Putin și-a rechemat reprezentantul cu misiuni speciale din Moldova!

După ce  minuNata Morari  a fost transformată din ziaristă  antiPutin închipurile, persona non-grata  a Kremlinului, Moscova ne-a trimis-o pe capul nostru ca să ne fericească în aprilie 2009 și cu o revoluție, și cu o lovitură de stat și cu un act de prostituție politică, al cărui scenariu l-au scris Baghirov, Tkaciuk, Filat și veșnicul lui amic, Vladimir Vladimirovici ot KGB.

NerușiNata  Morari  a  fost pe post de  vajnic  disident politic  și porta-voce,  care trebuia să deturneze acțiunea  maselor  revoltate de  politica lui Voronin  și-a PCRM-ului  său în ALTCEVA,  ceea ce, de fapt, s-a și întîmplat. După aceasta, eroina de tinichea a tot fost consecventă sponsorilor ei, promovînd pe orice cale, inclusiv la o fabrikă de-a ei, toți comuniștii și liberal-democrații Moldovei. Nu a fost obiectivă nici în vis, una din misiunile ei post-revoluționare fiind destrămarea AIE,   politica Pro Voronin,  Țopa și Filat. Comentatorii invitați în emisiuni, dar și artiștii, au fost, prin lipsa lor de excelență, doar cei afiliați comuniștilor, antimafiștilor și liberal-democraților, care debitau tone de calomnii neprobate la adresa celor ce nu conveneau sponsorilor ei tradiționali.

Banii au stimulat cu vîrf și îndesat poftele minuNatei Morari, penetrîndu-i non-stop adîncul gîndirii ei, cunoscute în profunzime de Baghirov, Tkaciuk și Filat. După  triumful  planului  brusc  i s-a permis să circule liber prin toată  Rusia, mai ales prin birourile tot mai ovale ale lui Putin. Pentru reușita rolului jucat a fost decorată  în  2010 cu cea mai înaltă distincție a FSB-ului rusesc, a fost răsplătită  din plin de Kremlin și  de Tkaciuk, dar n-a fost uitată nici de Filat, care i-a făcut cuib la Publika TV, unde gura tîrgului huiește că ar fi avut și solda cea mai grasă dintre toate vedetele de profil. Anhela  Honta  cînd a aflat ce salar neoficial lunar ridica minuNata  a și fost internată la un ospiciu privat din Belgia. Pe banii prietenului ei de atunci, evident. Dar misiunea  SPECIALĂ  a minuNatei  Morari în Moldova  a luat sfîrșit. Putin a semnat ordinul de rechemare  încă la 1 decembrie 2012, și precum n-a uitat să-l ROAGE pe Filat să-l facă dispărut pe Baghirov, așa și de spioana Morari se va îngriji în continuare. Cel mai probabil, va fi trimisă în… Gruzia, cu o nouă misiune SPECIALĂ din partea Kremlinului.

P.S.:

M-a rugat dl Amor dintr-un guvern să-i transmit minuNatei Morari sincerele lui salutări și regrete că va trebui să ne părăsească…pentru o vreme. Mi-a lăsat pentru ea și un buchet de 101 amintiri înverzite în plină iarnă. Și-ncă ceva mi-a lăsat să-i transmit… Cum s-o facem, strălumiNată Morari?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*