.R. sînt preocupaţi de continuarea pe tăcute, fără ştirea, dar mai ales fără reacţia românilor, la principalele direcţii de acţiune pentru dezmembrarea teritorială a României şi anexarea Ardealului, respectiv:

1. Dobîndirea a peste 50 la sută din suprafeţele imobiliare din Ardeal pe calea retrocedărilor nelegale în natură şi a împroprietăririlor ilegale pe bază de documente false sau falsificate.

2. Acordarea cetăţeniei Ungariei, cît mai rapid în cele 920 de localităţi din ţara vecină unde s-au făcut pregătirile necesare, la cel puţin trei milioane de români get-beget, cu scopul de a mări artificial numărul cetăţenilor unguri din Ardeal, astfel încît să se ajungă la peste jumătate din totalul populaţiei din Grădina sau Cetatea Domnului.

3. Eliminarea sintagmei de stat naţional din Constituţia României, invocînd Declaraţia de la Alba-Iulia din anul 1918 adoptată cu ocazia Marii Uniri de la 1 Decembrie, pe care Ungaria şi organizaţiile minoritarilor unguri din ţara noastră nu au recunoscut-o niciodată.

4. Împărţirea României cu ocazia regionalizării diktată şi controlată de la Bruxelles.

5. Introducerea limbii ungare ca limbă oficială în Ardeal, ca limbă regională.

6. Aplicarea principiului antieuropean şi antidemocratic al ocupării funcţiilor de conducere şi al angajării în instituţii publice în raport cu ponderea etnică la nivel de localitate, judeţ şi ţară.

La Congresul al XI-lea al U.D.M.R. de la Miercurea Ciuc au fost invitaţi şi au participat preşedinţii: Victor Viorel Ponta (P.S.D.), George Crin Laurenţiu Antonescu (P.N.L.), Vasile Blaga (P.D.L.) şi Mihai Răzvan Ungureanu (Forţa Civică-F.C.). Primii doi invitaţi s-au deplasat de la Bucureşti la Miercurea Ciuc cu elicopterul, iar presa nu a mai fost interesată nici de costurile deplasării, nici cine le-a suportat. Dintre cei patru lideri alogeni de partide prezenţi la Miercurea Ciuc, doi au limba maternă ungară, dar numai preşedintele F.C. nu a purtat căşti, dovedind că ştie foarte bine limba oficială a Ungariei. Din nou, la fel ca la Congresul U.D.M.R. de la Oradea, liderii P.S.D. şi P.N.L., ajunşi acum în funcţiile de prim-ministru şi, respectiv, preşedinte al Senatului au fost umiliţi de către gazde şi au primit căşti pentru a asculta traducerea a ceea ce vorbeau fraţii sau aliaţii lor în limba ungară.

Prin prezenţa lor la congresele U.D.M.R., liderii P.S.D., P.N.L. şi P.D.L. au confirmat că acţionează împreună, la ordinele asasinilor economici şi asasinilor politici internaţionali, împotriva Poporului Român şi a României. În diverse combinaţii au guvernat împreună P.S.D., P.N.L. şi P.D.L. cu U.D.M.R., iar în Guvernele Ponta I şi II, cu excepţia miniştrilor şi a secretarilor de Stat, au rămas pe funcţii reprezentanţii U.D.M.R. din timpul Guvernelor Boc şi Ungureanu. Sînt cu toţii la Putere, pe care o folosesc împotriva Poporului Român şi a viitorului României.

