Gavrilov: un ciocolog de limbă rusă la șlițurile lui Țopa și Filat

Ploua. Era frig. Se anunța o mare ninsoare. De marionete. Ingrate. În slujba lui Plahotniuc. Și  numai un om de geniu al semiMoldovei era în drept să catalogeze astfel pe  oricine  dorește  rîtul  lui  arhiplin  de tot ce face copii, în mod normal.

Și  astfel ciocologul  Gavrilov , cu gura umplută  vîrf, alerga  fericit spre Jurnal  și spre Voxpublika  ca să arate tuturor ce mare act de curaj patriotic a săvîrșit. Necunoscînd  nici  cît  un  mocan  limba română, acest  minoritar sexual  era  atît de preferat de toate organele  politice în stare de erecție permanentă, încît  dejecțiile lui se traduceau pe bandă rulantă  fără contenire  din rusă în română, din hindi în huidu și  tot așa, pînă din gura lui de canalizare aveau să se reverse  hăt  spre Kremlin  rîuri  întregi de cacao, din care se îndulceau cu mare plăcere  moțopii, filații și celelalte GRATITUDINI  gavriloviste. Că  tare mai puțea  prin toată gubernia, și numai gura mizerabilului bloggerast de clan criminal, gură sinonimă cu fundul, ejacula inepții multilingve, în timp ce patronii lui politici așteptau cu nerăbdare să se descarce în ea într-un mod cu totul și cu totul  liberal-democrat.

O adevărată mișcare antimafie nu alta! Cerul  imaculat, ca o față neprihănită de copil, prevestea o dalbă ninsoare. Dar pe  puțoiul  Gavrilov nu-l interesa nimic altceva decît șlițul. Mai corect spus: șlițurile  de la pantalonii șerifilor săi. Încă un pas și acesta dădu buzna în biroul oval al Guvernului. Erau toți prezenți. Absolut toți. 30 de inși, ca la o vănătoare domnească.

Dintr-o privire, acesta, înfiorat ca un leu, le deschise șlițurile de la pantaloni și năpustindu-se spre robinetele  tuturor,  a prins, gîfîind,  a seca  republica  de orice viitor european și democratic. Stop  Plahotniuc! Verde pentru Gavrilov!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*