Națiune, mobilizarea! Acum sau niciodată…!

Am citit deunăzi în ziarul Națiunea un articol publicat în secțiunea dedicată dezbaterilor, analizelor, inițiativelor civice și politice ale celor cu sau fără de partid, organizații, fundații, asociații, OMG-uri, bloguri, site-uri, conturi în platformele de socialize…

O secțiune pe care noi, editorii acestei publicații naționaliste vechi încă din 1881, am intitulat-o sugestiv „Alianța Forța Națiunii”,  dându-i trebuință și folosire ca tribună, nu neapărat jurnalsitică, pentru exprimarea neîngrădită, în spiritul civismului, de către românii al căror românism este în forfotă, aflați în căutarea unui numitor comun, a unor idealuri și lideri, a unor soluții pentru problemele grave ale țării, dar și a unor modalități de coagulare, de înfrățire, de unire a glasurilor și brațelor celor mai onești și dezamăgiți militanți dispuși să treacă la fapte, pentru a stârpi, cât nu este prea târziu, iarba rea din țară, cancerul moral, spiritual și economic al neamului românesc, să pună stavilă deznaționalizării, împrăștierii românilor ca sclavi în lume din cauza sărăciei, dezumanizării, manipulării. Redau un fragment din articolul ”Salvarea României prin credință activă”, la care am rezonat și care m-a mișcat sufletește și mental, scris cu simțire și responsabilitate de către colaboratorul nostru Sorin Andrei:

”…Ce părere aveţi dacă toţi oamenii de omenie din România s-ar solidariza, în interiorul unui partid sau al unei fundaţii, etc. şi ar începe să ia poziţie împotriva acestor criminali economici care de peste douăzeci de ani ucid, în fiecare zi câte puţin, ţara în care ei, poporenii, s-au născut şi-n care prin viaţa lor încearcă să-şi agonisească mântuirea? Pentru că miezul, după cum am văzut, există dar e împrăştiat iar duşmanii neamului sunt de o solidaritate ieşită din comun. Ei uniţi – noi răsfiraţi, ei acţionează exclusiv în interesul lor – noi răbdăm şi ne uităm la ei, ei ne mint în permanenţă cu un tupeu de neimaginat – noi ne ducem şi îi votăm! Apoi mergem, ne rugăm, după care reluăm tot acest ciclu. Dac-o mai ţinem aşa cel puţin suntem conştienţi că vom rămâne, curând, şi fără rugăciune? Ecumenizăm biserica, masonizăm clerul (în special ierarhii), eliminăm icoanele din şcoli, predăm orele de religie cu profesori suplinitori calificaţi în biologie, îi aducem pe preoţii dedicaţi la sapă de lemn pentru a-i rupe de trăirea lor exclusiv duhovnicească, etc.Şi cine este direct răspunzător de toate astea? Politicul, dragi cititori. Politicul acesta post-decembrist atât de strâmb care a strâmbat după el o ţară fostă cândva creştină şi naţionalistă. Şi cine s-o reîndrepte dacă nu oamenii ei de omenie! Ei sunt aici, prezenţi, trebuie doar să se solidarizeze şi să acţioneze. Cu credinţă şi nădejde în Dumnezeu.” (Articolul integral poate fi accesat prin link-ul  https://www.ziarulnatiunea.ro/2012/11/13/salvarea-romaniei-prin-credinta-activa/).

Folosesc și eu, încă de la relansarea în format digital a ziarului Națiunea, această secțiune și tribună mediatică și civică pentru a semnala societății românești, supusă continuu, nemilos, de 23 de ani, de către confiscatorii și trădătorii de țară, din interior și exterior, atacurilor distructive, perfide și eficiente direct la ființa națională, publicând diferite articole, manifeste, scrisori, apeluri care au drept liant ideologic pledoria mea încăpățânată pentru aglutinarea, compactizarea, cimentarea și unificarea societății civice, ca unică formulă existențială cu șanse de rezistență împotriva fenomenului de fragmentare, de atomizare,  de dezintegrare, de dizolvare a națiunii române. Mă autocitez:

” Națiunea română a fost divizată sistematic de către politicieni și oligarhi, încât continuăm să trăim în două jumătăți, în două Românii, în două lumi paralele. Lansez prin această scrisoare o inițiativă originală și de succes pentru mobilizare în vederea descătușării adevăratelor energii umane necesare salvării națiunii, o idee revoluționară pe care o propun și căreia românii buni și inteligenți să îi confere sens și afirmare. Această idee are în vedere coagularea rapidă, fără eforturi și costuri, a societății civice românești ai cărei exponenți de autentică valoare vor căpăta neașteptat de repede reprezentativitate pentru a se constitui într-o forță reală a societății pregătită să înlocuiască grabnic clasa politică compromisă și să reformeze din temelii statul românesc mimetic.” (”Pentru o coagulare a societății civile…” https://www.ziarulnatiunea.ro/2012/08/17/pentru-o-coagulare-a-societatii-civile/).