Telespectatorii români au remarcat că în sala Congresului U.D.M.R. de la Miercurea Ciuc nu a fost admis şi nu a existat nici un drapel al României, iar în limba română au vorbit numai cei patru invitaţi de la Bucureşti. Delegaţii unguri nu aveau căşti şi, majoritatea lor, nu i-au înţeles sau nu au vrut să-i asculte pe vorbitorii veniţi de la Bucureşti. Pe pupitrul pentru vorbitori la congresul U.D.M.R. a fost pus numai steagul unguresc al Ardealului, aşa-zisul steag al Ţinutului Secuiesc. Premierul Ponta şi preşedintele Senatului României, Crin Antonescu, le-au spus participanţilor la Congresul U.D.M.R. că au un profund respect faţă de steagul unguresc al Ardealului, care este arborat ilegal pe multe instituţii ale Statului Român în judeţele Covasna, Harghita şi Mureş. Primul-ministru şi preşedintele P.S.D., Victor Viorel Ponta, i-a menajat pe participanţii unguri şi a evitat sau nu a avut curajul să le vorbească de faptul că în ziua de 27 mai a.c., după exact 413 ani de cînd domnitorul Mihai Viteazu a unit Ţara Românească cu Ardealul şi cu toată Ţara Moldovei, urma să fie desfăşurat, pe Aeroportul Clinceni, cel mai mare drapel din lume, cel al României, cu lungimea de 349 m şi lăţimea de 227 m. Urmaşul Drapelului Primordial al geto-dacilor, avînd aceleaşi culori de roşu, galben şi albastru, a intrat în Cartea Recordurilor. Dar, premierul Ponta nu a avut curajul şi demnitatea elevei Elena Sabina din oraşul Covasna şi să intre în sala Congresului U.D.M.R. cu un drapel al României sau măcar cu o bentiţă Tricoloră.

Preşedintele Senatului României şi al P.N.L., Crin Antonescu, fiind profesor de Istorie, era firesc să folosească prilejul oferit de Congresul U.D.M.R. de la Miercurea Ciuc şi să le vorbească delegaţilor despre Adevărata Istorie, respectiv: Poporul Primordial al geto-dacilor din care recunosc că se trag toate popoarele Europei; Limba Primordială a strămoşilor noştri geto-daci şi Scrierea Primordială din Ardeal; Religia Primordială şi Drapelul Primordial, în culorile roşu, galben şi albastru, despre care există numeroase cărţi din Antichitate, precum şi celebrele table şi tăbliţe de aur găsite la Sinaia (în anul 1875) şi aflate acum la Moscova şi Vatican. Aflîndu-se în sud-estul Ardealului, domnul profesor şi senator Crin Antonescu, a ratat voit ocazia de a-i înştiinţa pe participanţii la congresul U.D.M.R. despre descoperirile arheologice din judeţele Covasna şi Harghita unde, pînă acum, au fost găsite 34 de cetăţi geto-dacice, peste 30 de tezaure şi mai mult de 200 de aşezări din vremea geto-dacilor, cu 2.000-10.000 de ani înainte de venirea triburilor barbare ale ungurilor în Cîmpia Panonică. Meritau amintite descoperirile uluitoare de la Sîncrăieni, Jigodin, Covasna, Sîntdominic, Valea Seacă, Biborţeni, Racu, Ciceu, Zetea, Ghindari, Porumbeni Mari, Mihăileni, Leliceni, Tuşnad, Racoş, Ceheţel, Pădureni, Cristuru Secuiesc şi Peteni. Cea mai mare cetatea dacică din estul Ardealului a fost descoperită la Covasna, Cetatea Zînelor, unde dacii au terasat un munte şi au construit multe ziduri din piatră cu o grosime de peste patru metri. Arheologii români au constatat atît în judeţele Covasna şi Harghita, cît şi în celelalte judeţe din Ardeal că în multe locuri ungurii au construit cetăţi medievale sau alte clădiri exact deasupra multimilenarelor cetăţi dacice. Aceasta a fost şi este o altă politică diabolică a Ungariei şi a ungurilor pentru a ascunde Adevărul Istoric despre Poporul Român, urmaş al Poporului Primordial! Nu trebuie uitat că multe dintre comorile dacice găsite în Ardeal au fost duse şi există la Budapesta, la fel ca şi cea mai mare parte a arhivelor, iar autorităţile Statului Român nu acţionează pentru recuperarea lor.

Pe mulţi români i-a dezamăgit profund preşedintele P.N.L. şi al Senatului României, cînd a declarat că îi „creşte inima cînd vede” steagul unguresc al Ardealului, o cîrpă a aşa-zisului Ţinut Secuiesc fără secui.

