Nimeni nu poate trece peste guvernul mondial…

Poporul nu plînge după gaşca de la Institutul Cultural Român. Cert este că nimeni nu le va mai da bani să-şi cumpere premii la Cannes, premii literare fără nici un fel de valoare şi alte favoruri. Mă doare sufletul cînd văd ce specimene au ruinat Poporul Român, ce specimene sînt ridicate în rang şi aşezate în cele mai înalte funcţii ale Statului. Cînd în Sahara vor fi piste de schi şi eschimoşi, iar în Antarctica vor creşte portocali şi măslini, numai atunci vor avea românii un trai mai bun.

Aşadar, „dacă voi nu mă vreţi, eu vă vreau, ca să vă îngenunchez în fiecare zi“. Aceasta a fost şi este deviza celor de la Putere! Nişte „neica-nimeni“ care, prin evaziune fiscală şi morală, s-au făcut oameni de afaceri şi politicieni, pentru a putea comite, sub umbrela puterii şi a imunităţii, abuzuri extrem de grave. Ca şi preşedintele american, care, după un an şi jumătate de conflicte sîngeroase în Siria, a semnat un document secret privind acordarea unui ajutor rebelilor din această ţară, pentru a grăbi îndepărtarea lui Bashar Al-Assad.

De fapt, războiul nu este al poporului sirian, ci al Guvernului Mondial, care vrea să acapareze toate resursele lumii, aşa cum le-a vizat şi pe ale noastre (vezi Roşia Montană sau Insula Şerpilor). În numele democraţiei şi cu preţul vieţii popoarelor ruinate, aceşti agresori internaţionali îşi bifează, unul cîte unul, uriaşele lor interese financiare. Minuţios regizate de Serviciile Secrete ale puterilor lumii, actele de violenţă din zonele de luptă vin să legitimeze intrarea în forţă. China şi Rusia ştiu acest lucru, de aceea se opun. Cînd o ţară are deja armată, înfiinţarea altei mai mici, în scopul atingerii unui obiectiv, greu de realizat prin mijloace democratice, sau în scopuri represive, înseamnă terorism (tactică de luptă neconvenţională pentru atingerea unor obiective politice). Susţinut de manipulările presei aservite, bazat pe acte de violenţă asupra populaţiilor neimplicate în conflicte, terorismul are potenţial de presiune asupra conducerii unui stat sau împotriva unor grupuri de persoane civile, în sensul producerii unui efect psihologic generalizat, de panică şi intimidare. Barack Obama sprijină terorismul, iar populaţia Planetei ştie acest lucru. Cum, de altfel, se ştie că Serviciile Secrete ale puterilor lumii au în dotare unităţi specializate în declanşarea revoltelor populare, a revoluţiilor şi mişcărilor de eliberare, formate din experţi în tehnicile dezinformării şi manipulării masselor. Ei acţionează la comandă în ţările vizate, sub diverse acoperiri: turişti, ziarişti, diplomaţi, echipe de caritate, oameni de cultură, sportivi ş.a.

Un scenariu asemănător s-a petrecut şi în ţara noastră, în decembrie 1989. Confuziile au fost create şi întreţinute deliberat de cei interesaţi să profite în plan politic, prezentîndu-se poporului drept vîrfuri ale revoltei spontane, impuşi de „voinţa populară“. Regizorii au aruncat în eter termenul de „revoluţie“, ca tehnică a loviturii de stat, soldată cu morţi şi răniţi, puşi pe seama „odiosului regim“ înlăturat sîngeros de la Putere…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*