„Perestroika” secolului al XXI-lea – Noua Ordine Mondială

Cei care au crezut în mai binele Poporului Român, dezamăgiţi şi descurajaţi abandonează, pe rând, speranţele morganatice ale readucerii României la statutul unui nivel de trai civilizat şi la recăpătarea demnităţii naţionale. După asasinarea „dictatorului” în ziua sfântă a Crăciunului din 1989 (nimic nu este întâmplător!), imaginea Ţării, jefuită, sfâşiată şi supusă timp de peste două decenii unui program intensiv de imbecilizare, aduce astăzi cu imaginea unui sat părăsit, fără câini. Fiarele şi lotrii au invadat nu doar teritoriul ci şi sufletele românilor, răpindu-le până şi ce nu li s-a putut lua niciodată de-a lungul mileniilor: speranţa.

Prin 2009, Mihail Gorbaciov, demolatorul prin „Perestroikă” al Imperiului moscovit şi iniţiatorul dezmembrării acestuia, se mândrea cu rolul avut în conlucrarea cu Papa Ioan Paul al II-lea (oare numai cu el?), pentru edificarea Noii Ordini Mondiale (N.W.O.). După cum se vede, şi Papa şi-a adus obolul la complotul conspiraţiei. Din păcate – afirmă Gorby -, după sfârşitul războiului rece, S.U.A. a fost dominată de complexul superiorităţii victoriei, ignorând faptul că „Mişa” nu a murit. Doar a hibernat puţin. Astăzi, octogenarul „dalmaţian” râde satisfăcut, trăind-şi capătul anilor în bunăstare, protejat de „licuricii” cărora le-a executat porunca. O ultimă tresărire a orgoliului terfelit l-a îndemnat să afirme, cu prilejul prezentării unei cărţi a sinistrului miliardar american Ted Turner: „Americanii ar trebui să înţeleagă că monopolul lor a luat sfârşit, deşi America va fi un lider pentru un timp îndelungat. […] Că vă place sau nu, acesta e adevărul!”.

Adaptându-şi viziunile planetare după „indicaţiile preţioase” primite din vârfului piramidei, a început să sune din trâmbiţă: „… Trebuie să trăim în pace în aceasta casă numită Europa, cu toate uşile şi ferestrele ei deschise […] Numai în cooperare cu Rusia şi S.U.A., Europa poate să-şi joace rolul în procesul global al creării unei Noi Ordini Mondiale […] Actualul model nu are nevoie de adaptare, ci de înlocuire. Va fi un proces complex şi dureros (românii îl simt din plin – n.a.). […] În prezent, nevoia unei Perestroika de mare anvergură, pentru S.U.A. şi întreaga planetă, a devenit mai clară decât oricând”. Despre marea Chină, niciun cuvânt. În treacăt fie zis, se pare că George Sörös şi-a vârât serios coada în Perestroika anilor ’80 a lui Gorbaciov. Devenind mentorul „dalmaţianului”, Sörös şi-a putut desfăşura neîngrădit planurile, prin „Open Society” („Societatea Deschisă”), susţinută financiar de „Sörös Fund Management. Drept recompensă, la sfârşitul misiunii, satrapul planetar a creat o fundaţie pentru Gorbaciov, cu sediul în S.U.A.. Parcă am mai auzit de formula „Pentru o Societate Deschisă” şi de la trâmbiţaşii plătiţi ai posturilor tv din România! Nu-i aşa? Să fie simplă coincidenţă? Nimic nu este întâmplător!

„O reducere de 95 la sută din prezentul nivel (al populaţiei planetei – n. a. ), ar fi ideal!”

„Vom avea un Guvern Mondial, chiar dacă ne place sau nu. Singura întrebare este dacă va fi realizat prin cucerire sau asentiment.” (James Warburg, 17 februarie 1950, Senatul S.U.A.)

În acest moment trăim faza finală a Perestroikăi XXI, scopul ei fiind instaurarea oficială a Noii Ordini Mondiale şi a Guvernului Mondial. Ideea iniţiată în 1773, în casa firmei Rotschild, de pe strada evreiască din Frankfurt şi demarată în 1789 – o dată cu revoluţia franceză – a explodat violent în România anului 1989. Coincidenţă!? Nimic nu este întâmplător! Faza în care ne aflăm astăzi este cea mai dură, cea mai cumplită şi sângeroasă din întreaga istorie a umanităţii. Nu întâmplător, acelaşi păpuşar, Ted Turner, numea creştinismul ca fiind „religia învinşilor”, îi cataloga pe adversarii avortului drept „bozos”, adică nişte proşti, incompetenţi şi măscărici. În anul 1998, Ted Turner a făgăduit solemn că va dona O.N.U. mai mult de un miliard U.S.D. pentru a fi investiţi în implementarea planurilor de decimarea a populaţiei la scară planetară. S-a ţinut de promisiune. Promovând şi amplificând declaraţia lui Henry Kissinger din 1994: „Problema prioritară pentru lumea a treia este depopularea”, afirmaţia lui Ted Turner dintr-un interviu acordat revistei Audubon Magazine este de-a dreptul stupefiantă: „O populaţie totală de 250-300 de milioane de oameni, o reducere de 95 la sută din prezentul nivel, ar fi ideal.” Având în vedere că populaţia planetei se pare că deja a ajuns la șapte miliarde de oameni, „reducerea” ar reprezenta mai mult de 6,5 miliarde de reduşi la tăcere. Nu a precizat dacă şi propria-i persoană este sau nu înclusă în procentul de 95 la sută, ca să nu omit că tot de numele lui se leagă şi îndobitocirea copiilor prin anumite emisiuni de desene animate. Ce Stalin ? Ce Hitler ? Ce Pol Pot? Au fost mici criminali pe lângă „licuricii” Guvernului Mondial. „Timpul nu mai are răbdare!” Vine 21 decembrie 2012. Începe depopularea! Nimic nu este întâmplător!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*