Preşedintele P.D.L., Vasile Blaga, i-a asigurat pe delegaţii la congres că se colaborează punctual cu U.D.M.R., formaţiune care „niciodată nu a trădat“. A uitat să precizeze sau nu a vrut să confirme că U.D.M.R. nu a trădat interesele şi obiectivele Ungariei.

Revenind la congresul al XI-lea al U.D.M.R. sînt de reţinut, cel puţin următoarele:

– Preşedintele Kelemen Hunor a declarat că solicitarea de scoatere a sintagmei „naţional“  din articolul 1 al Constituţiei României „nu este negociabilă“. Cîtă obrăznicie! Liderul U.D.M.R. consideră că este anacronic conceptul de stat naţional român, dar nu sînt anacronice minorităţile naţionale (unele cu 200-700 membri) şi limbile minorităţilor naţionale. În Ungaria statul poate fi naţional, iar minorităţile naţionale şi limbile lor sînt anacronice. Ungaria desfăşoară o politică diabolică şi eficace pentru maghiarizarea locuitorilor de alte etnii, avînd multă ură împotriva a tot ce-i românesc. De asemenea, liderul U.D.M.R.. a spus că autonomia teritorială este „zălogul menţinerii comunităţii maghiare“ şi pentru înfăptuirea ei trebuie găsiţi „democraţi români“ care să susţină în Parlament şi în Guvernul de la Bucureşti politica diabolică a Ungariei pentru anexarea Ardealului, prin Diktatul de la Bruxelles, pregătit pentru anul 2014. Liderul U.D.M.R. a susţinut că pentru obţinerea autonomiei teritoriale a Ardealului trebuie creat cadrul juridic cu ocazia revizuirii Constituţiei României şi a regionalizării ţării. Ca să-i liniştească pe românii naivi, Kelemen Hunor a spus că „nu vrem să luăm nimic, de la nimeni, nu vrem să înşelăm pe nimeni“, iar arborarea steagului unguresc al Ardealului nu este neconstituţională.

– Vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt, a îndemnat U.D.M.R. să acţioneze pentru autonomie teritorială şi i-a asigurat pe participanţi de sprijinul Budapestei.

– Deputatul Borbely Laszlo a insistat asupra restituirilor în natură pentru ca Ungaria şi ungurii să dobîndească pe toate căile cît mai multe proprietăţi imobiliare în Ardeal. În fapt, pe calea retrocedărilor ilegale în natură către bisericile ungureşti şi alte persoane juridice şi persoane fizice maghiare s-a ajuns ca Ungaria să naţionalizeze, de iure, mii de clădiri şi milioane de hectare de terenuri agricole şi păduri din Ardeal care aparţin de drept Statului Român. Autorităţile Statului Român ştiu că zilnic este împroprietărit ilegal statul ungar cu numeroase imobile în Ardeal, dar nu acţionează împotrivă şi nici măcar nu reacţionează la politica diabolică a Ungariei susţinută de U.D.M.R. şi bisericile maghiare. Este pentru prima dată în Istoria lumii cînd fără nici o bază juridică (urmare a unui tratat internaţional) un stat inamic naţionalizează numeroase şi uriaşe proprietăţi imobiliare din ţara vecină cu scopul evident al dezmembrării ei teritoriale şi, ulterior, al anexării unui provincii istorice, binecuvîntate de Dumnezeu.

