Roșii și ouă pentru paraziți

Se zvoneşte că îmbogăţiţii peste noapte, jefuitorii fără milă, de la politicieni la clanurile mafiote, precum şi gealaţii lor, mai răi ca hoardele tătare, vor cere în mod public să li se confişte averile (ca în Legea Anti-Mafie din Italia). Palatele, viile, pădurile, apele, vilele, fermele, livezile, domeniile de vînătoare, terenurile deţinute de ei şi de rudele acestora vor fi retrocedate Poporului Român, care va trăi bine după reţeta germană pe care o regăsim în pactul Ribbentrop-Molotov:

Europa, sub cizmă ocrotitoare, made în Germania, capacităţile energetice în turbinca rusească – vezi pactul eurasiatic încheiat recent de Vladimir Putin, iar resursele, sub oblăduirea Unchiului Sam. Doar de aceea a fost inventat euro: ca să faciliteze preluarea resurselor, desfiinţarea capacităţilor de producţie, îndatorarea ţărilor creştine şi preluarea administrativă a Europei de către nemţi. Ei doresc expansiune, şi numai expansiune, asta au făcut de-a lungul istoriei lor: războaie, pe care, de altfel, le-au pierdut mereu… Vor pierde şi în curînd! Pînă la ameţirea Puterii europene, noi ne mîndrim cu politica noastră – o poiată în care s-au aciuat diverse zburătoare, claponi tuciurii, traficanţi de legi, cocostîrci şi alte exemplare ale faunei capitaliste. În toată făcătura de acasă şi din lume, o mînă de nelegiuiţi ne conduce spre dezastru. Cum să nu defileze cu tupeu romantic Barroso şi Angela prin întreaga Europă? E doar sub porunca lor. În zilele de 17 şi 18 octombrie a.c., vor veni la Bucureşti, la Congresul P.P.E., să ne vorbească despre libertate, solidaritate şi responsabilitate, şefi de state şi de guverne din ţări membre ale U.E., preşedintele Consiliului European, lideri ai partidelor, comisari europeni, europarlamentari, delegaţi ai partidelor şi organizaţiilor membre P.P.E. Mai bine veneau la nunta EBEI, cu acelaşi efect. De fapt, este vorba de libertatea lor, de solidaritate dintre ei, împotriva propriilor popoare. Cred că românii vor sacrifica nişte roşii, nişte ouă pentru democraţii ăştia din vîrful Europei, care se înghesuie la pomană! Congresul se ţine, evident, pe banii românilor săraci. Aşadar, asiguraţi-vă repede locuinţa, trebuie să susţinem o armată de paraziţi!

Cele două poliţe de asigurare pentru locuinţă, în loc de una, sînt furt ca în codru, menit să îmbogăţească firmele de asigurări. Obligîndu-i pe oameni să-şi facă asigurare, adunînd cîte 10 sau 20 de euro de la fiecare locuinţă anual, închipuiţi-vă cît vor cîştiga firmele de asigurări! Legea a fost creată special ca să îmbogăţească unele companiile de asigurări şi pe cei de la Putere. Nimeni nu te poate obliga să plăteşti. Nu doreşti serviciul respectiv, nu trebuie să plăteşti. Pentru a semna o poliţă de asigurare trebuie să contactezi un avocat. Societatea de asigurare este o formă de hoţie, scuze, „bisnis”, de la bişniţă, în limbaj capitalist, „afacere”, în care rechinii investesc cît mai puţin şi cîştigă tot mai mult pe seama poporului.

Asigurarea obligatorie este un bir suplimentar şi mă întreb de ce mai plătesc atunci impozit pe locuinţă, pe terenul patriei mele, care este al meu, şi în schimbul acestui impozit nu primesc nimic? De ce sîntem siliţi cu asigurări şi cu alte şmecherii financiare, fără să primim nimic în schimb? Pentru că, Doamne fereşte de dezastru, firma va găsi clauza scrisă din contractul kilometric, prin care se spală pe mîini. De ce mai locuim în această ţară, dacă sîntem obligaţi să plătim impozit pe pămîntul de sub tălpi? Democraţia asta ne-a virat spre Vest, iar acesta ne va pune să plătim şi aerul tras pe nări. Politicienii care au subminat economia naţională au trădat şi au vîndut ţara timp de 22 de ani nelegiuiţilor capitalişti ai Occidentului, stau agăţaţi de Putere ca liliecii. Fără imunitate, se tem de mînia poporului…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*