Vanghelie – declaraţie cu tupeu şi nesimţire de politician ţigan!

O ştire a trecut destul de neobservată în presă. Lumea nu a comentat-o foarte mult. Păcat. S-ar fi văzut tupeul de uselist mitic şi ţigan al primarului sectorului 5 din Bucureşti, Marian Vanghelie. Acest fante de Obor şi curtezan al Oanei Mizil, după ce un om a murit în faţa primăriei pe care o conduce a spus că nu i-ar fi primit pe protestatarii care au ameninţat că îşi dau foc şi „dacă domnul care a murit muncea la negru e fix problema lui„. El a adăugat „Mă feresc de lucrurile astea, dau bani, însă când aud de probleme, fug! Poate să se şi spânzure cineva. Îţi spun sincer, chiar dacă eram în primărie, nici nu îl primeam pe acest bărbat. Eu primesc zilnic peste 1.600 de mesaje, credeţi că răspund la toate?„.

Asta după ce doi bărbaţi au ameninţat că îşi dau foc în faţa primăriei Sectorului 5, condusă de Marian Vanghelie. Ei au venit pregătiţi cu o butelie, iar pompierii au fost nevoiţi să intervină cu furtunul. După intervenţia oamenilor legii, unuia dintre protestatari i s-a făcut rău, a mers pe picioarele lui până la ambulanţă şi acolo a intrat în stop cardio-respirator. Bărbatul a decedat la Spitalul Colţea.

Un primar din România, ţară membră UE nu are voie să facă astfel de declaraţii jignitoare şi iresponsabile faţă de un cetăţean, contribuabil şi elector. Nu e normal şi firesc ca primarul Vanghelie să jignească un om disperat care i-a murit în faţa clădirii primăriei. În primul rand nu e moral şi creştin să îţi bagi joc de un cetăţean mort în faţa casei tale. Vanghelie e summa ipocriziei şi impertinenţei clasei politice româneşti. Prin această declaraţie oribilă a lui Vanghelie PSD a întrecut prin nesimţire şi PDL-ul. Dar nu mă miră: Vanghelie e produsul clasei politice iresponsabile care a pus România pe butuci de 23 de ani. La urma urmei un primar român nu ar fi declarat aşa ceva. Vanghelie a dovedit prin declaraţia sa nesimţită că este numai un ţigan mitic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*