Marian Tabără, românul căruia Dumnezeu îi vorbește prin cuvintele divine ale limbii române

Șinca VechePe Marian Tabără  l-am remarcat  pe rețeaua facebook unde ne petrecem ceva timp din zi,  fiecare cu prteocupările lui: eu socializând cu cititorii ziarului Națiunea și închegând o mișcare civică de revoltă spirituală mult necesară românității, el căutându-și prieteni și susuținători pentru transmiterea și înțelegerea revelațiilor lui, având mai mult darul vorbirii și demonstrațiilor la tablă, decât pe cel al scrisului, al exprimării prin articole, referate și expuneri despre domeniul lui dificil de definit, de încadrat. Poate că înțeleptul Oreste Teodorescu, un exeget al ezotericului prin descifrarea profilului spiritual al omului dincolo de carcasa lui de pământean, reușește să îl clasifice pe Marian Tabără în cadrul întâlnirii cu el înregistrată și care va fi transmisă în curând la Antena 2, în cadrul celebrei  emisiuni, ”Codul lui Oreste”. Până atunci, iată unul dintre comentariile mele, postat recent pe o pagină facebook, la una dintre demonstrațiile acestui român căruia Dumnezeu îi transmite mesaje:

”…A  venit vremea să aflăm mai mult decât ni s-a permis până acum, se pare că, în sfârșit,  avem dezlegare, prin Marian Tabără, să aflăm originile noastre cosmice, legăturile cu divinitatea, semnele, înțelepciunea dătătoare de energie și înțelepciune, limitele  libertății de a simți și înțelege misterele din vechime, prezent și viitor. Marian Tabără se dovedește un exeget al semanticii noastre existențiale dincolo de semantica lingvistică. Se pare că  este unul dintre  aleșii misionari investiți cu har  de interpreți ai semnelor și simbolisticii dumnezeiești. Marian Tabără este un fiul al neamului românesc ales să înțeleagă și să transmite mesaje deosebit de importante pentru umanitate și pentru români care machează dintotdeauna evoluția umnaității. Încep să cred că cest om chiar are legături subtile și superioare cu entitatea divină care ne luminează și ne cheamă la pace universală….”

Deși am avut mai multe întâlniri cu Marian Tabără, cumva instigat, contrariat și, pe parcurs, fascinat de uimitoarele lui prelegeri, conexiuni și deducții pe care, după cunoștințele mele, nu le-a mai emis nici o eminență, trebuie să recunosc faptul că mă aflu în dificultate uneori, precum un amator de rebus și enigmistică în fața unor definiții aparent imposibil de dezlegat.

O teorie a lui Marian Tabără se referă la simbolistica numereologiei în destinul României ca ținut ales, ca națiune însemnată: ”În numerologie fiecare număr are o literă asociată. De asemenea, fiecare număr are propriul set distinct de sensuri, emoţii și semnificații inclusiv în  religie şi astrologie. De pildă,  datei calendaristice.12.21.12 îi corespunde înșiruirea de litere A-B-B-A-A-B (înlocuind fiecare literă cu număruol de ordine corespunzător, n.r.). Să luăm în considerare faptul că în ebraică, citit de la dreapta la stânga, rezultă prin inveersare BA ABBA. Ei bine, traducerea din ebraică a scrierii “BA ABBA” este „Tatăl vine”! Nici nu ar mai trebui să vă provic să vă gândiț  la BABELE… la muntele nostru misterios…”

Dar ceea ce m-a frapat mai mult la acest român neastâmpărat care, am convingerea, va deranja mulți savanți, teologi și universitari, este faptul că, în tot ceea ce emite, mizează  pe calitatea unică a poporului român de neam ales, strălucitor, genial, originar…

”Nația română  – afirmă autodidactul – este cel mai inteligent și creativ neam de pe Terra, ”MARIA” cum era denumit pământul în antichitate, însă, din păcate, 99 la sută dintre români nu știu acest lucru. Fac o paranteză: la megacompania Microsoft, limba română este a doua limbă vorbită între angajați, avem geniali mulți acolo… La NASA circa 20 la sută dintre specialiști sunt români, un procent uimitor pentru o națiune care reprezintă doar 0,003% din populația planetei, iar la copiii super-dotați avem, incredibil, un numar dublu de geniali față de alte nații… Gândiți-vă ce ar putea face Romania, în alte condiții,  pentru MARIA, maica sfântă a lui Dumnezeu, planeta!”

Într-o altă expunere colocvială remarcabilă, Marian Tabără lansează următoarea provocare: ”Sunt sigur că majoritatea dintre noi ne-am întrebat de ce în România există cei mai mulți ”IONI”, adică purtători de numele ”Ion”, prima literă fiind ”I”, ca o lumânare, și de ce în România există cele mai multe nume ”MARIA”. Eu le răspund celor care gândesc profund și au suflet de români astfel: la Șinca Veche – rețineți, ȘINCA -, veche de peste 6.000 de ani,  găsim simbolistica străveche IN si YANG  a evreilor și chinezilor. Există un fel de pâlnie helicoidală care are comunicare  cu o cameră și, dacă facem astfel de rapoarte geometrice, vom întelege ușor că mesajul scriptic întruchipează vaginul feminin cu originea vieții, camera  copilului, uterul originar… Pământul este MAMA, sau MARIA, iar  raza de soare care intră prin această pâlnie captatoare este sămânța divină, care este  ION -ul chimic, material, universdal, de Hidrogen ce vine  din Soare… Așa putem înțelege, respecta și diviniza Trinitatea și suntem îndreptățiți, creștinește, să judecăm cu silă bărbații monahali cu sutane suflecate care fac năzbâtii precum împăratul TRAI ANUS care ține în brațe, în monumentuyl statuar,  deasupra falusului, cățeaua de lupoaică leșinată cu trei țâțe – ce aberație, ce malformație mamară, iar din capul ei iese coada dragonului dacic, care semnifică istoria românității întoarsă cu 180 de grade. Marele păcat al omenirii este acela că regii, sultanii, împărații și dictatorii au avut nu doar ȚIITOARE (ibovnice), dar și ȚIITORI, dar s-au dedat  și zoofiliei, s-au țiuit” cu animale, cu  măgari, capre și alte dobitoace care le-au ațâțat fanteziile bolnave”….

Închei sugerându-vă să aveți auzul deschis și văzul luminat la aparițiile lui Marian Tabără la diferite televiziuni și posturi de radio, pe bloguri și site-uri, în ziare și reviste și pe întreg internetul.

3 Responses to Marian Tabără, românul căruia Dumnezeu îi vorbește prin cuvintele divine ale limbii române

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *