VOTAȚI PRM, ca să priceapă Animalul!

Imperative electorale:

  1. 1.     Trebuie să mergem cu toții la vot, cum bine ne îndeamnă și acad. Dinu Giurescu! În felul acesta, automat, UDMR nu mai face pragul electoral de cinci la sută și scapă Țara de aripa bozgorească a Mafiei din România! Trebuie să înceapă de undeva primenirea Țării! S-o începem cu UDMR! Oricum, prezența UDMR în viața publică și politică este un abuz, o ilegalitate, la care s-a ajuns prin șantaj! L-au avut la mână pe Ion Iliescu și alți emanați ai revoluției cu crimele din decembrie 1989 și alte potlogării! Fără UDMR în parlament va fi mai ușor să facem o Constituție ca lumea!
  1. 2.     Pe cine votăm? Sfatul meu este să fie votați candidații independenți, acolo unde există! Iar dintre partide să votăm un partid ne-parlamentar, chiar dacă veți aprecia că nu va ajunge în Parlament! Dar un număr de voturi cât mai mare dat partidelor ne-parlamentare va fi semnificativ pentru disprețul nostru față de clasa politică, față de actualii și foștii guvernanți! Să le arătăm acest dispreț prin votul dat altor partide! Absența de la vot sau voturile exprimate în bătaie de joc și anulate le convine nemernicilor care ne conduc de 22 de ani din rău în mai rău! Vreți să votați împotriva acestor partide de hoți și mișei? Atunci votați un partid ne-parlamentar!
  1. 3.     Dintre aceste partide ne-parlamentare eu vă recomand să votați Partidul România Mare!  Știu bine că lumea nici nu vrea să mai audă de PRM din cauza președintelui PRM, îndividul care a făcut atât de mult rău Țării și cauzei naționale, prin falsul său patriotism, prin falsul său naționalism! De data aceasta PRM nu mai are pe lista de candidați numele odiosului personaj! Deh, ipochimenul este parlamentar European, acum ne face de rușine pe plan european!… Așadar, votul dat pentru PRM nu mai este un vot dat nevrednicului său președinte! Ba mai mult: dacă vom vota masiv cu PRM, depășind substanțial pragul electoral, semnificația va fi clară: alegătorii vor un PRM eliberat de povara acestui diversionist, care, sub masca naționalistului, a făcut tot ce trebuia ca să compromită ideea națională! Pe 9 Decembrie, un Vot pentru PRM este un vot împotriva lui Vadim! PRM are nevoie de votul nostru ca să-l debarce pe președintele care și-a trădat alegătorii și colegii de partid!

Votați PRM! Ca să priceapă Animalul că trebuie să plece, trebuie să părăsească scena politică unde s-a compromis nu numai pe sine, ci a compromis și ideea politică cea mai frumoasă!

Nota bene! Pe listele PRM sunt multe persoane recomandate de Vatra Românească și alte organizații cu vocație naționalistă autentică! Pentru prima oară după 1990, cine votează cu PRM votează cu interesul național, votează cu autenticul naționalism românesc! Dacă PRM intră în Parlament, Vadim va fi obligat să iasă din PRM, pe ușa din dos, așa cum o și binemerită…

  1. 4.     Multă lume mă întreabă dacă să voteze sau nu cu PPDD. Răspunsul meu: Mă leagă de DD o bună colaborare la OTV. Din păcate, pe Dan Diaconescu nu l-a interesat și o colaborare politică propriu zisă. Am încercat să-i ofer câțiva candidați tineri și de valoare pentru listele PPDD! Am discutat în acest sens și cu Dan Diaconescu, și cu Florin Condurățeanu. Printre alte candidaturi, m-am oferit să-l conving să candideze pe listele PPDD pe domnul Constantin Dobre, liderul grevei din 1977, un autentic reprezentant al Văii Jiului! Nu putea exista un candidat mai bun! Am fost refuzat. Dinaintea acestui dezinteres pentru candidați valabili, de care să nu ne fie rușine dacă îi votăm, eu mă abțin să fac vreo recomandare. Îi doresc succes lui Tudor Barbu! În rest, Dumnezeu cu mila!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*