Bancherii corupţi distrug lumea!

Autorităţile ruseşti vor să-şi mute Capitala sau să aibă trei, situate în apropierea punctelor nevralgice. Nu cumva să le treacă prin cap să fie una la Bucureşti. De aprobat, s-ar găsi cine. N-ar fi prima dată cînd Capitala Rusiei s-ar muta. În 1712,  Petru cel Mare a dus-o de la Moscova la Sankt Petersburg, sperînd că vecinătatea cu Europa va ajuta Rusia să se modernizeze. Însă, după Marea Revoluţie din Octombrie, în martie 1918, Lenin o mută înapoi la Moscova.

Dar asta nu e totul. Cea mai bună veste vine de la Stephen Hawking, peste măsură îngrijorat de apropiata vizită a extratereştrilor. Fizicianul este adeptul evitării unei asemenea întîlniri, pe care o  compară cu debarcarea lui Columb în America, luînd în calcul urmările nu prea bune pentru băştinaşi. De fapt, extratereştrii îi caută pe bancherii corupţi, slujitori ai familiilor Rothschild şi Rockefeller. Dacă americanii n-au reuşit, deşi din secolul trecut au visat să pună capăt criminalităţii financiare generate de aceşti bancheri, dar nimeni nu a îndrăznit să o facă, Islanda a aruncat la gunoi guvernul corupt şi i-a arestat pe toţi bancherii supuşi familiilor Rothschild şi Rockefeller. Şi naţiunea română ar obţine aceeaşi performanţă,  dacă plătitorii de taxe şi impozite ar spune: „Gata!” Refuzul de a plăti taxele către un sistem corupt ar obţine mult mai mult decît manifestările de stradă. Islandezii nu numai că au reuşit să scape de guvernul corupt, dar au pus bazele unei noi Constituţii, care va garanta dispariţia criminalităţii financiare şi a dezastrelor naţionale.  Potrivit „Le Monde”, bancherii supuşi lui Rothschild şi Rockefeller, răspunzători de prăbuşirea economică a Islandei (ţara cu cea mai veche democraţie – anul 930), au fost arestaţi. Ard de nerăbdare să-i văd în dungi şi pe bancherii din ţara noastră, care au distrus milioane de români.

Nici o ţară din lumea a treia nu a fost furată aşa grosolan, precum au făcut-o peste 40 de bănci din România. Cînd îi vor face românii pe bancheri să tremure de frică pentru criza profundă care zdruncină ţara, cum s-a întîmplat cu Barclays, la Londra, şi Bankia, la Madrid, care au falsificat dobînzile împrumuturilor dintre bănci, au manipulat conturile, pentru a intra la Bursă? Cînd vor refuza românii să plătească rechinilor financiari datoriile puse de stat pe spinarea lor? Cînd îi vom vedea pe bancherii şi directorii de bănci (sigur, şi guvernatorul) părăsind ţara în massă, ca şobolanii? Milioane de români au fost şi sînt fraudaţi cu dobînzi uriaşe, cu dobînzi la dobînzi şi comisioane necontrolabile. Bancherii au transformat Leul într-o pisică de maidan, căreia BNR îi azvîrle cîte un bănuţ, cică pentru a rezista atacurilor valutelor. Practica hoţiei instituţionale este demult o regulă, şi ar fi timpul ca poporul să treacă la „epurarea” sistemului financiar românesc. Ce-ar avea de spus Angela, care a catalogat ca inacceptabilă „suspendarea” preşedintelui, invocînd încălcarea principiilor de bază ale statului de drept într-o ţară membră a U.E.? Ar  fi normal să-şi vadă de politica de acasă şi să lase Poporul Român să-şi decidă singur soarta. De ce nu se ocupă de achitarea datoriei Germaniei către România?

De ce nu se emoţionează ea de încălcarea drepturilor constituţionale ale românilor, care plătesc taxe europene din salarii de lumea a treia? Europenii primesc între 1.500 şi 3.000 de euro lunar, românii între 200 şi 300 de euro, iar sărăcia erodează în continuu societatea românească. În curînd vom vedea şi la noi imaginea copilului din India care se hrănea cu laptele unei căţeluşe. Şi, totuşi, cancelarul german nu favorizează pe nimeni mai mult decît i-o cer interesele, potrivit cărora imediat face stînga-mprejur şi „Radu o cheamă”. Deşi erau nedespărţiţi (vezi cuplul „Merkozi”),  cînd poporul francez s-a dispensat de Sarkozy, l-a dat subit uitării, încercînd să-l îmbrăţişeze pe Hollande. Dacă Traian Băsescu va cădea la referendum, pentru doamna-cancelar acesta nu va mai fi decît un personaj care a dansat cu ţigăncile, a umilit poporul, a minţit, a dezbinat, a poruncit, a ameninţat, a trădat, a lovit, a şantajat, s-a înrudit cu membrii clanurilor mafiote şi cu ţiganii, a făcut praf politica internă şi externă, a încălcat Constituţia, a dat liber teroristului Omar Haissam, a înscenat răpirea unor jurnalişti, a ameninţat şi a făcut presiuni asupra Justiţiei, a spălat cu poporul puntea navei şi mai nimeni nu l-a luat în serios pe afară, cu toate că şi-a trimis mezina în Parlamentul European.

Din aceste pricini, avem o economie imaginară, datorii uriaşe, viitorul amanetat, iar corupţia, şantajul şi gunoaiele de prestigiu au ajuns endemice în România. De aceea, sistemul sanitar şi învăţămîntul sînt la pămînt, internele distruse, aparatul administraţiei de stat înţesat de trîntori, hoţi şi reţele de prostituţie. Pînă una alta, la probele scrise ale examenului naţional de acordare a definitivatului în învăţămînt, potrivit unui bilanţ dat publicităţii, aproape 20 de profesori (dintre cei care au copiat în şcoală şi au experienţă în acest sens) prinşi cu mîţa în sac, au fost scoşi din examen, iar alţi 293 s-au retras, speriaţi de camerele de luat vederi. Iar eu, ca să mă pot obişnui cu războiul psihotronic care ne va face verile tot mai fierbinţi şi iernile glaciare (avînd în vedere prezenţa tehnologiei H.A.A.R.P. pe teritoriul românesc), va trebui să fac economii drastice ca să-mi pot cumpăra haine cu aer condiţionat, cu sistem de răcire-încălzire, inventate de japonezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*