„Codex mititelus”

Dacă până mai ieri românii credeau în faţa curată a Occidentului şi a U.E., lovindu-se acum de realitatea crudă şi deloc favorabilă României, li s-a spulberat şi ultima fărâmă de încredere. Se pare că din pricina copacilor, rompuyii, baross-anii şi alţii asemenea lor au dat în orbul găinii. Văd doar corbii negrii ai bisericii ortodoxe, nu şi prafurile albe din existenţa lor globalist-halucinogenă, poluată moralmente, asemenea celei dâmboviţeane, spre care arată acuzator, cu deştiul. Fariseii rompuyezi impun măsuri de austeritate altora, dar nu se sfiesc să sfideze şi să se îmbuibe. Acuză în gura mare pensiile şi salariile nesimţite de pe plaiurile mioritice, dar ţin „ciocul mic” atunci când e vorba de paralele „supra-dimensionate” şi mânjite ale europarlamentarilor. Netam-nesam, recent, Uniunii, i-a căşunat pe micii românilor. Cică bicarbonatul de sodiu ar fi nociv pentru sănătatea poporului. De parcă i-ar păsa cuiva! În grădina Uniunii, E-urile dansează polca pe furate, emulgatorii inverzesc canabisul, nitriţii fac să strănute heroina şi chemtrails-urile îi ajută pe europeni să se învârtă precum dervişii haşişului… Hot-dogul, burgherii şi/sau alte specialităţi occidentale conţin fel de fel de „ingrediente” care adaugă zeci de kilograme corpului uman, dar nu le interzice nimeni. Le-a căşunat bruxellezilor pe micul românesc şi „şo pe el!” Incă o lovitură dată românilor! Asta-i Europa unită!

Obişnuiţi cu docilitatea şi supuşenia românilor, de această dată socotelile Uniunii au provocat o reacţie eronat estimată. „Cruciada micului” i-a unit pe români, aşa cum nu s-a mai întâmplat de aproape un sfert de secol. În contra-pardidă-zeflemea, corbii mass-media ostilo nouă, a scos capul:
– „România apără eroic micii de Bruxelles”. (Portalul de știri ungar index.hu)
– „Piaţa micilor se ridică la aproape 50 de milioane de euro. Conform producătorilor, reţeta originală din 1902 prevedea că micii vor conţine trei grame de bicarbonat de sodiu la un kilogram de carne. Practic, fără bicarbonatul de sodiu, gustul micilor s-ar pierde”. (Agenţia Austriacă de Presă).
– „România se luptă cu UE pentru o specialitate de grătar cu bicarbonat de sodiu […] românii se tem pentru bunul lor naţional, mititeii, aşa cum şi grecii s-ar scandaliza dacă s-ar încerca interzicerea Gyros”. (Westdeutsche Allgemeine Zeitung).

Or fi, pentru că au acceptat ca pe drapelul albastru al conglomeratului să se tot învârtă numai 12 stele, nu numărul real al statelor componente ale noii Uniuni Sovietice Europene. Să nu fi încăput pe cearşaful uniunii, ori nu s-au potrivit cu socoteala iniţială. Vezi bine, Doamne, dacă pe Stars and Stripes încap şi steluţele şi dungile, covorul albastru nu admite risipa. 12! Atât! Şi basta! Or fi, pentru că altfel nu acceptau să fim Ţară sub ocupaţie străină! Or fi, pentru că altfel nu admiteau înlocuirea Crucii Roşii de pe ambulanţe cu steaua lui David! Or fi, pentru că altfel trimiteau „uniunea” la reciclare după ce aceasta ne-a pus pumnul în gură cu problema tezaurului însuşit de ruşi. Or fi, pentru că altfel ar fi procedat precum islandezii care i-au arestat pe bancherii-căpuşari ai ţării lor! Or fi, pentru că altfel nu s-ar fi purtat ca nişte slugi, precum ministrul (ne)apărării, care, din dorinţa de a rămâne pe scaunul vremelnic ocupat, a capitulat, cedând arhivele militare româneşti fabricanţilor de istorie a holo-cashului – act criminal fără precedent – comis împotriva poporului român. Consideraţi nişte paria ai noii Uniuni Sovietice Europene, românii primesc şuturi după şuturi şi se lasă furaţi – prin voia trădătorilor autohtoni, cei cu putere de decizie – de documentele de arhivă ale Ţării. Li se reproşează, totuşi, că nu mulţumesc public „beneficiarilor”-profitori. De râsul curcilor!

Urmare a unui codicil la un protocol din anul 2000, la 9 mai 2013 a fost semnat de către ministrul Mircea Duşa şi P. Shapiro (vezi foto) un act prin care România pune la dispoziţia unui institut privat evreiesc din Washington (Centrul pentru Studii Avansate privind Holocaustul) fondurile A.M.R. (inclusiv inventarele) pentru anii 1938-1964. „Guvernul României a acceptat să transfere arhivele militare românești unei organizații despre care până și copii știu că se ocupă cu falsificarea Istoriei. Serviciile secrete române, ca și Academia Română tac mâlc. Nici măcar în 1945, sub ocupație sovietică, așa ceva nu a fost acceptat, decât după ce au fost făcute copii după toate documentele.”[ ] „Reprezentanţii Muzeului Memorial al Holocaustului au felicitat România pentru seriozitatea cu care a abordat problematica memoriei Holocaustului în ultimul deceniu, inclusiv prin punerea în practică a recomandărilor Raportului Final elaborat de Comisia Internaţională pentru Studierea Holocaustului din România. Au exprimat apreciere pentru eforturile constante ale României legate de asumarea trecutului istoric şi onorarea memoriei victimelor Holocaustului, arătând că ţara noastră a parcurs un deceniu exemplar în politica de combatere a manifestărilor anti-semite, rasiste şi xenofobe”.[1]

În fapt, ministrul-lustragiu român a semnat Capitularea necondiţionată a AMR, „Turtucaia Arhivelor Militare româneşti”. Bine inspirat, cineva observa: „…se împlineşte un act de dreptate multi-etnică aşteptat cu frenezie de veacuri… din moment ce Arhivele Naţionale din Bucureşti, cuprinzând, după cum este prea-bine ştiut, documente specifice pentru anii 1938-1964, şi-au recâştigat în sfârşit dubla şi absolut necesara identitate Româno-Evreiască. Vor urma şi altele (identităţi): turco-tătară, ungro-cengăiască, somaleză, hindusă şi, la sfârşit dar nu cea din urmă, tungusă”.

Uite-aşa, România a ajuns – din nou – în atenţia Europei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*