A început coagularea grupurilor militante ale Mișcării pentru Promovarea Națiunii

Am primit cu mare mulțumire încă un semn de solidarizare din partea unui important grup de inițiativă care ni se adresează astfel:

Dragii mei,
Am imaginat acest grup de iniţiativă din peste 30 de români daco-geţi neaoşi, dar acesta trebuie adunat de către un nucleu central, un fel de secretariat. Până acum s-au demonstrat a fi gata de acţiune , – şi de sacrificiu, – următorii: 1. ing.Mihai Spirache, 2.George Mihalache, 3. Nicolae Tomoniu, 4. Ion Gavrilă Ogoranu, 5.Alexandru Tomescu (Canada), 6. Alexandru Nemoian (SUA), 7. prof. Ion Coja, 8. Spiru Blănaru, 9. Napoleon Săvescu (SUA) şi Virgil Ciucă. Semnează Prof. Tr. Bădulescu – Şuţeanu:

Răspunsul nostru către grupul de inițiativă al acestor destoinici români este:

Dragi prieteni,

Aflăm cu  mare bucurie despre grupul dvs. de inițiativă.Vă vom contacta cu grăbire și entuziasm întru împărtășirea acelorași simțiri și idealuri. Vă asigurăm că  marea Mișcare pe care o pornim va avea sedii, logistică, secretariate, filiale, oameni și fondurile bănești.

Mișcarea Pentru Promovarea Unității Națiunii Române – MPUNR, inițiată de către trustul de presă Alcero-Națiunea, Fundația ”Andrei Mureșanu – Deșteaptă-te române”, asociația  ”Noua Dreaptă” și alte asociații, dar și de către personalități și persoane care nu pot rămâne indiferente la drama națiunii române, se va constitui foarte curând ca forță națională unificatoare a energiilor spirituale care, însumate, pot garanta vindecarea marilor răni ale Țării. Vă informăm că funcționăm deja oficial, formalitățile de rezervare a denumirii,  de declarare a sediului și a obiectivelor asociației sunt înregsitrate. Foarte curând vom întocmi Procesul-Verbal de Constituire și Actul de Constituire cu lista și semnăturile membrilor fondatori. Suntem în faza de pregătire a unui secretariat organizatoric operativ, de distribuire a formularelor de adeziune, de mediatizare intensivă a mișcării prin comunicate de presă, articole, interviuri, conexiuni în rețelele de socializare și difuzarea pe plan național și transnațional a cât mai multor informații în vederea contactării și alăturării cât mai multor grupuri, asociații, organizații, persoanlități și persoane.

Îmi asum în continuare rolul de moderator și liant până la constituirea unui secretariat organizatoric și până la prima întrunire a membrilor fondatori și a susținătorilor. Adresa mea de mail pentru prieteni este monarom2000@yahoo.com. Numărul meu de telefon este  0769210473.

Nădăjduim că într-un timp scurt ne vom constitui într-un adevărat pol civic militant, unificator și nu pregetăm în misiunea de a pregăti, de a netezi calea celor mult mai însemnați români care vor veni în fața națiunii pentru a ne fi călăuze. A început marea mobilizare de dincoace și de dincolo de granițe, pornind din inimile noastre de români adevărați!

Vă rugăm să transmiteți cât mai multor români, grupuri și comunități de români acest  mesaj important despre Țară și către Țară: Semnalul mult așteptatei luptei despre care știam că va urma, a început să se audă în toată țara. Câțiva bărbați adevărați s-au hotărât să răspundă chemării la luptă pentru salvarea neamului românesc. Este primul pas al redeșteptării, căci:

E scris pe Tricolor UNIRE,

Unire-n cuget și simțiri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*