– Primarul Municipiului Miercurea Ciuc, Robert Raduly, a declarat că ungurii acţionează pentru autonomie culturală şi autonomie teritorială, aceasta fiind cea mai importantă cauză pentru ei. El a strigat la microfon, în ungureşte şi în româneşte, ca să priceapă liderii P.S.D., P.N.L., P.D.L. şi F.C., dar mai ales cei peste 30 de milioane de români din ţară şi de pretutindeni: „Noi vrem autonomie culturală şi autonomie teritorială ! Nu sau autonomie teritorială, ci şi autonomie teritorială! Autonomie culturală şi autonomie teritorială pentru toţi ungurii din Ardeal !“ Participanţii l-au aplaudat în picioare. Liderii P.S.D., P.N.L., P.D.L. şi F.C. nu au avut nici o replică. Prezenţa lor la congresul U.D.M.R. a confirmat că acceptă şi susţin toate acţiunile Ungariei şi organizaţiilor maghiare din ţara noastră îndreptate împotriva Poporului Român şi a României. În mass-media, cunoscuţii manipulatori de opinie au tăcut pe tema acestor recunoaşteri publice ale conducătorilor U.D.M.R., iar liderilor organizaţiilor şi partidelor politice româneşti, mai ales P.R.M., le-au pus eticheta de extremişti pentru că, de peste 20 de ani, au dezvăluit şi acţionat împotriva pericolului unguresc.

– Preşedintele U.D.M.R. Sfîntu Gheorghe, Antal Arpad, a anunţat că este pregătit şi va fi înaintat Parlamentului României proiectul Statutului de autonomie teritorială a judeţelor Covasna, Harghita şi Mureş. Pentru obţinerea autonomiei teritoriale a Ardealului este nevoie şi de sprijinul Uniunii Europene. El a confirmat că U.D.M.R. solicită ca limba ungară să devină limbă regională în Ardeal, iar în instituţiile publice să se respecte principiul proporţionalităţii etnice, inclusiv în unităţile militare, respectiv „vrem ca la Miercurea Ciuc 85 la sută dintre poliţişti şi jandarmi să fie de etnie maghiară.“

– Statutul U.D.M.R. a fost modificat nu atît pentru a se constitui, după 24 de ani, organizaţii de femei, ci pentru înfiinţarea Preşedenţiei Naţionale cu nouă membri, astfel încît să poată fi luate decizii operative în lunile care urmează pînă la Diktatul de la Bruxelles, din anul 2014.

– Au fost adoptate propunerile U.D.M.R. pentru re-revizuirea Constituţiei României, pe care nu au votat-o ungurii niciodată, din 1991 pînă acum, dintre care am reţinut cîteva:

a) radierea conceptului de stat naţional;

b) să fie recunoscute minorităţile naţionale ca elemente constitutive ale Statului Român;

c) să fie declarat principiul proporţionalităţii etnice în administraţia centrală şi locală, în instituţiile descentralizate şi în unităţile militarizate;

d) să fie asigurate drepturi decizionale mult mai ample pentru autorităţile locale;

e) Statul Român să reacţioneze faţă de orice atac împotriva etniei maghiare.

Avînd în vedere încălcarea de către U.D.M.R., inclusiv la ultimul congres, a prevederilor din Constituţia României şi Legea partidelor politice, Parchetul de pe lîngă Tribunalul Municipiului Bucureşti, care probabil s-a autosesizat sau va fi sesizat, are obligaţia să acţioneze pentru scoaterea în afara legii a U.D.M.R. Pe cale de consecinţă, s-ar putea ca la Miercurea Ciuc să fi fost ultimul congres al U.D.M.R.

Abia întorşi la Bucureşti, liderii U.S.L. i-au înştiinţat pe români că la re-revizuirea Constituţiei României, care va fi făcută la comandă externă şi în cel mai scurt timp din lume, record mondial de neegalat, articolul 3 – „Teritoriul“ va fi completat cu „comunităţile locale cu drepturi extinse“, o formulare neclară şi extrem de periculoasă prin consecinţe. Astfel, actualele partide politice parlamentare fac jocul Ungariei şi al revizionismului unguresc, iar liderii U.D.M.R. trăiesc cu convingerea că al XI-lea congres a fost ultimul ţinut pe teritoriul României. Următorul congres al U.D.M.R. visează să-l ţină peste doi ani, după Diktatul de la Bruxelles din anul 2014.

Pînă atunci se vor trezi la realitate şi se vor uni românii în faţa pericolului unguresc. Îi ajută să se deştepte Senatul care va vota în luna iunie a.c. textul noii Constituţii împotriva Poporului Român şi a României.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*