Preacurvia politică la moldoveni

Asta-i politica, asta-i preacurvia liberal-democrată, pe care ni-i dat s-o aflăm. Sau poate că descoperim, în sfîrșit, America moldovenească? Fese si nu Fețe, fese peste tot, unde n-ai privi… în PLDM.

Filat declară cu mîna pe implant că ar fi laș dacă ar demisiona și că nu va capitula, nici într-un caz, în fața propriului său ȘĂF, care e MAFIA! De la postul public de televiziune un lingău politic  nespus de  incult, rudă cu tov. Constantin Ustinovici Cernenco crede, cu bale la gură, că nu e “CAREVAI”  lider politic mai genial decît Filat, iar  un inginer, constructor de piramide din frunze de stejar, zis Dolganiuc, se declară  și el “CU STIMĂ ȘI RESPECT” pentru IL CAPO DI TUTTI CAPI și nu-și imaginează existența în afara idolului său.

E. Robu-Popa și-a pierdut și ea ieri seara darul vorbirii, ca o îndrăgostită sadea, în fața Prim-minciunarului semiMoldovei. Acum nu mai știe unde și-l poate recupera. Darul vorbirii, evident, fiindcă Filat este, fără doar și poate, irecuperabil.

Alt analist, cică dăruit de Dumnezeu, ȚÎRîie  că Filat TREBUIE să se unească și cu Dracul pentru a trece podul. Așa activist, cu opurile scrise de altcineva de la partid, ne-a fost “dăruit” de oricine doriți, numai nu de Mesia. De Țăranu, de Ciubotaru și de Barbaroș – numai de bine. La cel sărac și mîța-i interceptată, sughiță ei.

Aceștia vor fi capabili să justifice orice crimă, orice furt din avuția statului, orice abuz telefonic al Prim-Mafiotului repubClicii. Aceștia, mînă-n mînă,  se screm  să ne convingă   de faptul că-n politică nu e deloc nevoie de Bun-Simț, Moralitate și Dumnezeu! În politică, boscorodesc ei, e loc numai și noi de  Minciunarul Filat.

Care e salvatorul financiar al acestora, pe care țuruiecii PLDM-ului ni-l bagă pe gît, fără picuț de rușine. De parcă am fi  un neam de cerșetori la castelul de 1000 metri pătrați ai Prim-Mafiotului. De parcă bucata de pîine, pentru care ne spetim, muncind zilnic, ne-o dă ASTĂZI ȘI PURUREA  numai TATĂL NOSTRU CEL FALS, MAMONA Filat!

P.S.: 

Comentatorul Elementarnoo a scris: Poate cineva să numească măcar o reformă implementată de premier, de Guvern, de Parlament? Răspunsul e zero, zero absolut, dacă vreţi.”-nici chiar asa – Dar legea antidiscriminare????? Macar pe gay si lesbiene ia bucurat omul, trebuie sa recunoastem ca aceasta lege a fost primita la insistenta lui Filat. Asa ca la alegerile anticipate el va avea un segment distinct de votanti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*