PCLDM sau Ce facem cu un maniac politic în stadiu final de boală?

Am mai scris de la 2010, în mod periodic,  despre existența  unui  mason foarte bolnav de Putere, a unui țar care nu va muri  pînă nu va avea toate ministerele, toate curvele și  toți banii  lumii sub pat!

Acest  chip de om  deșănțat  se numește: Vladimir Filat, și nu Vlad, precum nu-și  semnează  nici o decizie  de guvern. Credeți-ma, cînd vă spun, că într-un stat European, Democratic și cu justiție independentă acesta ori se afla la pușcărie de prin 2001  ori în ospiciu. A treia  opțiune nu i s-ar fi dat. Nici contra plată măcar. Nu e nici Plahotniuc înger, nu e nici   zeu, nici  întruchiparea  perfecțiunii, dar nici drac nu e Plahotniuc, precum vreau să-l facă Țopii fugari prin Europa, sau servul  lor, Mocanu, sau umbrela  lor protectoare, Filat! Nici Lupu,  sau  Ghimpu,  sau Chirtoacă nu merită să fie demonizați  de  acest Rasputin al Moldovei, pre nume Filat. Da, da, Filat, acest hoț cu stagiu  de stat, ce de prin 2000 tot șterpelește și  nimeni nu-i dă peste mînă.

Filat, această amantă a lui Pasat, Tsopa și Tcaciuc, are 30 de mandate în Parlament, dar vrea să ne reguleze pe toți, ca pe curvele nenumărate din agenda sa. L-a părăsit și familia de bun ce este, l-au părăsit și colegii săi  GÎNDiTORI de pînă la învestirea  lui în tronul de Prim-ministru, l-a jignit de nenumărate ori pe președintele Timofti, pe Lupu, Ghimpu, Chirtoacă etc., dînsul  fiind convins că numai el e Alesul, numai el merită totul, numai el e Mesia acum și pururea  și-n vecii  vecilor. Amin? Ducă-se pe pustii  așa tip de om, lider politic și coleg de Alianță.

Eu cred că  nu trebuie să ne pierdem timpul, și așa puțin, cu  pacienți  gen Filat, Streleț, Botmalay, Ciobanu-unu  și  Ciobanu-una, care pupă tot ce vor comuniștii, numai dacă acest lucru le-a fost ordonat de Filat. O scîrnăvie cu chip de om, un obsedat incorigibil de Puterea  Absolută, de Banul Absolut, în scăfîrlia căruia  în afară de el  totul nu înseamnă decît turmă… prostime… plebe și  gunoi. Acum, cînd scriu acest pamflet, mi-i  scîrbă de statul artificial în care mi-i dat să trăiesc. De statul-prezervativ, precum îl consideră  demult un Filat. Și  în care ne are, mai ales din 2009, pe fiecare, cu vîrf și îndesat. Ne are zilnic, cu sau fără PCRM, pe care azi l-a rebotezat, cu permisiune de la Mitropolit, în PCLDM!

Dumnezeu să-i  ierte, să trăim  și să nu-i  mai pomenim, iar noi, încă teferi  la trup și lucizi la cuget, să ne spălăm de ei  pe față  și să mergem  spre alegerile anticipate de Mîine! Cu tot cu casetele  Anhelei  Honta și ale lui Filat, cu tot cu dosarele de contrabandă, cu toate scenele de orgii ale homosexualilor și lesbienelor Moldovei, din care liberal-democrații  și  comuniștii nu lipsesc defel. Stop,  Maniacilor? Liber pentru neobsedați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*