Umilirea poporului român și a Statului Român prin jefuiri în natură și în bani

Zi de zi, românii din Ţara-mamă, cei din jurul României şi cei alungaţi din Grădina Maicii Domnului pe toate continentele de către Regimurile alogene post-decembriste, află noi ADEVĂRURI ISTORICE despre Ţara Primordială a geto-dacilor, ADEVĂRATA ŢARĂ SFÂNTĂ, despre Limba Primordială a geto-dacilor, despre Scrierea Primordială a geto-dacilor, despre Religia Primordială a strămoşilor noştri, despre Steagul Primordial tricolor al geto-dacilor, despre Civilizaţia Primordială a geto-dacilor. Toate au existat în Spaţiul carpato-danubiano-pontic cu mai mult de 10.000 de ani înainte de naşterea Fiului Domnului, cel condamnat şi răstignit de evrei, care a înviat a treia zi şi care a ocrotit şi va ocroti Grădina Maicii Domnului, Dacia Edenică, România de astăzi.

Neînvăţând mai nimic din ISTORIA ADEVĂRATĂ a ultimilor 2013 ani, Regimul alogenilor Băsescu-Ponta, la fel ca şi cele ale alogenilor  Iliescu şi Constantinescu, au acceptat Holocaustul împotriva Poporului Român, declanşat din decembrie 1989, care are trei obiective: exterminarea Poporului Român; ştergerea României de pe harta lumii; finalizarea proiectului „Israel în România”, prin „mutarea” acestui stat pe teritoriul ţării noastre, în Grădina Maicii Domnului, cu scopul de a bloca aflarea ADEVĂRULUI ISTORIC privind Poporul Primordial al geto-dacilor pe planeta Pământ şi Religia Primordială a strămoşilor românilor.

O nouă etapă, foarte importantă prin consecinţele sale, în Holocaustul împotriva românilor s-a desfăşurat în ziua de 17 aprilie 2013 când Guvernul Ponta II sprijinit, pe faţă de P.S.D., P.N.L., P.C., U.N.P.R. şi deputaţii minorităţilor etnice, şi pe dos, de U.D.M.R., P.D.L. şi P.P.D.D., şi-a angajat în Parlament răspunderea pe ultima Lege a retrocedărilor  şi mai ales a împroprietăririlor în natură şi în bani a duşmanilor Poporului Român, a hoţilor cu acte false şi a samsarilor cunoscuţi de Regimurile Iliescu, Constantinescu şi Băsescu.

Se ştie că, în niciuna dintre fostele ţări socialiste, cu excepţia României, nu s-a acceptat retrocedarea în natură a imobilelor confiscate de regimurile comuniste. În celelalte ţări din fostul lagăr socialist au fost despăgubiţi în bani şi cu sume limitate cei ale căror imobile au fost confiscate de comunişti. Numai în România, Regimurile post-decembriste au acceptat şi susţinut umilirea Poporului Român şi a Statului Român prin jefuiri în natură şi în bani săvârşite prin fapte de natură penală, fără ca infractorii să fie cercetaţi penal şi să fie condamnaţi la ani mulţi de puşcărie.

Opinia publică românească a aflat, din mass-media, că șapte generali ai Armatei Române sunt cercetaţi de Direcţia Naţională Anticorupţie (D.N.A.) pentru că ar fi obţinut o locuinţă, pe lângă garsoniera confort doi pe care au cumpărat-o în baza Legii nr.112/1995. În acelaşi timp, românii din Ţara-mamă şi de pretutindeni constată că Parchetul şi D.N.A. nu îndrăznesc să cerceteze penal pe reprezentanţii bisericilor maghiare, ai Statusului romano-catolic şi ai Ordinelor călugăreşti maghiare care pe bază de fals, uz de fals, înşelăciune, trafic de influenţă, abuz în serviciu, dare de mită şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni au dobândit ilegal în proprietate mii de clădiri ale Poporului Român şi Statului Român, precum şi milioane de hectare de teren arabil, păduri, mai ales în Ardeal, în Grădina sau Cetatea Domnului.