Dacă veci citi integral articolul, veți decripta lesne ideile unui proiect inedit pe care îl lansam, un fel de aplicație de simulare pentru configurarea  unui model nou de țară, cu un nou sistem politic, social și economic, cu noi structuri de reprezentare și funcționare, cu legi noi, solide, simple, clare și aspre, cu oameni noi pentru oameni noi din viitorul apropiat. O simulare care ar  permite transformarea grabnică a statului și formarea unei societăți alternative, a unei guvernabilități alternative, a unei Românii de rezervă, novatoare, adusă din planul virtual în cel real, capabilă să înlocuiască rapid România veche, compromisă, în colaps și derivă. Nu propovăduiam vreun model aplicat de alte țări, cum ar fi Islanda… Ci, propuneam de fapt, lansarea unui model original, sănătos și durabil, având la pupitrul de comandă al țării oamenii cei mai potriviți și curați investiți  prin mecanisme inteligente, moderne, democrartice, dar controlabili la sânge de către societatea civilă prin reprezentanții cei mai destoinici.

”… Este de înțeles – scriam în articol – faptul că vom aplica toate mecanismele din realitate, de la cele consultative și electorale până la cele structurale și decizionale, ca și cum am face aceste lucrări în real… Un parlamentar alternativ, un magistrat alternativ, un prefect alternativ, un întreg aparat alternativ va trebui să se implice la modul cel mai serios, să își joace rolul cât se poate de serios, fiindcă va avea toate șansele să ocupe aceste funcții în noul stat.  În plus, prin această aparentă simulare, vom reuși, în sfârșit, să ne mobilizăm ca societate civică, să ne organizăm și să ne impunem drept principală forță de decizie în stat, subordonând și controlând politicul și mediile care derivă din politic, la nivel central și local.”

Și încheiam pledoaria mea pentru inițierea unui soi de ”joc” național și naționalist de simulare, similar investirii unor copii și tineri de viitor în funcții de primar, prefect, premier, președinte pentru o zi, spre a se obișnui cu responsabilitățile țării, dând bine la presă și popor, dar o aplicație de simulare cu translarea din mediul virtual în cel real a întregii Românii, cu finalitate prin faptul că, în faza în care vom stabili un model  înțelept de structuri, o platformă comună de gândire și deliberare, pregătind oamenii cei mai potriviți, neinfestați de virusurile, viermii și troienii actualului sistem, societatea civică va fi capabilă să declanșeze un referendum istoric pentru așezarea noului stat în locul celui puterd, măcinat din interuor și din afară. Probabil par un idealist, nu-i așa?… Unii mă acuză de impostură, că inventez  mișcări…

Închei și acest articol despre articole și alcătuit din bucăți și link-uri de articole, arătând că a sosit vremea să ne mobilizăm și să ne salvăm, căci nimeni din lume nu o va face în locul nostru, mondialismul expansiv fiind cioclul care ne va îngropa după ce ne vom sinucide ca românitate, așa cum acum Europa este acum mâna criminală care ne împinge în prăpastie să pierim, și, dacă singuri nu ne vom salva, revoltându-ne și reformulându-ne la scară națională, îmnseamnă că ne autocondamnăm să dispărem, să ne pulverizăm ca națiune. Nu există altă cale ideologică, filozofică, doctrinară și cazuală pentru mobilizare generală întru salvare națională decât naționalismul inteligent, naționalismul purificat și purificator, naționalismul sever, activ, manifest, militant și milităros mergând până la îmbrăcarea uniformei – Cămășa lui Cristos… Căci va trebui să dăm iar și iar sacrificiu de sânge din sângele cel mai curat și devitaminizat, diluat cu și otrăvit cu înlocuitori de hrană alimentară și spirituală, din vinele atrofiate și bolnave ale feciorilor și fecioarelor noastre mioritice.

Pentru a tălmăci, delibera și a vă mobiliza, vă sugerez să parcurgeți și articolele  ”Manifest pentru deșteptarea Națiunii Române” (4 septembrie 2012), precum și ”Micșarea Națiunii Române capătă ființă ca organism social naționalist” (19 octombrie 2012). Și nu uitați, nu există forță mai mare decât forța cuvintelor în snop de spice cu forța credinței, și și mai mare decât acestea, cea mai mare, este forța iubirii de Țară și Neam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*