Este cunoscut faptul că: 1.După Diktatul de la Viena, din 30 august 1940, autorităţile ungare din Ardealul ocupat de Ungaria au falsificat toate cărţile funciare; 2. În lunile septembrie-octombrie 1944, arhivele cărţilor funciare din foarte multe localităţi din Ardeal au fost duse în Ungaria; 3. Autorităţile comuniste din România nu au actualizat cărţile funciare; 4. Statusul romano-catolic şi Ordinele călugăreşti catolice maghiare nu au avut imobile în proprietate şi nici personalitate juridică recunoscută de Ungaria, Vatican şi România; 5.Majoritatea instanţelor judecătoreşti acceptă cărţile funciare falsificate fără să pretindă reconstituirea lor pe bază de acte originale; 6. Din zecile de mii de cazuri şi dosare de retrocedare, de fapt împroprietăriri ilegale, Parchetul şi D.N.A. au început cercetarea penală doar în câteva şi au constatat numeroase infracţiuni săvârşite de membri ai U.D.M.R.; 7. În urma multor acte normative vizând retrocedările, începând cu anul 1991, pe bază de acte false, au fost împroprietărite ilegal bisericile maghiare din Ungaria şi România, Statusul romano-catolic, Ordinele călugăreşti ungare, alte persoane juridice şi fizice maghiare, mai ales urmaşii foştilor grofi care şi-au vândut averile în toamna anului 1944 sau le-au pierdut la jocurile de noroc; 8.Samsarii retrocedărilor în natură, cu precădere a terenurilor, au dat, cu ştiinţa şi cu îngăduinţa autorităţilor centrale şi locale, tunuri de multe zeci de milioane euro şi miliarde lei; 9.Ungaria, prin intermediul U.D.M.R. şi a multor asociaţii, fundaţii etc., din România, coordonează acţiunile de dobândire ilegală, în natură, a mii de clădiri şi milioane de hectare de terenuri agricole şi păduri din Ardeal; 10.Partidul lui Ladislau Tökes, Partidul Popular al Maghiarilor din Transilvania (P.P.M.T.) este finanţat de Loteria de Stat din Ungaria, cu multe milioane de euro anual. Parchetul de pe lângă Tribunalul Municipiului Bucureşti refuză să se autosesizeze şi să acţioneze pentru scoaterea în afara legii a P.P.M.T. şi a altor formaţiuni politice maghiare din România care sunt finanţate de Ungaria. Serviciul de Informaţii Externe (S.I.E.) ştie că europarlamentarul din România Ladislau Tökes are la dispoziţie un autoturism din partea Ungariei, cu număr de înmatriculare care începe cu literele LT, fiind însoţit şi apărat de un angajat al Serviciilor secrete ungare; 11.Peste 70 la sută din retrocedările de clădiri şi terenuri către bisericile ungureşti s-au făcut ilegal, pe bază de cărţi funciare falsificate şi 100 la sută dintre împroprietăririle către Statusul romano-catolic şi Ordinele călugăreşti maghiare nu au temei legal.

În loc să fie prezentat  şi dezbătut în Parlament proiectul de lege privind finalizarea retrocedărilor şi despăgubirilor, premierul alogen Victor Viorel Ponta a organizat o conferinţă de presă unde a făcut referire la numeroase exemple care confirmă că ştia şi a tăinuit nenumărate fapte penale săvârşite de samsarii restituirilor. Despre infracţiunile săvârşite de reprezentanţii bisericilor ungureşti, Statusul romano-catolic, Ordinele călugăreşti maghiare şi ai altor persoane juridice coordonate de la Budapesta, a uitat să le vorbească ziariştilor şi Poporului Român cel care ocupă vremelnbic funcţia de prim-ministru al României. Premierul Ponta a uitat să-l exemplifice până şi pe fratele lui Marko Bela, fost preşedinte al U.D.M.R. şi fost vicepremier al României, care a fost condamnat la închisoare pentru falsificarea unor documente cu scopul de a fura din proprietatea Poporului Român clădirea unui liceu.

Primul-ministru Victor Viorel Ponta ascunde Poporului Român tunurile de zeci de miliarde de euro date Statului Român pe tema retrocedărilor şi împroprietăririlor ilegale.  Acelaşi premier refuză să recunoască urmările extrem de periculoase ale legii pe care a prezentat-o în Parlament asupra integrităţii teritoriale a României, după ce Ungaria va dobândi ilegal peste 60 la sută din imobilele din Ardeal.

Demersul legislativ din 17 aprilie a.c. al premierului Victor Viorel Ponta a fost executat conform ordinului primit de la generalul american Wesley Clark, şeful lui de la Palatul Victoria. România este singura ţară din Europa unde primul-ministru este coordonat şi controlat de un general al unui stat străin ! De ce ? Cu ce scop ? Cui foloseşte ? Cine îi plăteşte şi cu cât ? Cu aceste întrebări nu-l interpelează pe premierul Ponta niciun parlamentar şi niciun ziarist.

Fiind informat de S.R.I. şi S.I.E. şi ştiind despre miile de cazuri de împroprietăriri ilegale cu ocazia retrocedărilor în natură, mai ales în Ardeal, premierul Ponta ar fi trebuit să angajeze, pe bază de O.U.G., cel puţin 1.000 de procurori care să cerceteze penal toate dosarele de retrocedare în natură şi să acţioneze în Justiţie pentru pedepsirea infractorilor şi recuperarea imobilelor cedate ilegal din proprietatea Poporului Român şi Statului Român.

Guvernul Ponta II şi-a angajat răspunderea în Parlament, deşi are o majoritate de circa 70 la sută, pe o lege a retrocedărilor care facilitează şi grăbeşte obţinerea ilegală de către Ungaria a peste 60 la sută din proprietăţile din Ardeal. Apoi, urmează aplicarea scenariului Kosovo.

Fără a cere şi a avea aprobarea Poporului Român prin referendum naţional, premierul Ponta a anunţat că va recunoaşte independenţa provinciei sârbe Kosovo, contribuind astfel la crearea unui precedent foarte periculos în Europa, cu consecinţe asupra viitorului României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*